• Bluebride

    Bröllop 2010 del8

    Fenixx skrev 2009-09-17 16:29:58 följande:
    man brukar väl i regel säga 1 timme, men ofta kan det dra ut på tiden.jag fick ju springa med som bärhjälp osv som tärna när några vänner skulle fotograferas och det drog ut lite på tiden då det regnade en del osvvi har vigseln vid 14 och ska fotograferas innan, så blir att gå upp tidigt. idag köpte jag med mig nya numret av "allt om bröllop" och satt och hade en mysig stund i soffan och drömde mig bort.
    vill också ha tidningen, men den säljs inte här och det gör mig så irriterad
  • Bluebride

    ja, jag kan faktiskt inte komma på något just nu som kan hjälpa med matfrågan. Fan fan fannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  • Bluebride

    ja, detta är jobbigt, jag som var så glad att de svåraste hade fixat sig. blääääääääääää, vad gör jag nu? Catering är för dyr och köket är inte min plats

  • Bluebride
    KatjaB skrev 2009-09-17 21:05:13 följande:
    kan ni inte ta hjälp av andra i släkten då? de kanske kan göra en del av maten och så gör ni nånting?
    Släkten bor så långt ifrån oss, vilket gör det svårt att ta hjälp av dem.

    Är det ok med kall buffé?
  • Bluebride

    Tack. Jag ska fråga en kompis om kött, hans bror kunde tydligen fixa något billigt. Dessvärre bor denna bror utanför linköping, men kanske vi kan ta det på vägen hem från vimmerby i jul, ska fråga honom i alla fall. Det blir nog kall buffé, ska även fråga grannen som skulle hjälpt om tips i alla fall.

  • Bluebride

    har köpt båda brudtidningarna idag, att man måste åka 1,5 mil för att få tag i en tidning.

  • Bluebride

    ninni84r.... har lagt din sida bland favoriter så jag kan få lite inspiration

  • Bluebride

    Är det att du har gått ner i vikt? I så fall kan det vara att du fortfarande känner dig oattraktiv, som man gjorde innan, jag tror bara, jag har själv alltid varit smal.


    Sundance skrev 2009-09-19 10:14:08 följande:
    Jag gifter mig i augusti och tänkte beställa min klänning i november. Men känner jag mig själv rätt kommer det dra ut på tiden så det blir säkert efter nyår. Är så rädd för att gå och prova klänningar. Min m2b föreslog att vi skulle bjuda ner mina föräldrar nästa helg så kunde vi ta en runda på stan och prova klänningar. Men jag vill verkligen inte och jag kan inte begripa varför. vad är fel med mig? I början ville jag inte för att jag inte kände mig i form men nu har jag tränat på bra och känner mig helt ok, så nu är det något annat. Tycker all planering i övrigt är jättekul. surfar som en galning och lusläser bröllopstidningar. Tittar ofta på bilder på klänningar och drömmer mig bort och kan verkligen se mig själv i en av de vackra klänningarna men när det väl kommer till att prova så tar det tvärstopp. Kan tänka mig att det är ungefär som vissa som man hört om som fasar för fotograferingen för att de inte gillar det.
  • Bluebride

    du kanske är bara petig när det väljer sånt viktigt val

Svar på tråden Bröllop 2010 del8