• FruTez
    Äldre 30 Sep 13:35
    68430 visningar
    562 svar
    562
    68430

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tiden går fort när man har kul. Dax för ny tråd!!

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!
  • Bauti
    Äldre 12 Oct 16:53

    Jag kommer 11.30 till Dahls jag me.

  • Carma0­7
    Äldre 12 Oct 18:26

    Frujj: Trevligt med sällskap på Ikea. Jag ska hålla lite koll på när vår vara kommer in så kan vi bestämma dag efter det.

    Kommer ner till Dahls om jag känner att det funkar. Det är den tiden som lilltjejen brukar sova så det hänger lite på om jag kommer iväg innan hon somnar.

  • FruTez
    Äldre 13 Oct 08:18

    Morsning!

    Jag kommer inte till Dahls idag. Går visserligen på lunch 11.40-12.20, men då har jag bara 40 min för att jag ska promenixa bort dit, hinna äta, tjöta lite och promenixa tillbaka till jobbet. Det går inte så fort längre för mig. Varken när jag äter eller går! Ha det så trevligt!

  • Carma0­7
    Äldre 13 Oct 10:37

    Tjenixen

    Jag kommer inte heller ner till Dahls idag. Lilltjejen sover gott nu och dessutom har jag ingen lust att sanera stället efter att hon har skvätt ner maten överallt. Hon ska absolut äta själv nu och har precis upptäckt hur kul det är att skvätta med maten.

  • FruTez
    Äldre 13 Oct 11:14

    Carma: Va kul för lilltjejen, men trist för dig att hon absolut måste äta själv och skvätta så! Du får plasta in köket med plastfolie, hihi!

  • Carma0­7
    Äldre 13 Oct 13:21

    Tez: Hihi, ja! Jag funderar på att klä både henne och mig i sopsäck iaf.

  • Ab fab
    Äldre 13 Oct 14:20

    tack för trevligt lunchsällskap idag

    vad tror ni om en tur till IKEA nästa vecka?

  • Bauti
    Äldre 13 Oct 14:29

    Jag åker gärna till Ikea.

    Tack för mysig dejt

  • Frujj
    Äldre 13 Oct 14:56

    Hej och tack för trevlig lunchdate!
    Gärna Ikea!

    På väg hem så hämtade jag W på dagis och på vägen därifrån möter vi Ns pappa + särbo, hon har fått bältros och jag vill INTE riskera att hon smittar barnen med vattkoppor nu, så jag sa "kom inte nära, vi ville inte ha smittan, tack" Men då börjar hon diskutera och säga att nä men jag tror inte det smittar, det är bara om man rör vid det osv o bla bla.. Vadå TROR... jag vill inte riskera att få vattkoppssmitta till mina barn nu och om jag säger ifrån kan inte folk respektera det då??? Vi ska åka iväg om några veckor och det hade ju varit just snyggt om först den ena får vattkoppor och sen den andra.. ja då får vi snällt stanna hemma :( Dessutom är det luftburet.
    Blir så sur när folk inte fattar eller respekterar vad man säger. Dessutom så hade dom varit här och ringt på dörren men då var jag ju o hämtade W. Sicken tur!

    :-\

  • Frujj
    Äldre 13 Oct 15:46

    Carma: Ibland när jag matar Oscar (han vill inte äta själv ännu) så brukar jag ta på mig ett förkläde.. hahaha Han har kommit på att man kan "prutta" med munnen... o då flyger det ju mat både hit och dit...

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!