Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    Bröllop 2010 del8

    Lina o Peter skrev 2009-10-20 19:42:37 följande:


    Oh, kan du skriva in receptet här? Pleeeease?
    Jag har det inte... :( Om det var farmors fisksoppa du tänkte på? :)
  • Bettertogether

    Nu börjar vi ha inhandlat allt som behövs för dekoreringen!! :D Och det känns faktiskt jätteskönt att redan nu, 8 månader på förhand, ha färdigt sådana grejer. Då får vi njuta mer av resten av året och göra småpyssel och handla sånt som inte går att handla nu.

    FANTASTISKT! :D

  • Bettertogether

    En annan tankenöt... hur är det egentligen. MÅSTE man bjuda någon gammal vän (om man antar att man inte träffas så ofta mera) bara för att man själv var bjuden på dennes bröllop för 5 år sedan?

  • Bettertogether

    Vi hoppas på 3000 ? för hela 135 gäster ;) Optimistiskt? Kanske, men vi ligger riktigt bra till än så länge!

    Vi har klänning, skor åt oss båda, bordsdekorationer, dukar, vinglas, inbjudningskort + kuvert, muffinsformar, servetter samt ljus och ljuskoppar + festlokal för sammanlagt 720 ?

  • Bettertogether

    På dagens tidning fanns en annons om att en guldsmedsaffär här i staden har lagertömning och rear bort grejer för -50%... Det vore kanske värt att ta sig en titt?! Och vi som inte hade tänkt gå och titta på ring förrän mot våren någon gång. :P

  • Bettertogether
    Bluebride skrev 2009-10-26 20:00:26 följande:
    nu har jag betalat min ring.Jag börjar bli förkyld igen
    Du ska börja äta actimel varje dag :) Det funkar! Förr hann jag knappt bli frisk innan nästa förkylning slog till, men för lite mer än ett år sedan började jag med actimel och sedan dess har jag haft högst 2 (TVÅ!!!) lindriga förkylningar! :D
  • Bettertogether

    Visst är det dyrt... men oj så mycket billigare det är än att springa och köpa värkmedicin, näsdukar, nässpray och halspastiller! :) Och man sparar ju faktiskt också tid om man är frisk istället för att ligga hemma i sängen när man kan uträtta annat. :)

    Jag röstar JA, för actimel ;)

  • Bettertogether
    Sundance skrev 2009-10-31 10:13:40 följande:
    Måste få berätta hur go min m2b är. Hade det väldigt motigt på jobbet igår och messade till m2b (som var i Ullared) att han och hans kusin kunde träffas hemma hos oss och festa, för jag hade ändå ställt in min tjejträff. Hade ingen lust längre. Han förstod hur ledsen jag var så för det första så bokade han inte in att de skulle va hemma hos oss. Istället köpte han hela boxen med de gamla Pippi Långstrump-avsnitten (som jag pratat så länge om att köpa och inte har sett sedan lågstadiet) och så köpte han 6 st andra Astrid Lindgren-filmer (har bara haft de på VHS innan och inte kunnat titta på dem på jättelänge). Plus att han köpte två nya, skitsnygga handväskor till mig, och en ny funktionsjacka så jag inte ska bli förkyld när jag går från träningen, och nya, också skitsnygga, kuddar till sovrummet :-O. Och allt detta köpte han på eget initiativ! Hade inte beställt någonting!!! Jag grät, så glad blev jag. Han räddade verkligen min dag och helg.
    Underbart!!
Svar på tråden Bröllop 2010 del8