• sockersmulan

    Skånebrudar!

    Nu har vår tråd blivit avstängd igen - tiden går fort när man har roligt!

    Hoppas nya som gamla hittar hit!

  • Svar på tråden Skånebrudar!
  • kullaberg

    Det går bra för mig. Har köpt min klänning! Är så nöjd, bild finns i mitt galleri.
    Nästa helg ska vi ut till stället där vi ska ha vår fest (Turisthotellet i Mölle) och ha lite diskussion med dom som har det. Ser verkligen fram emot det, har bara varit där en gång, när vi bestämde att vi skulle vara där. Så nu ska jag se allt med lite andra ögon än jag gjorde då och försöka föreställa mig exakt hur jag vill ha det
    Vi har också börjat pyssla med inbjudningarna, även om det är lång tid kvar. Men nu kommer ju snart jul och tiden flyger ju iväg..

    Hur går det för er andra här?

  • Sundance

    Åh, Mölle by the sea?. Om vi tänker på samma så säger min kollega att det är jättefint. jag har också kikat på det. Nu blir det ju Ellinge för vår del men jagar fortfarande en fin sal eller nåt att ha själva vigseln i. Vi vill ju inte gifta oss i kyrka och utomhus blev det inte nu (som vi först tänkt) för vår drömsolist ville inte sjunga utomhus. Men var 17 kan man vara någonstans??? Har fått nej från Örenäs slott, Trollenäs slott, Trollebergs slott, heleneholms slott. Skulle vilja vara någonstans där det kanske är stora fina fönster. Vackert liksom.

  • HelenaO

    hej hej... ny skånetjej här! :)

    Jag och min sambo gifter oss den 22/5 i Raus kyrka, Helsingborg. Festen har vi på Lagmarks. Någon annan helsingborgsbrud här inne måntro? :)

  • sun moon

    Vi ska inte gifta oss förrän okt, men vi har funderat på vem som ska bjudas, vet lokal, kyrka och jag har hittat min ring :) Vi vet nog också färgtema men det passar inte riktigt på hösten men vi vill nog ha vår färg iaf.
    Vi vet också vem vi vill ha som bestman och tärna men har inte frågat dom ännu.

    Klänning och mitt hår är något som jag funderar mkt på nu. Vill så gärna titta på klänningar irl men känner att det är för tidigt. Jag har halvlångt hår, nedanför axlarna och vill nog ha det i mjuka lockar, halvuppsatt men har inte hittat "min" uppsättning ännu.

    Jag vill också gå ner en 5-6kg ca men har inte kommit igång med detta :P har varit lite sjuk och allmänt trött och då är ju godis gott :D suck

    Funderar också på att skicka ett "save the date" med julkorten i år. Vi brukar inte skicka julkort men man kan ju göra det till de närmaste och då får de samtidigt reda på våra giftas funderingar :)

  • Sundance

    Jag har också tänkte någon sådan frisyr men har tyvärr ingen bild på dator. Bara urklippt. Super snygg är hon den tjejen. Eller så blir det så enkelt som hon i mitt galleri. Hon med den lite silvriga klänningen med mörkt hår. Frågan är om det håller sig en hel dag, eller om det blir platt fram mot kvällen.

  • Englandssvenskan

    Hej!
    Vi gifter oss i april i Helsingborg. Har inte gjort så värst mycket ännu förutom att boka lokal och be alla gäster ?save the date?. Vad tycker ni är det viktigaste att fixa först? Bor i England så det praktiska blir lite krångligt så det är nog bäst att börja tänka efter riktigt noga vad som ska göras... Planering och organisation är varken min eller min sambos starka sida....
    Kullaberg ? VILKEN fin klänning! Var har du köpt den och får man fråga vad den kostade?

  • EllJii

    Här är en Helsingborgsbrud till!
    Bor i Göteborg, men gifter oss i Helsingborg den 17 juli. Vigseln blir i Gustaf Adolfs Kyrka och festen på H55-paviljongen.
    Är det någon som har tips på bra catering i eller runt Helsingborg?

  • sockersmulan

    2 brudklänningar?! Spännande! Har du bilder? Ska höra med mina vänner på en gång, haft jättemkt att göra nu..


    Sundance skrev 2009-10-27 23:55:11 följande:
    Ska nog maila dem imorn och se om de tar emot för bara vigsel.Jag har köpte två brudklänningar!!!
    Visst känns första spadtaget spännande! Jag satt med pirr i magen därhemma när min m2b ringde till vår festlokal..

    Här går det framåt, gör lite i taget. Ska snart börja jaga skor på allvar +börja pyssla med inbjudningskorten, iiih!
Svar på tråden Skånebrudar!