• FruTez
    Äldre 30 Sep 13:35
    67871 visningar
    562 svar
    562
    67871

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Tiden går fort när man har kul. Dax för ny tråd!!

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!
  • Carma0­7
    Äldre 13 Oct 20:29

    Godkväll

    Frujj: Om jag har förstått det hela rätt så kan inte bältros smitta till vattkoppor utan bara tvärtom. Men såklart bättre att hålla sig undan om man inte är säker. Och speciellt om det vankas semester. Men kan verkligen hålla med om att det är dåligt av folk att inte respektera en annans oro även om de inte förstår. När åker ni på semester?

  • Bauti
    Äldre 14 Oct 08:42

    Godmorgon.

    Underbart klart kallt väder.

    Idag bli det nog tavelmålning. Har lite kreativitet liggandes som behövet komma ut.

  • Ab fab
    Äldre 14 Oct 09:21

    Mornings
    stor BT-dag igår. Lunch med Frujj o bauti. Bio med Linum o FruT. Himla bra film, Julie och julia. Skrattade gott. Bree- du skulle se den

    idag är det första möss-dagen. Brrrr. Jobb, möte med herr Blaha (han heter faktiskt så...)träning. konstförening och crepefika med väninnorna

  • Nibla
    Äldre 14 Oct 09:49

    Hej på er!
    Har precis ätit frukost. Vi vaknade inte förrän kl 9! Nästan rekord....

    Idag blir det lekdejt med Carma och Miss N. Sen scrapkväll i Gråbo. (Förresten, Carma, jag tror den där scrapmaran var fullbokad)

    Bokade biljetter till England igår. Åker nästa tors-sön. Yorkshire den här gången.

  • Ab fab
    Äldre 14 Oct 10:07

    Inte samma som n i skall hälsa på i England hoppas jag....

  • Nibla
    Äldre 14 Oct 10:27

    Ab,
    Nej, för h---ete.... Dem kommer vi nog inte hälsa på förrän om minst 10 år....
    Denna gången ska vi hem till styrelseordföranden i makens företag. Maken ska jobba lite och sen vill de ha hjälp av lilla miss L som ska stå lite modell. Ordförandens fru har tagit fram ett klädmärke och behöver lite input. Skoj!

  • Carma0­7
    Äldre 14 Oct 10:36

    Halloj

    Härligt vinterväder idag. Måste fundera ut en bra lösning och lösa jackfrågan till i eftermiddag. Det blir nog långkallingar till lekplatsen idag iaf.

    Nibla: Jag har en kompis i Halmstad som också scrappar så jag hänger med henne på en scrapträff där i stället. Kurser är ok att gå på själv, men träffar är inget kul om man inte har någon kompis med. Vi kan se om vi kan satsa på Gråboträff nästa år.

    Kul med England och lilla L som modell. Hon är ju ursöt och passar alldeles utmärkt. Blir kul att träffas i eftermiddag.

  • Frujj
    Äldre 14 Oct 10:51

    Carma: Nej nej, så här är det: Har du vattkoppor så smittar du dem som inte har haft vattkoppor till att få vattkoppor. När du en gång har haft vattkoppor kan du inte få det igen, men viruset ligger kvar latent (sovandes) i nervtrådarna och kan aktiveras, (oftast om du är över 50 år) och bryter då ut som bältros. Bältros, eftersom det ju då är samma virus, kan smitta den som inte haft vattkoppor så att den får just vattkoppor. Däremot kan någom med vattkoppor aldrig smitta någon till att få bältros.
    Visserligen är bältros inte lika smittsamt som vattkoppor men man vet ju inte, och vill man inte ha det just nu så kan man ju låta bli att bjuda hem bacillerna.

    www.smittskyddsinstitutet.se/sjukdomar/vattkoppor-och-baltros/

    Vi åker 2 dec, Gran Canaria :D

  • Frujj
    Äldre 14 Oct 10:52

    Ab: Va? Heter han Blaha?? Låter ungefär lika lustigt som den där mag-tarmläkaren jag var hos... det har jag väl berättat? :D :D :D

  • Ab fab
    Äldre 14 Oct 11:00

    Det låter mycket trevligare tycker jag

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!