• Pumpkin

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 16!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna {#lang_emotions_kiss}

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3495735.html


  • Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
  • furillen

    wohoo!
    jag hade räknat fel. mindes det som att man räknade från sista mensens sista dag men det är ju från den första. dvs, jag är ju i vecka 7 inte 6. varje dag extra som man gått känns ju fantastisk!

    haha.. jag har verkligen inläggs-bombat tråden...

  • Pumpkin

    furillen: Ja, alltså i värsta fall blir det två flyttar. Inte på raken då förstås, men med ett antal månaders mellanrum. Men hittar vi drömhuset innan vi flyttar upp så blir det ju bara en flytt förstås Sen är jag en sån där som ÄLSKAR att flytta, så jag tycker nog bara att det är skoj faktiskt, även om det såklart blir lite extra bökigt med en bebis

    Härligt att du räknat fel, grattis till vecka 7 då


  • furillen

    hus? eh.. slott! gud vilket galet ställe! helt enormt. och pool?! och typ hundra sovrum. och lika många kakelugnar. fin trädgård. (men kanske en städerska att ta hand om allt det. och en butler )

    förstår vad du menar med renoveringsobjekt. men säkert ljust och fint. (dock den mest märkligt placerade toa-stol nånsin?)

    åh, superfint! verkligen mysigt och lantligt och så vackert. känns som ett hem.

    också fint. känns som jag ser ett tema av röda trähus med vita verandor med balkong ovanpå

    vad mysigt att leta hus! ni kommer säkert hitta en pärla!

  • Pumpkin

    Hehe, ja helst vill vi ju ha en klassisk Västerbottengård - dvs den typen jag har länkat till (iaf 3 av dem)

    Pool vore helt klart nice! Huset har legat ute ett tag, verkar vara svårsålt (antagligen pga priset). Är det kvar när det är dags för oss kanske man ska lägga ett bud på några hundratusen lägre och se vad som händer

    Och toastolen ja, jag fattar inte alls hur de tänkt - det badrummet är ju dessutom hyfsat nyrenoverat


  • furillen

    ja, det är klart det alltid är värt att prova att buda under. kan ju inte skada!
    3:an var nog min favvis. som sagt, läget!

    kanske lite läskigt med pool med småbarn bara. fast man får väl fixa nån säkerhet.

    har ni sett nåt av husen på riktigt?

  • Pumpkin

    Enda negativa med nummer 3 är att det ligger längst från stan av de här 4. Men inte toklångt bort heller förstås

    Poolen kan man nog fixa till så att den blir mer barnvänlig, det är jag inte så värst orolig för

    Nej, vi har inte hunnit kika på något av dem IRL så att säga, men vi har åkt förbi 2 av dem i alla fall (innan de lades ut till försäljning). Får se om vi tar oss en tur när vi åker upp nu över jul


  • furillen

    låter som en perfekt liten jul-utflykt!
    var ju verkligen fina hus allihopa! mer eller mindre renoveringsjobb förstås. skulle ni göra det själva eller bara anlita nån innan ni flyttar in?

  • Pumpkin

    Hur vi gör med renovering beror nog på hur pass mycket som ska göras. Är det bara lite småfix som man kan ta lite då och då så gör vi det själva, men är det en större renovering som behövs för att vi ens ska kunna bo bra, ja då blir det att ta in hjälp. Men som tur är så har vi också en hel del vänner och kontakter, så det kan nog lösas på något bra sätt

    Ställde mig på vägen just och blev lite chockad - har gått ner i vikt igen! För ett par veckor sedan så hade jag gått upp totalt 0,8kg under graviditeten och nu hade jag gått ner 0,5kg, dvs +0,3kg totalt sen start. Lite mystiskt, men samtidigt så växer ju magen och bebisen mådde ju fint på UL för två veckor sedan. Säkert ingen fara, men man blir ju lite paff liksom.


Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008