• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tiden går fort när man har kul. Dax för ny tråd!!

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!
  • Carma07

    God förmiddag

    Underbart väder idag och jag hoppas det håller i sig till eftermiddagen så vi kan ge oss ut och njuta av det. Passar på att pyssla med lite ditt och datt medans lilltjejen sover. Och ska snart slänga i mig lunch innan hon förhoppningsvis vaknar så man får äta i lugn och ro.

    Bauti: Jobbigt med förkylda karlar.

    Attans nu vaknar hon och jag hann inte äta innan.

    Ha en underbar dag!

  • Bauti

    Helloooo

    Snart bär det av till Ullared med Nides och lille O. Han måste få ut och lära sig shoppa, ju tidigare desto bättre.
    Ja, man kan ju alltid skylla på dom små. Inte alls Nides och jag som vill dit.

  • Nibla

    Det enda jag är nervös över är vad jag ska ha på mig. Har liksom inte behövt bry mig om "the corporate look" det gångna året. Kanske ska gå dit i urtvättade sweats?

  • Carma07

    Nibla: Vad spännande!! Du måste berätta sedan hur det gick. Håller mina tummar för dig idag!

    I eftermiddag blir det en tur till Göteborg och hälsa på en kompis som har flyttat. Hoppas jag hittar rätt utan problem. Är värdelös på att köra till nya ställen ibland.

    Förhoppningsvis har maken äntligen fått ordning på diskmaskinen. Vågar inte testa utan honom så det blir en testkörning ikväll. Så underbart om det fungerar. Det blir verkligen mycket disk när man är hemma och med lilltjejen.

  • Ab fab

    Du kommer se snygg ut i allt Nibla!

    Idag har Linum bröllopsdag. De firar på vägen hem fr NY

  • Frujj

    Hej och godförmiddag!
    Håller tummarna Nibla!!

    Ropar grattis till Linum & Make så det hörs till andra sidan havet :)

    Igår hade vi en riktig skräpdag här. Började med att jag var sur på maken för att jag tyckte han babblade till andra för mycket om en sak som rör mig. Skällde på honom i telefon och det känns ju inte bra.
    Sen på eftermiddan när lillebror sov middag kom grannens unge o ringde på dörren så han vaknade innan han hade sovit färdigt vilket ju resulterade i att han var trött och gnällig när jag sen skulle laga mat. Satte honom därför i hans matstol (en sån där hög ni vet, som barn sitter i vid matbordet) Ställde honom brevid mig där jag stod och skalade morötter med potatisskalaren som jag dessutom lyckats göra sönder lite tidigare under dagen. Då kommer W in och är på ettrigt 3-årshumör, ska retas med O som sitter i stol och står där och knör på stolen (ja knööö på ren gbg-ska är verkligen det rätta ordet) På en sekund, när jag tittar på min morot jag skalar så lyckas W välta hela ekipaget så O i sin stol välter rakt baklänges och landar med bakhuvudet pladask i golvet!!! Usch!!
    Blev först livrädd sen arg men O skrek med en gång som tur var... Ringde sjukvårdsupplysn för o fråga vad man gör när man slagit sig så och hon sa att om ett barn ramlar från en höjd som är högre än sin egna längd så ska man åka in o kolla, även om det inte har kräkts eller svimmat av. Ifall ifall. Så, det var bara att invänta makens hemkomst, som ju dessutom inte kör bil för tillfället utan samåker så han fick vänta på honom... sen så upp till Östra o sitta där. Som tur var inte jättemycket folk så det gick ganska fort ändå. Var hemma vid 20-tiden... såååå trött. Men idag mår han bra, bara en liten bula i bakhuvudet. Skönt det!

  • Nibla

    Frujj,
    Usch då, vilken dag! Stackars lilleboo....

    Är precis hemkommen efter intervjun. Den gick galant, var som sagt inte nervös utan mer förväntansfull. Har slutat vara nervös inför intervjuer, det är bara att vara sig själv och mer kan man inte göra. I alla fall, halva intervjun var på engelska, usch jag var lite ringrostig, men det gick nog bra. Intervjuaren var inte helt bekväm med sin egen engelska.
    Gillar de mig (vilket jag tror de gör) så får jag komma på en andra intervju under veckan. Woohoo!!

    Idag skulle de ringa mina referenser som jag skramlat ihop. Har fått löfte av alla tre att de ska använda alla superlativ som finns. Hehe!

  • Ab fab

    Så roligt Nibla- ser fram emot att höra mer om vad det är för jobb.

    Frujj.. usch vilken dag. Du har förtjänat en dag av praliner och slaskiga TV-program

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!