• Tausen

    Bröllop 2010 del8

    På panduro hobby tror jag det var. Nu har jag till och med hemma så jag klarar mig. :) Är väldigt fint med halvädelstenar (finns massa billiga sidor på nätet) och i och med att man virkar tråden så behövs det mindre pärlor. Då blir det en dekoration i sig


    Sundance skrev 2009-09-16 19:19:47 följande:
    Hmmm... Då kanske vi inte har kikat på samma pärlor. Eller så har jag räknat med att det går åt fler pärlor än det faktiskt gör. Var köpte du dina pärlor?
  • Tausen
    Fenixx skrev 2009-09-17 11:41:48 följande:
    ohhh idag på posten fick jag brev med alla tygprover och skisser till våra, barnens och tärnans kläder. känns redan med en gång mer verkligt. kommer ju bli såå fint.
    Åh vad spännande. var har du beställt ifrån. Är ju kanon om man kan få tygprover, kostade det extra?
  • Tausen

    Fan vad jobbigt!!!
    De får ju ta vad som bjuds. :) Tycker det beror lite på hur man lägger upp det om det kan klassas som kalasmat. Kan ni inte ta några grejer från catering och fixa lite själva då?
    Kan ju laga en hel del innan och frysa in och tilllaga det sista på själva dagen. Sen finns det ju mycket gott kallskuret kött som man kan köpa klart.


    Bluebride skrev 2009-09-17 21:08:50 följande:
    Släkten bor så långt ifrån oss, vilket gör det svårt att ta hjälp av dem.Är det ok med kall buffé?
  • Tausen

    Lika för oss..strax under 100, men är då ingen som är onödig liksom


    Bettertogether skrev 2009-09-20 14:15:41 följande:
    Här blir det nog tyvärr straxt över 100 gäster... Detta tack vare att både jag och m2b har stora släkten där vi är nära alla (dvs. ingen bortglömd moster och hennes trettiosju barn). Så vi vill helt enkelt bjuda alla i släktena :) Sen har vi bara några vänner vi bjuder.
  • Tausen

    Alla har kommit så långt i planeringen...vi har bokat kyrka och sa till min m2b att kolla lokal i veckan (han verkade förövrigt tycka att det var himla tidigt) Hur långt i förväg bör man vara ute? Skicka inbjudningskort t.ex (vi skkippar save the date kort)

  • Tausen

    Svårt att säga. jag skulle nog tycka att det var lite tråkigt att åka på bröllop utan min fästman...men det är ju erat val.


    Sundance skrev 2009-09-21 10:32:52 följande:
    Kul med ytterligare en ny här i tråden. Välkommen!Vi kommer bli max 65 gäster, så 67 med mig och m2b. Det får inte bli fler eftersom priset på lokalen stiger med antalet gäster. Och då har vi verkligen inte bjudit någon onödig. Har inte ens bjudit respektive till till alla vänner. Tycker ni det är väldigt taskigt att inte göra det. Mina tärnor t ex har inte fått sina respektive bjudna. Vi resonerade som så att vi bjuder släkt och sen bjuder vi dem som vi liksom umgås med. Min bästa kompis pojkvän har t ex min m2b aldrig träffat trots våra 2,5 år tillsammans och att vi bor i samma stad som dem (han är väldigt osocial när det kommer till att lära känna nya människor, min kompis pojkvän alltså). Så om vi liksom inte umgås med dem som par så har vi inte bjudit respektive. Vad säger ni? Är det fel tänkt?
  • Tausen

    Skönt att höra. :)
    Vi ska leta lokal i veckan.
    Vill ju sätta i gång, men känns tidigt. Får väl förbereda och kika runt och börja fixa mer i dec -jan (Gifter oss 19 juni)


    Humlan66 skrev 2009-09-21 10:26:47 följande:
    Nä ALLA har inte kommit så långt i planeringen ;) vi har fastnat pga att vi inte hittat lämplig lokal
  • Tausen

    Ja vi bjuder båda i förhållanden just nu oavsett om det är nytt eller inte eftersom många av våra vänner bor långt borta och vi känner att de kanske inte är så kul för dem att komma helt själva. Vi kommer ju inte ha tid för allla hela tiden.

  • Tausen

    Kan ni inte prata med era vänner om problemet och höra vad de har att säga. De kanske tycker att det är helt okej och så är problemet löst? *håller tummarna*

Svar på tråden Bröllop 2010 del8