• Pumpki­n
    Äldre 19 Nov 21:11
    14519 visningar
    90 svar
    90
    14519

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 16!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna {#lang_emotions_kiss}

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3495735.html


  • Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 29 Nov 21:04
    #41

    jag begärde 20.000 iallafall, vilket hon sa är en "lämplig/rimlig" lön och skrev ner på ett papper. Usch så jobbigt sånt är.

  • furill­en
    Äldre 9 Dec 21:38
    #42

    hej!
    idag var jag äntligen på mvc och allt ser bra ut! så OTROLIGT skönt. självklart inga garantier och jag är ju bara i vecka 8-9 men bara att veta att det står rätt till nu. att det finns en liten därinne med ett hjärtslag! förra gången hade det ju gått fel redan vid det här laget. känns som jag kan andas igen. har varit så galet nervös, drömt mardrömmar varannan - var tredje natt och vaknat helt svettig och så vet man inte om man drömmer eller om det är på riktigt. usch, har varit en pina. var också toknervös när jag satt i väntrummet, ville nästan springa därifrån. men så skönt att få veta.

    annars är det mest bara illamående hela tiden. en konstant känsla att jag nog borde springa till toaletten inom en minut.. driver mig lite till vansinne. vet att det är bra och allt det där men shit vad tokig man blir av det. kräks inte varje dag men det spelar liksom ingen roll. lite nojigt att börja nytt jobb på måndag. vet inte hur jag ska ta mig igenom det när jag mår såhär. hoppas ju på att det ska hinna bli bättre till januari med veckorna som går men man vet ju inte.. usch. bara ta en dag i taget helt enkelt.

    apropå detta härliga samtalsämne, hur är det med dig Pumpkin? mår du bättre? hoppas det.

    nu ska jag lättad krypa ner i sängen för att imorgon barnvakta minsta brorsdottern hela dagen, 11 månader och tokmysig!

  • Myran 0802
    Äldre 10 Dec 22:03
    #43

    Furillen: GRATTIS! Va roligt för er.

    Anja: Håller tummarna dig. Hoppas så att du får jobbet.

    Oj, vet inte om jag har berättat här i tråden. Lr jag tror det men kommer inte ihåg. Många frågar och vissa vill jag berätta för. Sjukdomen jag har (för högt tryck i ryggmärgen) börjar jag förhoppningsvis få kontroll över. Har på 18 veckor gått ner -18,5 kg. Så jag kommer förhoppningsvis vara medicin fri om ca 5 månader n nu.

    Så fort jag slutar med medicinen min får vi börja med syskonverkstaden till sonen. Dock ska jag komma till min målvikt först (58-60 kg). Har en stund kvar men ju mer jag förlorar ju mindre risk är det att jag blir sjuk.

  • furill­en
    Äldre 12 Dec 21:20
    #44

    Myran, tack. oj det låter tufft med sjukdomen. men väldigt starkt gjort av dig att gå ner så mycket. kan inte varit lätt. kanske syskondrömmen kan vara en morot

    Anja, hoppas du får jobbet! tror på dig!

    Pumpkin, frågade förresten min barnmorska på Mama Mia om svininfluensavaccin. hon lämnade drop in -tider. när jag frågade sa hon att de inte fått någon annan info än att vaccinera är bra, dvs inga begränsningar i hur tidigt. konstigt att din BM sa annorlunda? men efter vad jag läst mig till själv vill jag ändå vänta till efter nyår. (dvs v 13)

  • Pumpki­n
    Äldre 12 Dec 21:35
    #45

    Halloj!

    Anja: Hoppas du får jobbet! Läste att inspektionen hade gått bra i alla fall.

    furillen: Skönt att allt ser bra ut! Fick du göra ett tidigt UL den här gången efter vad som hände förra gången?

    Kanske har de ändrat rekommendationerna angående vaccinet, när jag var in sist så var det ju precis när vaccinet hade kommit. Man hade ju då också bestämt att de som var längst gångna skulle få sprutan först, så det var kanske därför barnmorskan sa en gräns så. I don't know. Jag tänker fortfarande inte ta den.

    Jag mår mycket bättre nu, känns som att livet börjar återvända till mig. Känner också av Myran (MIN myra alltså, inte Myran 0802 ) varje dag nu, små sparkar, sprattel och buffar På måndag är det dags för rutin-UL

    Myran 0802: Jag har sagt det förr och säger det igen: Du är JÄTTEduktig!


  • furill­en
    Äldre 13 Dec 11:05
    #46

    Pumpkin, åh vad skönt att du mår bättre! längtar själv efter den dagen... kör åksjuketabletter och seaband men vet inte om det direkt hjälper. dock inte spytt på 2 dagar.
    vad mysigt att du känner den lilla i magen! och spännande med UL.
    ja, jag fick göra ett UL. man kunde se att det fanns ett barn i "rätt" storlek med hjärtslag. så skönt. men önskar jag bara kunde snabbspola fram några veckor nu till när man kan känna sig något tryggare. (och att må lite bättre vore också väldigt skönt) jag fick min tid för stora UL i slutet på februari, känns som evigheter tills dess.
    ja, det var väl säkert såklart så som du säger med vaccinet. de kanske inte hade tillräckligt för alla i början. så du ska inte ta alls? fattade inte det, trodde du bara skulle vänta lite. jag ska nog ta efter nyår. fast känns ju lite nervöst. men jag vet att det är massa folk på jobbet jag ska börja som haft svininfluensa så det har nog cirklat runt i huset där. samtidigt så känns det som det lugnat sig allmänt med smittspridningen nu. martin har tagit. det känns iaf bra.

    Anja, när får du veta om du gått vidare till nästa "del" i jobbsökningen?

  • Pumpki­n
    Äldre 13 Dec 11:29
    #47

    furillen: Åksjuketabletter hjälpte inte mig alls, trots att jag fick Lergigan Comp utskrivet. Seaband var väl typ det enda som lättade illamåendet liiite. Annars var det bara att stå ut - och äta! Det funkade Dock har det inte visat sig på vågen, har bara gått upp totalt 0,7kg nu.

    Jag fick också göra UL tidigt, det var så skönt att se att allt såg bra ut

    Nej, som det ser ut nu kommer jag inte ta vaccinet. Kanske ändrar jag mig, kanske inte. Vi får se hur det utvecklar sig.


  • Pumpki­n
    Äldre 14 Dec 08:24
    #48

    Idag är det dags för rutin-UL! Håll tummarna för att bebisen visar upp sig från sin bästa sida och låter sin mamma och pappa veta vad stjärnan i h*n är för bokstav.


  • Anja 19 juli 2008
    Äldre 15 Dec 15:15
    #49

    Hihi Pumpkin så du har inte berättat könet här inne än! Jag säger inget

    Men grattis till er lill*

    Jag gick vidare till tredje och sista "momentet" i intervjun. Jag och två till, så idag har jag träffat de andra i teamet. Man jobbar rätt tätt så de vill såklart oxå ha lite att säga till om.

    jag tror att jag har en bra chans, men om jag ej får det så beror det nog på att min utbildning ju inte är "den rätta", vilket jag tror att de andra sökandes är. Jag har ju ingen pedagogik i min utbildning. Tänker läsa in den på distans under våren, men det glömde jag såklart säga när vi satt o pratade.

    Det kändes bra men man vet ju inte. Jag var den fösrta de träffade om jag förstod rätt. Mötte nr 2 i dörren när jag gick, haha.

    Vi fick 45 minuter var med dem och även med barngruppen (deras barngrupper) för att de skulle få en chans att se oss med barn.

    Men sånt där är verkligen jobbigt. Även om det bara var typ en timme så var jag helt slut när jag gick därifrån.

    Jobbigt när man vet att man bara har kort tid på sig att "ge ett bra intryck". Lagom personligt, ej för mkt, men ändå ge en bild. Inte lätt. Insåg efteråt att jag i princip inte berättat nånting om mig själv, utan vi talade om själva jobbet, min utbildning och de berättade massor, sedan åt vi frukt med barnen och då var det ju mest allmänt prat.

    Ni får ju gärna hålla tummarna

    Myran
    Så duktig du är! Det är många kilon du klarat av att gå ner. Var riktigt stolt! Kul att ni får sätta igång bebisverkstad sen

    Furillen
    Shit vad skönt... Oftast om det går "snett" i fosterutvecklingen så är det ju i v.8-9 så du kan nog känna dig rätt lugn nu. Om hjärtat pickade nu och allt såg bra ut så kan du slappna av lite. Så glad jag blir för din skull. Förstår din ångest innan.

    Nu ska jag rusa t köket och börja m middagen... ville bara rapportera lite till er

  • Pumpki­n
    Äldre 15 Dec 15:36
    #50

    Hah, jag glömde visst skriva in det här

    Vi ska alltså få en liten POJKE! Och han är redan helvild, vi kommer att ha fullt upp när han kommer ut...


Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008