• Tausen

    Bröllop 2010 del8

    Men det som är viktigt för dig på den stora dagen måste ju vara viktigt för din m2b också och då får väl han säga till karln istället. han måste ju trots alllt vilja att brorsan får det bröllop som han vill ha.

    kan ju även vara värt att ta ett snack med brorsan och förklara hur du känner. Att det känns som om han inte tycker om dig och om du kan göra någonting som ändrar på det.för du vill att niska fungera ihop..blablabla...du fattar.
    För jag antar att du VILL att ni ska funka ihop?

  • Tausen

    Försök prata med honom bara du och han. Det kan ju vara svårt för honom att prata med din blivande med om han alltid "stått över honom". Då kan det vara svårare att vika sig... Prova, det borde ju inte kunna bli värre iaf.
    Lycka till!!

  • Tausen

    Vi tänkte önska oss bidrag till resan i present..så får vi se om hur långt vi kommer...mora eller thailand :D

  • Tausen

    Det är ju väldigt fint med hjärtan eller ringar som överlappar varandra. Fint att få med namnen också


    Bluebride skrev 2009-10-09 22:30:50 följande:
    tips på framsidor på inbjudan, min fantasi har tagit semester
  • Tausen

    Ja varför inte...kan du inte limma fast ett mindre papper på kortet(så du får en ram) och stansa ut nåt hjärta i nederkant, limma fast en snäcka i mitten och kanske dra ett sidenband på höjden runt hela kortet inne vid vikningen....
    Svårt att förklara den bild som man ser i huvudet....

  • Tausen

    Vi kommer inte dekorera kyrkan allls. Har en gamal stenkyrka som är otroligt vacker i sig...

  • Tausen

    mat, dryck och lokal brukar ta ganska stor del av budgeten.
    Vad har ni tänkt där?


    pandis81 skrev 2009-10-11 18:14:07 följande:
    Satt och gjorde en lista igår på det vi har handlat och det vi har kvar att göra. Det vi har kvar att handla/betala är *skjorta till m2b*skor till m2b*skor till dottern*mat*dryck*lokaloch allt annat har vi handlat för 7800 kr. Så det känns riktigt bra att vi kan hålla våran budget så bra när allt har varit så oroligt som det vart hela året. Vi har ju satt en budget på 20 000 kr så jag tror vi klarat våran budget bra. Känns jätteskönt.
  • Tausen

    Skönt..vi kommer nog inte klara oss så billigt :(
    Trodde det först, men det kommer nog bli lite mer trots allt


    pandis81 skrev 2009-10-11 18:27:15 följande:
    vi kommer att ha egengjord bufféså den stora är väl drycken i så fall..våra kläder är ju redan klara så som skjorta och skor. Men det andra är klart.
  • Tausen

    lite grann på allt tror jag...(allt är dyrare än jag trodde)men vi har inte helt gett upp hoppet. Så om vi inte klarar, så är det förhoppningsvis inte allt för mycket över heller.


    varför tror du inte det???vad e det som drar iväg för er ???
  • Tausen

    Har gjort en hel del fynd. men mat, tårta och vin till 100 pers kommer ju kosta en hel del även om man gör mycket själv.
    Sen vill jag inte riktigt kompromissa med mitt utseende den dan. ska köpa klänning från kina och fyndat tiara på tradera men det kostar ju ändå. Håruppsättning ti.ex. är ju svindyrt och jag känner tyvärr ingen som kan hjälpa mig med det :(


    pandis81 skrev 2009-10-11 19:20:06 följande:
    okej.. men vart letar ni då??Vad e det för speciellt ni vill ha.. Som kostar extra pengar.. ???
Svar på tråden Bröllop 2010 del8