Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    Bröllop 2010 del8

    Sundance skrev 2009-09-14 17:41:43 följande:
    Jag tycker det såg jättefint ut! Inte alls likt vad jag tänkt mig vi ska ha men verkligen superfint! Blir sugen på att göra en provdukning jag också. Undrar om man kan få till något i Photoshop...?
    Det är bara att googla bilder och sedan klippa och klistra ;)
  • Bettertogether
    Sundance skrev 2009-09-16 11:05:12 följande:
    Hej på er!Hoppas ni har det bra allihop. Är det någon som har något bra tips på snygga, billiga servettringar (ska gå i rött eller vara neutrala i färgen om man kan säga så)? Antingen att köpa eller göra själv. Funderar på att köpa röd ståltråd och vira runt lite rörigt, huller om buller liskom lite slarvigt så det korsar sig själv och så. Förstår ni ? Och sedan trä på lite pärlor i olika storlekar. Tror jag räknade fram det till ca 18 kronor/st då. Men alla ni påhittiga där ute kanske kan komma på ännu billigare alternativ...
    Det låter ju jättefint!

    Ett alternativ som jag själv hade var att klippa till galler (gärna smårutigt) och sedan limma band tätt runt. Kanske inte det billigaste alternativet, men definitivt jättefint!! Sist och slutligen kör vi en jättebillig variant där vi bara binder ett naturfärgat bastband runt servetten :)
  • Bettertogether
    Tausen skrev 2009-09-16 10:45:23 följande:
    Här med.ska få besök ikväll...bra så attt man verkligen tar sig i kragen och fixar
    Sedan jag fick min nya dammsugare går städningen så mycket lättare, och jag dammsugar lätt flera gånger i veckan :) (men då har vi en ljus labrador som bidrar till mycket hår på golvet)
  • Bettertogether
    Sundance skrev 2009-09-16 11:50:00 följande:
    Tack för tipset Bettertogther. Vad är det för typ av galler du menar?
    Jag satte en bild i mitt galleri som visar hurudant galler det är, samt hur jag har gjort när jag satt bandet på :) (Jag använde limpistol, alltså varmlim när jag limmade fast det)
  • Bettertogether
    Sundance skrev 2009-09-16 11:25:36 följande:
    Jag har äntligen fått tummen ur och lagt in lite bilder på klänningar i mitt galleri. Kika jättegärna och säg vilken ni tycker är finast. Jag är ganska kort (1,60). Relativt smal, men ändå med lite former (har byst och rumpa ). Kan säga som så att den med lite mer veck i kjolen och en massa stenar på överlivet gillar inte min m2b och inte heller den i spets med halterneck som har mer sjöjungfru-modell. Han gillar de a-linjeformade med på sin höjd lite drappering. Inte lätt det där
    Men ååh, såklart röstar jag för nummer 6! Rosemary leigh är min drömklänning också, men jag insåg att för vår budget är den alldeles för dyr (det fanns/finns dock en tjej på typ blocket eller liknande som sålde sin billigare). :)
  • Bettertogether

    Nu ska jag cykla iväg och kolla om det är våra muffinsformar som kommit till postkontoret! :D *pirrigt*

  • Bettertogether
    Bettertogether skrev 2009-09-16 12:14:42 följande:
    Nu ska jag cykla iväg och kolla om det är våra muffinsformar som kommit till postkontoret! :D *pirrigt*
    ...och de är fullkomligt perfekta!!!! :D

    Det roliga var, att strax före posten kom med avi-kortet hade m2b skickat mail åt försäljaren. Det var nämligen så att på en sånhär chinesisk sida där man kan följa paket man väntar på och kolla var de är, stod det att vårt paket blivit skickat tillbaka till försäljaren. Men tydligen hade de bara kommit fram hit till Finland från Hong Kong.
  • Bettertogether

    Idag kom jag på en annan grej man kan kasta istället för ris... Varför inte rycka bort blommorna från krysantemer eller brudslöja??? Brudslöja är relativt billigt, så det kunde gott funka som "ris" :)

  • Bettertogether
    Tausen skrev 2009-09-17 13:52:25 följande:
    svenska.yle.fi/matochfritid/hobbyartikel.phpLite samma teknik men i en spiral och några fler pärlor liksom...Har tyvärr igen bild på de jag gjorde då jag inte har dem kvar.
    Roligt att se att någon använder sig av det lokala programmets hemsida med tips oc ideer. :)
Svar på tråden Bröllop 2010 del8