• Fru Bygg

    I vått och torrt och väntan

    Nu är jag tillbaka från promenaden. Blev en riktigt lång promenad. När jag hade gått en halvtimme, så insåg jag att jag var halvvägs till makens jobb och om jag gick lite till, så kunde jag ju alltid få en puss. Så det blev så! Totalt ca 5 km, det tycker jag är rätt så duktigt, eller?

  • Fru Bygg

    Lanovia, det stämmer, jag har ju ditt mobilnummer, då ska jag försöka få iväg ett litet sms, när det blir dags.
    Det spekuleras verkligen i släkten och vänkretsen just nu, om man inte svara i telefonen med en gång. Men det förstår man. Däremot har det lugnat ner sig lite med att alla verkar vilja komma på besök med en gång. Skönt att få lite tid själva först.

  • Fru Bygg

    lanovia 08 skrev 2009-10-07 14:26:06 följande:


    Blir bara så otroligt stressad varje gång någon annan skall komma och säga till oss hur vi skall göra eller tänka. Särskilt när det gäller ´förlossningen och tiden därefter.
    Det förstår jag verkligen. Det är många som har synpunkter och tips just när man väntar barn och de flesta menar ju bara väl, men det är mkt att ta in från alla håll och kanter. Försök att ta det lugnt och så kommer allt att lösa sig ändå framöver. Jag kände mig stressad av allt ett tag, men nu tar jag en dag i sänder. Man måste inte ha allt klart och uttänkt innan det är dags.
  • Fru Bygg

    Vi fick hem vagnen i helgen förresten. Den är så fin, känns dock så overkligt att vår lilla prinsessa snart ska ligga i den.

  • Fru Bygg

    Hvidis, va trevlig med fint promenadbesök på fredag! Du får hälsa Ingis så gott, fast det var i helgen som hon är online igen va?

  • Fru Bygg

    Lanovia, vad skönt att ditt besök hos barnmorskan gick bra. Då kan jag släppa tummarna nu då? Det måste kännas bra att ha bollen i rullning, men se nu till att du får den hjälp som du behöver. Om du känner att du inte behöver gå till en psykolog, så låt det va så länge, men lova att ta kontakt med barnmorskan igen om du känner i framtiden att du behöver det. Du får se till att vara egoistisk just nu, det viktiga är att du mår bra och att du får all hjälp som du kan få för att det ska bli så! Det är ju du som ska föda ditt lilla barn och det är du som behöver ha en bra förlossning!

  • Fru Bygg

    Jenny, det är alltid tråkigt att alla ska ha så mkt synpunkter på allt. Din vän menar säkert bara väl, men det kan slå fel ändå. Det är ngt som man märkt mkt av när man är gravid, precis som Blommmis och Lanovia också säger. Alla har sina åsikter om allt och när det gäller graviditet eller försök att bli gravid, så är det plötsligt ok att säga vad man tycker tror folk. Jag träffade en del kompisar i helgen och vi hade jätteskoj, men när alla hade gått hem, så kände jag mig kinkig. Jag vet att alla vill väl och glädjs med mig, men det blir hela tiden så mkt prat om barn och hur man ska göra allt. Du får prata med din vän, så förstår hon säkert. Hon vill ju bara väl, men det kan bli så fel ibland.

    För att avrunda allt babbel som det råkade bli, det är absolut inte ditt fel att du inte är gravid ännu. Försök njuta av det istället, att bli gravid ska ju vara ngt njutningsfullt också!

  • Fru Bygg

    Jenny, usch vilken hemsk bussresa. Förstår att du är alldeles chockad. Skönt att ingen blev allvarligt skadad.

    Är precis klar med en sockerkaka i ugnen, bjuder dig på lite och hoppas dagen blir lite bättre!

  • Fru Bygg

    Åhh, chokladpudding.. va gott. Det är sådant som kan göra en dag mkt mkt bättre, när man upptäcker sådant i kylen.

Svar på tråden I vått och torrt och väntan