Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och väntan

    Ninnis vilken gó vovve!
    Men inte kan det där väl vara en Jack Russel som jag hade för mig att du sa?

  • passionsblomman


    Nä han har ena rediga öron er krabat!

    Jag visste ite att det finns släthåriga JR!
    Då är han väl en sådan då, fast med extrastora öron...
    Ninnnis skrev 2009-08-26 21:34:48 följande:
    Enligt hans papper är han det. Vi är dock inte helt säkra på att han är riktigt renrasig, men han står registrerad som JRT Han är dock släthårig, inte strävhårig som nog är vanligast. Det finns tydligen en del variationer hos rasen, både i utseende, storlek och päls. Men öronen vet jag inte riktigt hur de passar in
  • passionsblomman

    Han har ju alldeles perfekta öron såklart! Och vore inte sitt sanna jag utan dem!

    Och nog för att du ju är alldeles såld på den här nya familjemedlemmen, men var i din cykel är du egentligen hördu?

  • passionsblomman

    Usch vilken skitstart på dagen Bruttan!

    Och NÄ han sa säkert inte alls allt det där han efteråt vill lägga till att han minsan sa. Så gör min sambo med "jooo, men jag SA att"

    "NEJ det sa du inte. Jag är inte inne i din hjärna (vilket du ska vara förbannat tacksam över) vilket i praktiken innebär att om du sitter och menar en massa saker så kand et vara en fördel att SÄGA dem också så inte bara DU vet vad du menar utan jag också"

    Om du behöver areagera dig så har jag en villavagna att skura ur
    som du kan få gå loss på.
    Fasen, jag måste skriva ihop annons och fota den och lägga ut på Blockat och jag har inte det ringste lilla grand av lust med något av det!

    Huvudvärk sedan många dagar nu. Både av spänning rent fysiskt av all packning och målning etc, och mentalt och så min förkylning också. Det vore så sköööönt om den kunde lätta från mitt nackparti och min framskalle.

  • passionsblomman

    Åh JA det är riktigt roligt att städa när det är sådan där rejäl med högtryck och allt.

    Villavagnen köpte vi när vi hade bestämt att vi skulle riva och bygga nytt här. Då skaffade vi både denoch den nya friggeboden så vi skulle bo i vagnen och ha förvaring i boden under byggtiden.

    Sedan skulle vi sälja den och köpa en båt för pengarna.

    Nu har den istället fugerat som gäststuga och jag hade också planer på att småninom fixa till så jag kunde ha alla mina blomgrejor och så i den, som ateljé alltså.

    Nu ska den istället säljas såklart, och vi har inte riktit haft tid att ta itu med det också mitt i all annan röjning. Har dessutom använt den att spala de färdigpackade kartongerna i.

    Nu är ju alla intresserade av stället som sommarviste, och då är ju inte vagnen så intressant som om de skulle ha satt igång ett bygge här, annars kanske någon hade nappat även på den.

    Så, annonsera och städa ska jag fixa, men numret de får ringa på blir fasen inte till mig, de får ringas ambon, för nu har jag meckat det mesta av allt annat i den här proceduren. Varenda mäklarsamtal och banker och allt. Dessa "hej kompis" får han ta.

  • passionsblomman

    Ja snart bor vi i slottet!

    Just nu är det liiiite limbo kan man säga. Varken här eller där och samtidigt både och. Vi äger för många saker för närvarande. Det behöver minska med en villavagn och en stuga inom det närmaste...

  • passionsblomman
    AAAAAAAAA!!!!!

    Det är het totalt osannolikt galet att det kommer en massa små mäniskor här i tråden OCH underbart!

    Fyyy vad spännande!
    ingenjörsbruden skrev 2009-08-27 10:30:30 följande:
    Vet ni....jag har bara 12 dagar kvar till BF!
  • passionsblomman

    Ninnis: imorgon är det kliniken igen. Blodvärdet visade inte tillräckligt hög nivå av vad-det-nu-är-igen så det blev inget idag.

    Imorgon ska jag också hämta min åter lagade bil.
    Sambons intervju gick nog bra, men de pratar lite för mycket om behovstjänst för att han ska vara nöjd. Han sak pressa dem lite mer nu snart, för han säger inte upp en fast heltid för en behovstjänst, och han BORDE vara intressant nog att knipa för dem för att de skulle ta och skaka fram något som fungerar för honom.

    Nu har jag tagit bilder inne i villavagnen. Det syns inte hur ostädat det är tror jag, så jag kan å in annonsen och så städa sedan. Fan vad jobbigt det är att vara fysiskt aktiv med dunderförkylning!
    Minsta rörelse och man svettas som en gris.
    Jag har mest skuvat runt sakerna i vagnen så det gick att fota ena hörnet medan prylarna låg i andra...

    Virket vi har på golvet där tex, tror jag min sambo får flytta imorgon, för jag orkar inte.

Svar på tråden I vått och torrt och väntan