• Bluebride

    Bröllop 2010 del8

    Nej, placeringskorten får man göra efter OSA, det är bäst, men mina ska hålla på att grundmålas å så, då mina är krukor istället för kort. De som pysslas mest med nu är väl inbjudningskorten. Jag har påbörjat dem, har texten i att fylla i och för er nya så är jag är en riktig pysseltjej och ska skriva både inbjudningskort och program för hand.

  • Bluebride
    KatjaB skrev 2009-09-15 17:42:05 följande:
    är det förresten någon som har koll på vad en kostym i regel kostar? hittade på suitopia.se o där skulle det gå på 2800 kr plus frakt. Är det billigt? Det är då kostym med tillhörande väst
    Låter billigt. min kille får ha sin kostym så köper jag väst/plastrong/näsduk på ebay för ca 450kr. Skor för han införskaffa själv.
  • Bluebride

    jag är också veteran, har varit här sen 99 eller 2000. ska se om man kan se när man blev medlem

  • Bluebride

    står att jag bara varit medlem sen 07, men jag har varit här i så fall under annat namn, men jag hade specialarbete i skolan om bröllop, tyvärr fick jag streck, för läraren tyckte jag skrev för mycket av, som om hon visste nått om det, jäkla kärring. Men jag har väl varit här i ca 10 år... i omgångar.

  • Bluebride

    3 0ch 6 får mina röster


    Sundance skrev 2009-09-16 11:05:12 följande:
    Hej på er!Hoppas ni har det bra allihop. Är det någon som har något bra tips på snygga, billiga servettringar (ska gå i rött eller vara neutrala i färgen om man kan säga så)? Antingen att köpa eller göra själv. Funderar på att köpa röd ståltråd och vira runt lite rörigt, huller om buller liskom lite slarvigt så det korsar sig själv och så. Förstår ni ? Och sedan trä på lite pärlor i olika storlekar. Tror jag räknade fram det till ca 18 kronor/st då. Men alla ni påhittiga där ute kanske kan komma på ännu billigare alternativ...
  • Bluebride

    9-3a? varför väljer ni en bil med trång benutrymme i bak ?

    Flåt, men min kille är lite av en saabexpert och det har smittat av sig lite ha ha ha

    Önskar min m2b ska vara engagerad i huvudtaget

  • Bluebride

    här har posten inte dykt upp än.

    jag har köpt örhängen till min tärna, roligast är att hon har inte hål, hon e rädd för att ta hål i öronen, nu kommer hon behöva ta hål E jag elak?

  • Bluebride
    Sundance skrev 2009-09-17 13:31:09 följande:
    Vad ska era gäster göra under tiden ni fotas?
    Åka till festlokalen och ta en välkomstdrink och mingla.
  • Bluebride
    KatjaB skrev 2009-09-17 17:36:34 följande:
    nja, det beror väl på om hon vill ha hål eller inte.. ett tvång är väl aldrig snällt
    hon vill, men är rädd för nålar.

    Fasen, idag så fick vi reda på att vår granne som skulle fixa med mat och tårta inte kan komma då hennes sonhustru eller vad det var skulle gifta sig så antagligen blivande sonhustru, ska gifta sig samma dag och då ska hon hjälpa där.
Svar på tråden Bröllop 2010 del8