• passionsblomman

    I vått och torrt och väntan

    Vi fortsätter vårt umgänge och hänger med i alla livets svängar...

    ...förra tråden:

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3414645.html

    Du som läser här gör det på egen risk, ty här räds vi icke sjukhus, kroppsvätskor eller prat om sexlivet.
    Gemensam faktor har varit längtan efter barn. Såhär flera långa trådar senare är det vänskap som förenaar, minst lika mycket.

  • Svar på tråden I vått och torrt och väntan
  • Jenny står brud 090801

    Nu är jag också hemma från jobbet. HAr varit en rolig dag med en kanon bra föreläsning. Roligt när det är sådana föreläsningar man inte somnar på Han betonade bla att man skall "se till det man har" och inte "till vad man inte har" så enkelt men ändå så svårt! Måste bli bättre på att leva i nuet och vara glad för det jag har, och inte bara drömma om hur det kommer vara längre fram...

  • Jenny står brud 090801

    Ingis: du får ta det lugnt nu ikväll då, och visst är det mkt roligare att sitta här än att jobba

  • Hvidbrud

    Ingis: Ja, ta det lugnt... ânnu gör förvärkarna inte ont, men snart är musklerna starka nog att det mer än nyper i magen... Då lovar jag dig att du vill ta det lugnt. Om en vecka ca...

    Sitter och väntar på IKEA bilen med våra möbler... Men maken får gärna komma hem först, så han kan bära, annars får jag stå där som ett fån i regnet och vakta varor...

    De var jätte gulliga på BVC. Dit vill jag gärna gå med muffis! Bytar så hela familjen tillhör den vårdcentralen på en gång! Käns toppen!

    Någon som vill ta över mina elefantfötter ett par dagar? Jag är så trött på dem. Orkade inte trycka ner dem i stödstrumporna idag, det syns...

    Blommis: kramar och kramar och kramar till armarna blir lama! Men GUUD vilket hus ni har köpt! Klart värt ett enormt utropstecken! (de andra ska nog komma när det är tid till det, jag lovar! )

  • passionsblomman

    Förvärkar...himmel, de kan vara hiskeliga rätt vad det är. Jag trodde det var på g flera ggr innan det väl var det, för det låste sig så man bara var tvungen att tvärstanna. Fast sedan kände man ju ändå att det var skillnad när det väl BLEV allvar.

    Nu har vi moffat i oss BÅDE pizza och varsin Magnum-glass.
    Jag har köpt kaustiksoda för att försäkra mig om att det ska vara soprent i våra avlopp och eftersom jag börjat min städning idag i badrummet så står nu ahandfatet inför frätande behandling.

    Det blev väldigt prydligt i våra badrumsskåp iallafall och jag har kastat en hel ica-kasse med skit!

    Hvidis, jag är helt pirrigt för din skull och att det är lillmuffinsleverans snart!

  • lanovia 08

    Jag tog det så lugnt och försiktigt jag bara kunde.
    Så skönt det var, kommer nog göra susen för mina onda axlar. Tror jag skall fortsätta gå på gym. Brukar annars gå på bodypump men där är tempot lite högre och jag pressar mig lätt till att öka vikterna. Är nog bättre här där jag kan göra det jag själv vill och i den takt jag känner för.


    Ninnnis skrev 2009-08-17 16:35:19 följande:
    Duktigt, Lanovia! Heja dig Men lova att ta det lugnt och lyssna på kroppen... *tittar strängt*
  • lanovia 08

    Hvidis tror inte alls du behöver vara nervös, läkarna har gjort kejsarsnitt förut och vet vad de gör. Oh kan verkligen inte vänta tills du kommer hem från bb och skriver här. Du måste ju skicka ett mms när hon har kommit ut den lilla.

    Ingis, ja visst är det skönt att röra på sig och göra nytta. Även om det straffar sig lite efteråt. Jag funderar på om jag skall fortsätta måla dörrkarmen till toan idag när jag är själv hemma...

    Pratade precis med svärfar. Oh vad trotsig jag blir. Hade en argumentation med svärmor i Grekland då hon inte ville låta mig bära en tung ryggsäck. Alla andra skulle kånka och bära men jag skulle bara gå och se på. Glöm det! Så länge det inte gör ont anser jag att det är ofarligt (o detsamma sa läkaren när jag frågade).
    Nu behöver svärfar hjälp med att bära ca 3kg's kakelpaket imorgon. Han tyckte det var onödigt att jag skulle vara med och bära, det är ju inte bra för mig. Och visst kanske fixar jag det inte när det skall bäras frame på magen. Förra helgen slet vi och bar hinkar med jord här och det klarade jag utan smärta. Hmmm... trotsig blir jag!! Jag är ju inte handikappad!! Visst finns dagar då jag inte orkar men då säger kroppen till.

  • lanovia 08

    För privat fråga?? Skrattade lite när jag läste det, med tanke på hur privata vi brukar vara i denna tråd.

    Vi la inte direkt något extra fokus till ÄL-dagarna utan fortsatte som vanligt hela månaden. Hade vi lust så hade vi.
    Men sedan kanske skall tilläggas att vi chokade våran infertilitetsundersökningsläkare. Hon hade precis talat om att de flesta par brukade tröttna på sex när det har försökt i ett år och då underlättade det ju med ÄL-test. Hittills hade hon bara träffat ett par som inte hade tröttnat. När vi gick därifrån hade hon ett par till att föra till listan.

    *suckar* det var tider det. Något hände när jag blev gravid...

    Olivia 09 skrev 2009-08-17 13:54:16 följande:


    lanovia 08 skrev 2009-08-17 08:27:09 följande:
    Hur har ni förresten gjort med sex med tanke på ägglossning och så? Lite privat fråga men någon kanske kan svara Har ni lagt all "fokus" på ägglossningsveckan eller har ni bara inte tänkt så mycket på det och haft sex lite när ni känt för det?Maken lyste upp när jag berättade om hur många gör under ägglossning, en hel vecka med sex...wohoo..*himlar med ögonen*
  • Hvidbrud

    Ja, visst gör den. Men när man är trotsig är det svårt att höra vad den säger , eller?
    Klart du kan vara med och bära lite, klart att du inte ska ta 10 påsar på en gång, men lite i taget. Hatar att känna mig hjälplös, så jag fösrtår precis.

    IKEA mannen ringde precis och sa att de var här om 8min.. Jag undrade om de inte kunde ta någon annan först, eftersom jag var höggravid och min man inte var hemma ännu. Ja, klart vi kan sa han, förstående. Det var skönt. Så om 19-20 veckor har du heller inte lust att bära. Jag lovar!!

    Skönt att träningen gick bra och att du lyssnade på dig själv! *Kram*

  • lanovia 08

    Ni som är gravida eller varit, vad är det som händer i kroppen när det känns som att hela underredet krampar ihop sig?
    Sammandragningar trodde jag kändes mer i magen, så det har jag gissat på det inte är... ??

Svar på tråden I vått och torrt och väntan