Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och väntan

    Det tycker jag med.I Tv-rummet kör jag på den stoooora rööööda sametssoffan och så har jag svarta gardiner med silvriga blommor och svarta velourblommor på och så ska jgag fixa en svart tv-möbel. Väggarna är kritvita så jag vill ha FÄRG och lite ballt som en kontrast till alla andra rum där det gammeldagsa är så självklart.

    Så den där lampan kommer att bli bra.

    Men det har inte min sambo förstått-än.


    Sonja68 skrev 2009-11-13 18:05:43 följande:
    SNYGG lampa Blommis!!
  • passionsblomman

    Hihi! Ja det ska sägas att han oftast blir väldigt positiv när han väl ser saker i sitt sammanhang. Han inser själv att han har ruskigt svårt att liksom se saker för sin inre syn. Vilket jag då å min sida har desto lättare för.

    -GUUUUU vad SNYGGT och välordnat allt i mitt hem är i min inre syn! Och rik är jag visst också för jag ghar bestämt haft råd att skaffa både orangeri och utomhusspa...

  • passionsblomman

    Trams!

    Vart man kommer ifrån spelar ingen roll för det där med att se framför sig!

    För mig är det svårt att fatta att alla inte ser de där bilderna inom sig. Jag har en hel värls där inombords, full av färger, buketter och alla möjliga fina möbler, tapeter och rabatter... Värsta kaoset!
    Fast vackert!

  • passionsblomman

    Vad glad jag blir att ni gillar lampan förresten!

    Den är ju rätt blingig, men jag är inte så sparsmakad av mig.
    Inget helvitt hem med inga saker framme och bara släta högblanka luckor på allt här inte.

    Det passar inte i ett tornhus.

  • passionsblomman

    Ingis, det är på måndag vi ska på IVF-samtal, och det är inte på kliniken utan hos deras samarbetsläkare här i länet. Rent informationssamtal, där vi båda samtidigt får all info om hur detta går till, vad det kostar, etc etc.

    Verkligen ett första steg alltså. Inte alls säkert att det sedan blir beslut om IVF, utan sedan måste vi ju smälta och samtala. Usch, jag önskar man slapp fatta sådana där beslut.

  • passionsblomman

    Pumpkin, skönt med bra feeling efter tentan!
    Om du vill kan du inboxa din mail så kan jag visa bilder på vårt hus.

    Ingis, jag begär verkligen inte att ni i tråden ska ha koll på alla olika dagar i min tillvaro. Jag är rätt nöjd om jag håller ordning på dem själv. Nu den 11/11 gick jag runt med en stark känsla av att det var något jag skulle gjort den dagen, men jag har fortfarande inte kommit på vad det isåfall var....

  • passionsblomman

    Ha ha!

    Jag undrade just vem som skulle se hur nära det var och kasta sig in!
    *high fivar Daa*

    Idag har jag så segtråkigt att kloackorna borde stanna av det. Hela familjen sitter här och läggerpatiens, glor på TV och ids inte hitta på ett smack. Det är kanske helt ok...

  • passionsblomman

    Du är välkommen!

    Och tack för namnkomplimangen!


    Pumpkin skrev 2009-11-14 20:08:47 följande:
    Blommis: Gaaah, vilket hus! Vilket läge! Oh my, du bor i mitt drömhus. Får jag flytta in? Och vilket fint namn du har
  • passionsblomman

    Dagens positiva händelse:

    Sonen var bjuden på kalas idag. Bara det är ju hur kul som helst. Första kalaset på nya stället. Inte vilket som helst heller, utan det var sådant där laser-tjohej där man kutar runt och "krigar" i lag. OCH bowling efter det. Det var två som slagit ihop sina kals till ett, så det var både killar och tjejer och fullt ös.
    De går i ettan de här barnen så det var att lära känne de barnen lite bättre och inte bara sina egna klasskompisar.

    Nu när vi hämtade honom så fick vi ju träffa lita fler föräldrar och vad visar sig då?
    JO, det FINNS VISST ett fotbollslag som vår son får vara med i och de tränar inte alls bara på sommaren utan även hela vinter. OCH den träningen är på tisdagar, dvs en dag då det inte radan är träning för sonen.
    Pappan som är tränare hade iakttagit vår son under lasergrejen och ivrigt frågat "VEM är den där pojken som det är sådan fart på? Varför är inte han med i mina grabbars lag?"

    Det här är så BRA!!! Nu blir det handboll på måndagar, fotboll tisdagar och så innebandylagets träning på torsdagar-PERFEKT!

    Eftersom han slutar redan kl 13 varje dag och inte går på fritids, så kommer han orka det hur bra som helst. Det gör inte ens något ifall det skulle bli två handbollsträningar i veckan. Han behöver röra sig.

    Och en sak till: papporna träffas på söndagar kl 19 och spelar gubbfotboll, så just nu i skrivande stund är min sambo på väg dit för att vara lite social!

    Det tar sig sa mordbrännarn´

  • passionsblomman

    FYYYY vad äckligt! Nu börjar Rapport och en av rubrikerna är att det blivit rått-invasion i landet pga det numera så milda klimatet!

    ÄÄÄÄÄK!!!

  • passionsblomman

    Ni är ju helt galna!
    Här åker man iväg en dag och det har bara under förmiddagen forsat in inlägg! OCH hunnit bli en ny tråd...

    ...jag går väl dit och kollar...

Svar på tråden I vått och torrt och väntan