Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    Bröllop 2010 del8

    KatjaB skrev 2009-11-15 13:20:54 följande:
    ok, trodde jag räknade in det med putsningen. Svårt det där, man får nog helt enkelt gå på magkänslan. Jag vet ju vilken ring jag vill ha, ringen går dock att få billigare om jag väljer mindre stenar i. Velar mellan antar och storlek på dem. antingen fler mindre eller färre större. Vilka problem man har
    Förlåt mej! Ja, du har alldeles rätt! Du räknade ju med putsningen ja ;)

    Jag hade otroligt tur när jag provade för exemplaret de hade i affären var min storlek, så jag fick se precis hur den satt på fingret. Det fanns med 18 ct sten också, men den är bredare, och det vill jag inte ha. Så det blir en 10 ct sten i en 3,5 mm ring. :)
  • Bettertogether

    Peggy sue skrev 2009-11-16 10:54:34 följande:


    HJÄLP!!Nu har vi bestämt datum och bokat festlokal, ska boka vigselplats idag också om vi bara får tag på dem...Jag är i alla fall 26 år och bor i Tullinge och jag och min sambo ska gifta oss 2010 den 11 september borgeligt i Visby. Vi har precis bestämt det då vi tidigare siktat på 2010 men sen ändrat til 2011 pga att vi ev inte skulle ha råd, men nu är det tillbaks på 2010 men nu är det lite bråttom med planerandet!Känns läskigt men kul
    Det ska nog gå bra ska ni se... :) Det är ju ändå så pass sent på året att det ju nästan är ett år kvar ännu. :)
  • Bettertogether

    Peggy sue skrev 2009-11-16 12:29:36 följande:


    Tack för välkomnandet!Funderar över inbjudningarna.. vi ska gifta oss på gotland och våra gäster bor i sthlm och skåne mm, så alla måste planera och boka resa och hotell osv så vi vill vara ute i god tid. Hade tänkt skicka "save the date" men funderar på att skicka hela inbjudningar direkt i god tid, typ 6 månader innan. Vad tror ni?
    Ja, då kanske det uppskattas att ni skickar ut inbjudningarna så tidigt som ni gör. :) Vi tänker också skicka ut dem ganska tidigt, 4 månader före (och ha en tidigare osa), eftersom vi ska göra maten själva, så vi vet hur många som kommer.
  • Bettertogether
    Trollia skrev 2009-11-16 19:33:09 följande:
    Hej alla..Känns som alla är långt framme i sin planering här inne..vi har inte kommit så långt..vill få klart lokal o vigselplats först så kanske planeringen går bättre..men imorgon ska vi iaf iväg o kika på lokalen!O hoppas på att den är fin o har det vi vill o att priset är bra..den ligger iaf precis bredvid en sjö så läget är iaf det vi vill får vi hoppas på att resten är lika bra!
    Det beror ju på när på året ni gifter er. Är det i slutet av sommaren eller ännu senare är det knappast någon panik ännu.
    Är det däremot i Januari eller februari skulle jag börja skynda mej ;)
  • Bettertogether

    Jag ser att ni pratar födelsedagspresenter åt gubben... Min fyller 27 på lördag, och ska få något han länge önskat sig. En skrivbordsstol!! :D Det är sånt som IT-ingenjörer uppskattar som present!;)

    För övrigt firar vi 3,5 år tillsammans idag, och det med att han är borta på jobbresa ända till klockan 3 inatt ;)

  • Bettertogether
    ninni84r skrev 2009-11-17 20:26:39 följande:
    wee 53 dagar kvar :)hade min möhippa i helgen. Kul.och igår va jag på provsminkning och hår - blev jättenöjd.
    jamen så berätta då!! :D Hur var den? möhippan alltså! ^^
  • Bettertogether

    Jag tycker inte att februari är för tidigt att skicka ut inbjudningarna till ett sommarbröllop. Vi kommer att skicka ut dem i samband med vändagen, det tyckte vi att passade riktigt bra :) (För då blir det kanske lite överraskning också eftersom det annars skickas mycket kort i kuvert då ;D)

  • Bettertogether
    anoli skrev 2009-11-19 16:54:54 följande:
    vändagen? vad är det?! :)Jag antar vi skickar ut våra i princip så fort de är klara.. Ska bara inhandla material. Och göra dem. Och komma på hur vi ska göra dem ;) hehe
    Alla hjärtans dag? Valentines day? 14 februari?! :D Kärt barn har många namn.
  • Bettertogether

    Alltså åååh! Först NU kom jag ju på att det ida är prick 7 månader kvar tills vi gifter oss! :o
    Hur kunde jag glömma en sån sak? :P Nästa månad den 19, när det bara är 6 månader kvar kommer jag att "komma ut" på min vanliga blogg som mina vänner läser ;) Det är visserligen många som vet om det, men det är också många som inte vet det :)

  • Bettertogether

    För en vecka sedan ungefär fick vi veta att m2bs bror och hans flickvän väntar barn... och nedkomsten är beräknad till någon gång runt 19 juni. Suck. Inte kan vi väl behöva ändra datum för det? Vi har ju haft detta datum ett halvt år redan och allting är bokat till detta datum.

Svar på tråden Bröllop 2010 del8