• Fru Bygg

    I vått och torrt och väntan

    Daa: Hela barnkarusellen gör att man gråter mer än vanligt. Förstår att känslor kan komma över en helt plötsligt, men skönt att det kommer mer sällan. Jag har aldrig gråtit så mkt som jag har gjort nu. Nu senast grät jag hos min barnmorska när jag var på besök där i fredags (har fortfarande inte riktigt läkt sen förlossningen), men BM sa att man gråter mkt när man precis fått barn pga sömnbrist och alla hormoner, så det känns bra!

  • Fru Bygg

    Lanovia & EA&MJ: Utflykten till svägerskan gick alldeles utmärkt. Lilla Ella visade sig från sin bästa sida. Visserligen ville hon inte ligga i vagnen och sova klart när vi åt mat, men det hade ju inte min svägerska ngt emot alls! Folk som kommer på besök eller som man besöker gillar ju att hon är vaken istället för att sova!
    Men iallafall, så gick det fantasiskt. Det är skönt att Ella gillar att sova i vagnen och i bilstolen, så det kommer nog att bli fler och fler utflykter. Att man sedan slipper laga mat är ju också ett stort plus!

  • Fru Bygg

    Jenny: Skickar många stora kramar till dig! Hoppas verkligen att din axel blir bättre nu!
    Förstår att det är jobbigt med alla läkarbesök mm, men du får inte ta ut ngt i förskott. Det kanske går bra ändå och om det blir så att du får gå till gyn, så får du ju se det som att det är ngt som hjälper dig! Håller alla tummar jag kan för att det ska lösa sig smidigt! *kramar*

  • Fru Bygg

    Lanovia, så spännande med födelsedagsöverraskningar!
    Jag sitter och längtar tills julen! Jag har alltid gillat julen, men just nu längtar jag riktigt mkt. Tänk snart får man sätta upp alla julsaker och lyssna på julmusik mm.
    Fast det är ju ett tag till ändå!

  • Fru Bygg

    Vad tiden bara springer iväg när man har småbarn hemma. Jag hinner precis sätta mig ner och läsa igenom alla era inlägg och när jag ska skriva lite så skriker Ella på mat eller närhet. Jag skriver ett kort inlägg nu medan maken leker med Ella.
    Skickar många kramar till Ingis, Daa, Ninnnis, Andbeyond och ja till er alla!!!! (så att jag inte glömmer någon!)

    Ni hör väl av er till mig också ifall det blir någon träff i Skåneland!? Det hade varit så skoj att träffa er!
    Är det någon som har vägarna förbi Helsingborg, så har jag tid för en fika också! :)

    Sonja, hoppas verkligen alla kryar på sig snart!
    Ingis, förstår verkligen din reaktion, hoppas maken tar sitt förnuft till fånga! Han har ju två underbara tjejer att ta hand om!

  • Fru Bygg

    Hej!

    Har precis lyckats få Ella att sova lite för sig själv i sin vagn. Hon sover ok om nätterna nu (eller ja, än så länge är det bara 3-4 timmars pass, men hon är ju rätt så liten än så länge). Jag längtar tills de längre passen som Bellabus och Esther sover!
    Dock så sover inte Ella mkt alls om dagarna. Eller jo, hon kan sova om hon ligger i min famn, men inte i sin vagn eller säng.

    Har de senaste dagarna känt mig lite småhängig, eller idag känner jag mig småhängig, innan dess har jag inte mått bra. Hoppas att jag är på bättringsvägen nu iallafall, det är jobbigt att vara sjuk och ha hand om en liten tjej själv hela dagarna.

    Nu ska jag försöka läsa ikapp lite i tråden...

  • Fru Bygg

    Ninnnis, tråkigt att din tjejkväll blev inställd, men nu får du istället njuta av din lugna fotbollskväll.

    Lanovia, tyvärr kan inte jag komma på träffen. Det är den enda helgen fram till jul som vi har planer redan. Det är riktigt synd. Hade gärna träffat dig!
    Skönt att ditt aurorasamtal gick bra! Är glad för din skull! Klart att du och din man kommer att vara ett bra team. Jag hade vägrat att föda utan min man, han är ju mitt stöd när det gäller allt i livet och han känner ju mig bäst av alla! Han var ett otroligt bra stöd, även om det är jobbigt för männen att se sin älskling i smärtor.
    Du ska nog inte jämföra kramp med förlossningen. Förlossningen är en helt annan smärta (annorlunda, svårt att förklara) och efter förlossningen så får du ju något underbart i din famn!

  • Fru Bygg

    Ninnnis, jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Det kommer ju att vara så otroligt jobbigt om man råkar smitta Ella. Vill ju inte att hon ska må dåligt!

  • Fru Bygg

    EA, Det är underbart att ha en liten bebis i famnen, men som du säger så blir det tungt efter ett tag. Sen är det ju ett äventyr att själv kunna få lite mat i sig mm.

    På tal om att somna barn i famnen. I lördags var vi på kalas hos svärmor och givetvis låg inte Ella i min famn mer än vid amningen. Hon vandrade runt hos alla andra hela kvällen, som ville hålla henne. Istället kröp min mans systerdotter (som är 6 år) upp i mitt knä och somnade där. Så tydligen har jag en sövande famn!

  • Fru Bygg

    Så nu är jag igång och spammar för fullt. Gäller ju att passa på när man väl har tid att logga in och skriva lite.
    Har precis läst igenom alla inlägg som jag missat, men minnet är ju som en guldfisks, otroligt kort.
    Jag skickar iväg kramar till er alla istället!

    *kramar*

Svar på tråden I vått och torrt och väntan