• Bluebride

    Bröllop 2010 del8

    jag hinner fylla innan bröllopet min m2b också

  • Bluebride

    det tänkte jag också ha, men vet inte om de blommor då. gifter mig i pingst

  • Bluebride

    gjordens fynd på röda korset idag. Genomskinliga vaser 3 st som ska ska stå antingen liljekonvaljer eller syren.

    bor i mitten av landet.

  • Bluebride

    fint


    Bettertogether skrev 2009-09-29 19:33:00 följande:
    Å flickor, flickor... idag hittade jag det perfekta bordsarrangemanget!! :D Eftersom vi gifter oss i Juni blir det naturligtvis liljekonvaljer på borden! :D Jag ska sätta in en bild i galleriet
  • Bluebride

    hoppas hostan ger med sig snart. för att gaska upp mig så ser jag på denna

  • Bluebride

    grattis det är ju perfekt.


    pandis81 skrev 2009-09-29 21:13:25 följande:
    nu e jag glad igen, jag mailade ju och undrade. Och dom var riktigt snabba på att svara. Dom hade lagt in 5 nya slipsar för att jag skulle kunna köpa så nu har jag köpt mina 4. och jag ska betala dom på en gång så skickar dom hem dom sen på posten. Jag blev så glad.
  • Bluebride

    det var ju bra det. nej jag tror jag ska gå och lägga mig.

  • Bluebride

    vad söker du för klänning? jag har köpt till min lilla tjej, jag bara hoppas hon växer på sig så den inte är för stor, men är det så får jag väl beställa i mars en mindre storlek.


    pandis81 skrev 2009-09-30 10:32:59 följande:
    ja det var väldigt bra.. hoppas du hittar vad du letar efter.. vad e det du letar efter, kanske springer förbi något när jag kollar runt.!!!själv så letar jag nu efter en söt klänning till dottern, har kollat runt på ebay, men förstår inte allt vad som står och vet itne hur man gör när man beställer eller betalar.. men väldigt roligt att se för dom har ju så mycket finare klänningar än jag har hittat annars.
  • Bluebride

    hur gammal är din dotter?


    pandis81 skrev 2009-09-30 10:42:21 följande:
    jag kollar runt på flower girl dresses.. och det finns ju en hel djungel av dom..Men jag vill ha någon som går i rosa. Hon har ju storlek 98 nu. Så jag hade väl kanske tänkt 104/110 tror inte hon växer så jättemycket på bara 6 månader. 104 tror jag blir perfekt och 110 kan man kanske sy in lite om det skulle vara något stort..
Svar på tråden Bröllop 2010 del8