• Better­togeth­er
    Äldre 8 Sep 18:46
    201210 visningar
    2405 svar
    2405
    201210

    Bröllop 2010 del8

    Nu har jag hittat hit till den nya tråden också... :)

    Här står planeringen stilla sedan några dagar bakåt... Inspirationen är som permitterad från sitt jobb :P För att dra ett aktuellt skämt.

    Fast då har vi inte bråttom på något plan längre då vi kommit så långt som vi gjort. :) Fast på tordag funderar jag på att boka frisören!

    Sundance: Det kan också vara från nacke eller axlar... om du är väldigt spänd. Så brukar jag ha, och för tillfället har jag till och med sjukt i tänderna från nacken!!

  • Better­togeth­er
    Äldre 8 Sep 19:03
    #47

    Hur många solistsånger får man ha i kyrkan????

  • Better­togeth­er
    Äldre 9 Sep 09:02
    #56
    Bluebride skrev 2009-09-09 08:21:07 följande:
    Jag har inte hittat någon caketopper som funkar, så jag fixar egen.Jag har snäckor i temat och har inte hittat någon caketopper som funkar, jag vill inte ha ett vanligt brudpar. Så jag funderar på att ta en snäcka jag har och sen göra som ett monogram i den, men jag vet inte hur. Penna eller klisterpapper? vad tycker ni?
    Jag tycker du ska fatta en liten borrmaskin och liksom borra ut monogramet ur snäckan :) Så att monogramet blir som ett hål i snäckan.
  • Better­togeth­er
    Äldre 9 Sep 11:07
    #59
    Sundance skrev 2009-09-09 10:17:24 följande:
    Bluebride: Nej, det var typ 7 år sedan jag åt sådana en semester så jag minns inte men jag såg att maj2010 tipsade om en sort. Men snacka med din barnmorska.Bettetogether: Oj, det lät spännande. Hade ingen aning om att det kunde komma från nacke och axlar. Men jag har ju inte ont i nacke och axlar. Lite stel men det har jag alltid varit. Fick en totallåsning i bröstryggen i våras bl a.Vi ska nog ha 3 sånger vid vigseln. Hade bara tänkt ha två men så kom jag på att eftersom vi inte har kyrklig vigsel så blir det ju inga psalmer så en sång till för att fylla ut lite.Vi ska inte ha betalbar men däremot ska kompisar till oss vara bartenders. Tror det är en bra idé för då kan man dels be dem hålla ett öga på vilka som ev. inte bör ha en drink till (tror dock inte det är någon fara bland våra gäster) plus att de ju har kontroll på hur mycket sprit man blandar i drinkarna. var på bröllop i somras där all dricka stod framme och jag kan säga att drinkarna som min m2b blandade till mig innehöll onödigt mycket sprit så jag tror det kan få ner kostnaderna att någon som kan blanda drinkar gör det.Jag ska nog köpa strasstenar och sätte fast på silvrig ståltråd i form av vårt monogram. Att ha som caketopper.
    Jodå, ända sedan högstadiet har jag lidit av spända axlar och nacke... och fortfarande kan jag ha svårt att stå utan att hålla i mej utan att bli yr. Likadant om jag är ute och går. Det är ganska jobbigt, och jag oroar mej lite för att stå framför altaret utan något annat än min man att hålla i ;)
  • Better­togeth­er
    Äldre 9 Sep 12:28
    #61
    Sundance skrev 2009-09-09 12:20:09 följande:
    Nämen! Vad läskigt! Men du har alltså inte ont? En konstig fråga då kanske... Var det läkare som kom fram till att det berodde på detta? Eller var det du själv? Trodde i så fall läkarna på din teori, att det kom från axlar och nacke? jag står just nu och försöker komma fram till vårdcentralen för att boka tid. Det var lite läskigt igår kväll. Var så där yr och helt plötsligt var det precis som att jag kom av mig helt. Glömde mitt i en mening vad jag skulle säga och började kasta om ord. Min stackars sambo blev helt förvirrad och var tvungen att fråga mig om jag kom ihåg vad jag hette.
    Min mamma jobbar inom vården, så det var hon som började tro det var axlarna (jag skrev väldigt mycket brev då och satt och spände axlarna hela kvällarna)... Sen gick jag till någon läkare som skickade mej vidare till en fysiotherapeut.
    Jag minns ännu vilken panik jag kände dendär första gången när det svindlade till... Mamma satt uppe med mej flera nätter och tittade på tv, bara för att jag inte kunde ligga ner utan att rummet snurrade runt.
    En gång för inte många år sedan kunde jag inte jobba för att när jag kom in i glasskiosken (där jag jobbade då) snurrade allt bara runt och jag måste lägga mej ner på golvet.
    OBEHAGLIGT är rätta ordet för detta fenomen. Nuförtiden har jag skaffat gångstavar, lätta hantlar, vetedyna, kylsalva och spikmatta för att hålla mina axlar i skick.
    Tyvärr är ju datorn en bidragande faktor till mina onda axlar.
  • Better­togeth­er
    Äldre 10 Sep 19:48
    #88

    Åh en sån bra dag dethär har varit!! :D
    Jag har varit till hemstaden idag, där vi också ska gifta oss, så jag och mamma promenerade in till staden för att uträtta lite grejer.

    Bland annat bokade jag frisör till bröllopet! :) Den jag först tänkt gå till hade redan en brud den dagen, så jag fick tänka om.. men jag tror nog att det blir superbra ändå! Det är det jag älskar med småstäder, att man går in till en frisör och hon vet mitt namn och min mammas namn + min tärnas namn helt utan vidare. Super!

    Jag handlade också akvarellpapper som ska användas till inbjudningskorten i stadens lokala bokhandel. Jag provprintade ett inbjudningskort, och jag måste säga att det blir bättre än förväntat!! Så, vi kommer alltså att skriva ut inbjudningskorten på vanlig printer, men på tjockare papper. Bild kommer i min blogg.

    :D NU känns det som att det är på riktigt när frisören är bokad! (och även sminkningen är fixad!)

  • Better­togeth­er
    Äldre 10 Sep 20:00
    #91
    FruHögstadius skrev 2009-09-10 19:54:34 följande:
    hej tjejer, idag har jag köpt chokladbrun tapet till våra kuvert, blir det mycket över, gör jag nog även "ramar" att ha runt placeringskorten. pratade även med gubben och någon dag här ska vi sätta oss ner, BÅDA TVÅ , och gå igen budget och hur mycket vi ska spara och vad vi måste börja pre. boka till årsskiftet.
    Jamen så smart att göra egna kuvert av tapet! :D
  • Better­togeth­er
    Äldre 10 Sep 21:03
    #94
    FruHögstadius skrev 2009-09-10 19:54:34 följande:
    hej tjejer, idag har jag köpt chokladbrun tapet till våra kuvert, blir det mycket över, gör jag nog även "ramar" att ha runt placeringskorten. pratade även med gubben och någon dag här ska vi sätta oss ner, BÅDA TVÅ , och gå igen budget och hur mycket vi ska spara och vad vi måste börja pre. boka till årsskiftet.
    Fenix: Tanken har bara inte slagit mej att man kunde göra egna kuvert! :D Speciellt när vi har en lite udda storlek på inbjudningarna.

    Hur har du tänkt göra det i praktiken? Limma?
  • Better­togeth­er
    Äldre 11 Sep 10:29
    #95

    Nu har jag satt upp en bild på våra fantastiska inbjudningskort i mitt galleri!! Å fyy vad nöjd jag är över dem! :D

  • Better­togeth­er
    Äldre 11 Sep 10:31
    #96

    Hur har ni tänkt skriva i era inbjudningskort???

Svar på tråden Bröllop 2010 del8