• sockersmulan

    Skånebrudar!

    Nu har vår tråd blivit avstängd igen - tiden går fort när man har roligt!

    Hoppas nya som gamla hittar hit!

  • Svar på tråden Skånebrudar!
  • kullaberg
    Englandssvenskan skrev 2009-11-13 12:42:39 följande:
    Kullaberg ? VILKEN fin klänning! Var har du köpt den och får man fråga vad den kostade?
    Tack så jättemycket Den är köpt i en butik i Malmö(märket är Lilly) Jag betalade 6400 för den, vilket jag tycker det var helt klart värt!!!
  • Nicossambo
    EllJii skrev 2009-11-13 12:50:17 följande:
    Här är en Helsingborgsbrud till! Bor i Göteborg, men gifter oss i Helsingborg den 17 juli. Vigseln blir i Gustaf Adolfs Kyrka och festen på H55-paviljongen. Är det någon som har tips på bra catering i eller runt Helsingborg?
    Lagmark har jag hört har bra catering, men det finns många catering i hbg det är bara att kolla runt.
  • Nicossambo

    Jag är också från helsingborg, vi gifter oss i apil. Vi kommer att vigas och har festen på örenäs slott. Hur går det med era planeringar?

  • Sundance
    sockersmulan skrev 2009-11-13 15:24:56 följande:
    2 brudklänningar?! Spännande! Har du bilder? Ska höra med mina vänner på en gång, haft jättemkt att göra nu..
    Visst känns första spadtaget spännande! Jag satt med pirr i magen därhemma när min m2b ringde till vår festlokal..Här går det framåt, gör lite i taget. Ska snart börja jaga skor på allvar +börja pyssla med inbjudningskorten, iiih!
    De finns i mitt galleri, båda två . Kom gärna med kommentarer om vilken du gillar bäst. jag är smal men ändå med lite former (byst och rumpa )och relativt kort (1,60). Har ju inte provat den som är lite silvergrå liksom. Ska prova dem båda när de kommit hem.

    Måste också komma igång med att handla in till inbjudningskorten. Min stackars mamma ska ju skriva alla 32 för hand så hon bör väl få lite tid på sig
  • Englandssvenskan

    Hej! Hur gör man för att kopiera en liten ruta med ett citat man vill svara på? Jag fixar det inte så får svara utan dem.

    Kullaberg ? vad glad jag blev att genom dig hitta Lilly.dk som har superfina klänningar inom min budget (fick panik ett tag och trodde alla låg på 10,000+) och en affär som säljer dem i min hemstad, synd bara att de inte säljs i England också!

    Sundance ? båda klänningarna är underbara och passar säkert till din form. Det beror nog mer på din hårfärg/hudton tror jag ? den silveraktiga klänningen ser ut att passa väldigt bra på en mörkhårig men kanske mindre bra med ljust hår...

    Min idealfrisyr är också som modellen med din silverklänning men jag misstänker att mitt platta hår inte klarar av att se så bra ut en hel dag. Finns det någon frisör eller hår-medveten som tror att det går att ha styla såna där glamorösa Hollywood-lockar och få det att hålla hela dagen?

    Vi ska ha fest på en lokal som ordnar mat/dryck osv. Ni andra som gör så ? hur mycket har ni tänkt lägga till av eget (blommor, färgade servetter, ljus etc). Vi har inte budget till för mycket men jag undrar om det finns enkla knep att göra det lite mer personligt...

  • Fofinha

    Och här skriver jag in mig också :)

    2009

    november

    december

    2010

    januari

    februari

    mars

    april
    Nicossambo 17/4 Helsingborg

    maj
    8/5 PoM - Lund
    22/5 Moule - Stångby/Lund

    juni
    Fofinha 5/10 Malmö

    juli
    Kullaberg 10/7 - Brunnby / Mölle
    Tokisen 10/7 Tomelilla
    sockersmulan 17/7
    Fansanb 17/7
    Juli100724 24/7 Ängelholm

    augusti
    Sundance 14/8
    Linaz 14/8 Malmö
    jelicka 14/8 Helsingborg
    PlusBrud 21/8 Ystad
    Miss Giggle: 28/8- Glostorp

    september
    Tessandy 4/9

    oktober
    sun moon 2/10 Malmö

    november

    december
    Uttan 4/12 Karlsborg

  • Sundance
    Englandssvenskan skrev 2009-11-17 16:44:26 följande:
    Hej! Hur gör man för att kopiera en liten ruta med ett citat man vill svara på? Jag fixar det inte så får svara utan dem.Kullaberg ? vad glad jag blev att genom dig hitta Lilly.dk som har superfina klänningar inom min budget (fick panik ett tag och trodde alla låg på 10,000+) och en affär som säljer dem i min hemstad, synd bara att de inte säljs i England också!Sundance ? båda klänningarna är underbara och passar säkert till din form. Det beror nog mer på din hårfärg/hudton tror jag ? den silveraktiga klänningen ser ut att passa väldigt bra på en mörkhårig men kanske mindre bra med ljust hår... Min idealfrisyr är också som modellen med din silverklänning men jag misstänker att mitt platta hår inte klarar av att se så bra ut en hel dag. Finns det någon frisör eller hår-medveten som tror att det går att ha styla såna där glamorösa Hollywood-lockar och få det att hålla hela dagen? Vi ska ha fest på en lokal som ordnar mat/dryck osv. Ni andra som gör så ? hur mycket har ni tänkt lägga till av eget (blommor, färgade servetter, ljus etc). Vi har inte budget till för mycket men jag undrar om det finns enkla knep att göra det lite mer personligt...
    Jag är förvisso ljushårig och kommer vara det på bröllopet också. Inte platina men ljus med konjak-färgade slingor. Men jag har tänkt att beställa den silvergrå klänningen i en diamond-white. Så den blir inte silver. Nej, det är just det där att få frisyren att hålla. Mitt hår är också väldigt fint så jag är också rädd att det inte håller så bra. Har tänkt mig någon lite löst halvuppsatt. Vill inte ha det för strikt, fint uppsatt liksom. Lite mer löst, avslappnat är mer jag.
  • Sebastiána

    Inget datum bestämt, men vi ska troligen gifta oss i Hässleholmstrakten.

  • My big fat Las Vegas wedding

    Hej! Jag hoppar också gärna in här. Vi har inte spikat datum men det lutar åt vigsel 8/5-10 i Las Vegas med fest i juli hemma i trädgården utanför Malmö.

  • Englandssvenskan

    Hej Skånebrudar!

    Vi vill gifta oss i Rådhuset (Helsingborg) och deras max-kapacitet är 40 personer. Vi räknar med att runt 60 personer tackar ja till vår inbjudan och vet nu inte hur vi ska göra med själva vigseln. Det känns hemskt oartigt att ?bara? bjuda några till festen medan andra bjuds till både ceremoni och fest. Är någon annan i samma situation eller har varit på ett bröllop som löst detta på ett bra sätt?

    Mvh

Svar på tråden Skånebrudar!