Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och väntan

    Vet inte vad hormonet hette, jag hade fullt upp att skriva ner vilka dagar det ska injiceras. (ja man gör det själv)

    Hviids: bra inställning. Tror faktiskt man får det där lugnet som regel. Vi är inte betjänta av att stressa runt och hispa upp oss när vi ska sätta barn till världen. Man känner att man är redo och laddad och så är man förväntansfull.

    Det är såååå häftigt Hvidis! Snart håller du henne! Och står och ska trä på små små kläder och tvätta en pytteliten rumpa...

  • passionsblomman

    Jag ska spola äggledarna måndag den 24/8 kl 11.20 fick jag just veta,av en TREVLIG kvinna den här gången.
    -antecknar ni? Jag kan behöva bli påmind mitt i allt annat som pågår...

    Jag har utöver det hunnit ha ett flyttbryt där tårarna bara sprutat ochjag fick lov att ringa min mamma, som är den i världen jag vet som bäst fattar alla olika faser och känslor i det här med att bryta upp och gå mot det nya och okända, ta farväl och allt praktiskt att uträtta och hinna med, allt ovisst att hantera och allt känslomässigt att bearbeta.

    Som sagt, om det inte fanns något här att ta adjö av som kändes sorgligt och var värt att gråta över, så hade vi ju verkligen haft ett för bedrövligt liv här.

    Usch. När skolan startar på måndag och vi ska stå där vid flaggstången och lyssan på rektorn kommer jag att börja storgrina!

  • passionsblomman

    Kinder-ägg?

    Åh jag bara gråter och gråter! I anfall och stötvis liksom.

    Ja, han med jobben är tillbaka men han verkar ju ha såp FÖRFÄRLIGT mycket att göra och det fanns visst ingen heltid för min sambo, för de4var redan tillsatta (hur fan det nu kunde gå till undra man ju)
    Har satt sambon på att ringa alla andra vaktbolag i länet och sätta lite fart.
    Helt jävla omöjligt kan det bara inte vara.

    Men visst, det var ytterligare ett frågetecken som nu kvarstår istället för att bli ett utropstecken

    Enda utropstecknet än är alltså att vi har köpt ett hus.
    det beöver bli:

    Sambon har ett jobb!
    Vi har sålt vårt eget för en massa pengar!
    Jag är gravid!
    Min son har nya kompisar och trivs i skolan!

    Ser inte den listan bra ut?

    Synd att jag har förbannat lite makt och inflytande till att bestämma över den i slutänden...

  • passionsblomman

    Nu är det hög tid att åka och hämta sonen på fritids.

    Lär bli frågor, för nu är nyheten ju ute där.

    Jag kommer att börja gråta-igen.

    Efter det tror jag vi åker och köper hämtpizza.

  • passionsblomman

    Förvärkar...himmel, de kan vara hiskeliga rätt vad det är. Jag trodde det var på g flera ggr innan det väl var det, för det låste sig så man bara var tvungen att tvärstanna. Fast sedan kände man ju ändå att det var skillnad när det väl BLEV allvar.

    Nu har vi moffat i oss BÅDE pizza och varsin Magnum-glass.
    Jag har köpt kaustiksoda för att försäkra mig om att det ska vara soprent i våra avlopp och eftersom jag börjat min städning idag i badrummet så står nu ahandfatet inför frätande behandling.

    Det blev väldigt prydligt i våra badrumsskåp iallafall och jag har kastat en hel ica-kasse med skit!

    Hvidis, jag är helt pirrigt för din skull och att det är lillmuffinsleverans snart!

  • passionsblomman

    Nä, jag tog faktiskt med mig prospektet med alla fina bilder och visade för de fröknar som var där och de föräldrar jag har kontakt med av dem jag såg, det var ingen av dem jag är allra närmast, så det gick väldigt bra. Mycket skönt för det blir lite verkligare för varje gång man säger det.

    Sedan käkade vi pizza och jag kläckte nyheten om lillmans klasskonstellation. Han tog det med ett flin och viftade sig lite svalkande med handen som att det ju blir lite av en pers..

    Det känns mycket bättre nu. Jag hör till dem som MÅSTE lätta på trycket fontänvägen ibland.

    lanovia 08 skrev 2009-08-17 19:02:36 följande:


    Blommis, hur gick det att hämta sonen idag? Blev det tårar? Vad säger sonen nu när det närmar sig flytten? *kramar ytterligare*Jenny trevligt med bra föreläsning.Nej hörrni här får jag inget vettigt gjort. Vi hörs senare. nu skall jag ta hand om disk och måla el ta hand om bröllopskort har inte bestämt mig ännu.
  • passionsblomman
    Ninnnis skrev 2009-08-17 20:53:29 följande:
    Blommis, släng hit fossingarna när Daa tröttnar, jag kan ta dem tills Lillmuffins är ute!
    Nejdu, jag behöver mina fötter själv för närvarande. Speciellt imorgon när jag ska köra lilla bilen ända till verkstaden igen.(Nä, den har inte gått sönder, men det har i flera år saknats hastighetsmätare på den. Kanske är en bra att ha sak på besiktningen nästa vecka? )

    (och jo, vi har lagat den två ggr men den tuggar i sig dem hela tiden så nu får hela rasket bytas den här gången)
  • passionsblomman

    Jag har idag städat ur alla fyra badrumsskåpen och sorterat som en tok. Kastade en hel kasse skit-sa jag redan det? ursäkta isåfall...

    sedan har jag diskat en mass och skurat ur ett av dubbelskåpen i köket. Har packat en kartong med saker som kan avvaras redan nu och ställt allt så fint SÅ i det rena skåpet.

    Det är ju inte jättemycket precis, men det är iallfall inte lika mycket kvar imorgon som det var imorse.

    Imorgon får köket lov att bli klart och hallen.

    Sov gott då Ninnis!

  • passionsblomman


    Skrattar med all igenkänningsvärme som finns!
    Villemoa skrev 2009-08-17 22:42:38 följande:
    Jaha, då har man haft sin första dos av graviditetshormoner...som jag grät!! Jag började fundera på livet som tvåbarnsmamma; kommer Moa fortfarande att älska mig när syskonet kommer, hur ska man kunna ha lika mycket kärlek till ett till barn...sen började jag tänka på hur det var när Moa var nyfödd, hur söt och glad hon var i somras när hon fick träffa Bamse osv...tårarna fullkomligt sprutade och jag bad min man att hämta lite hushållspapper. Han kommer med EN bit varpå jag hulkande frågar hur han i sin vildaste fantasi trodde att det skulle räcka med EN bit?? Ta hit hela rullen!!! Det är tur att han varit med förr... Sen började jag gråta igen när jag läste Hvidis inlägg om att hon snart ska bli mamma och få klappa den lilla rumpestumpen, hur hon, liksom jag gjorde, gick och vände på de yttepytte små kläderna. När jag ändå höll på så grät jag lite för Blommis med!Det var dagens dos av hormoner...undrar hur nästa kommer bli?
Svar på tråden I vått och torrt och väntan