• Bluebride

    Bröllop 2010 del8

    bridal outlet. Ebay. Tradera.

  • Bluebride
    Bettertogether skrev 2009-09-14 15:47:57 följande:
    Nu har jag satt upp ett smakprov på hur vår dukning ANTAGLIGEN kommer att bli... Säg gärna om det är något som brister och inte kommer funka. :) myhusbandswife.blogg.se
    Fint.
    Det enda som jag inte gillar är solrosen, men det är inget du ska haka upp dig på, det är nämligen att jag tycker solrosor är läskiga, fråga inte hur el varför, för det vet jag inte
  • Bluebride
    Bettertogether skrev 2009-09-14 17:42:29 följande:
    Haha.. Nä, det spelar nog ingen roll hur många det är som inte gillar solrosen så kommer de nog att finnas kvar. Jag har alltid sagt att jag ska ha solrosor på mitt bröllop :) Den blomman är så "jag" -om jag också är läskig då?! ;)
    nä, det tror jag inte ha ha ha. Nä, jag vet inte, det är nått med döda solrosor, nej jag vet inte, det är en av mammas favvoblommor. Har alltid velat ha liljekonvaljer, men nu blir det inget av det, om man inte plockar in lite dagen innan.
  • Bluebride

    Andreas flicka skrev 2009-09-15 09:15:20 följande:


    Hej hej,får jag vara med här? Vi gifter oss den 28/8 2010.
    Välkommen. Här är en till som har en M2B som heter andreas
  • Bluebride
    Tinndra skrev 2009-09-15 11:21:22 följande:
    får man vara med? vi gifter oss 19/6 2010
    Välkommen

    Jag har färgtema lila, blå och vit
  • Bluebride

    här är det lunch time. Har försökt ropat in lite fler favors idag. Borde städa, men känner inte för det, måste bli klar med två rum till fredag, men det går nog, det är ju mest kläder och sängkläder som ligger och tar plats i sovrummet.

    Ballonger på ebay är det bara att söka efter.

    Jag har rätt mycket bokat. Lokal, kyrka, fotograf, fixat brudbukett, mycket dekoration, favors är på gång. Å jag har så mycket gjort. Egentligen är det väl bara mat, dricka, gubbens kläder och lite favors kvar.

    Mycket pyssel är det i alla fall på gång. Hoppas på tärnan som bor nära att hon kan hjälpa till att måla placeringskrukorna. Vill ha alla gjorda, så skriver man på namnen när man vet vilka som kommer. OM det är krukor över kan man ha de som dekoration eller så.

  • Bluebride
    Tausen skrev 2009-09-15 13:14:47 följande:
    När är det dags för er då?
    Pingst - 22/5 2010
  • Bluebride
    Humlan66 skrev 2009-09-15 14:54:41 följande:
    Jag har verkligen en bröllopssvacka nu. Känner bara BLÄÄÄ för att planera för bröllopet just nu, lika när jag går in här och försöker läsa om alla trådar. det känns bara som bla bla bla booring lixom Fler som har sånna svackor ?
    usch, varför känns det så?
    Jag har såna svackor vid gräl.
  • Bluebride

    Tänk så här, det är Er dag, inte deras. Kan faktiskt säga att våra familjer är också tråkiga. Hans är överreligös, framförallt svärmor som min svägerska tycker är toppen, jag tycker tvärt om. Vi bor visserligen ihop, men m2b är väldigt oengagerad, får se om det blir bättre när jag har bröllopsmöte med tärnor (om båda kommer), bestman och matansvarig, vilken är en granne som e grunden är kock men jobbar nu rätt högt upp inom kommun. Eftersom vi är småbarnsföräldrar och de flesta av våra gäster är långväga, så kommer vi börja tidigt för att det inte ska bli så sent, var har ju barn med ca 12 st från ålder 0-16. Finn några roliga detaljer till ditt bröllop och koncentrera dig på allt som ska hända. Det löser sig säkert med lokalen också ska du se. Vi använder kyrkans lokal och därav ingen sprit, jag får inte dricka, så varför ska de andra göra det? Blir ingen jättefest med disco heller, för det får man inte ha och sen är vi inga discotyper. Vi hoppas min kompis ska spela några toner på pianot så vi får lite dans, inte så mycket annat.


    Humlan66 skrev 2009-09-15 15:43:37 följande:
    Jag vet inte faktikst men misstänker väl ( och om jag ska lätta mitt hjärta ) att det för det första aldrig ordnar sig med lokalen, men sen att vi inte bor ihop utan fortfarande 60 mil emellan oss. Att våra familjer är så annorlunda och men båda lika tråkiga, det är lixom inget GO i dom. Så man tänker all denna planering för vadå ? att dom inte ska bjuda till något och gå och lägga sig tidigt.Vill faktikst ha en toppenkväll men rädd att jag ska bli besviken
Svar på tråden Bröllop 2010 del8