• Frejis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    ...& så kan jag inte stava heller...

  • Frejis

    Jag funderar på att skaffa en bärsjal till Bumsisbebis när hon tittat ut. Har ni några tips på ett ställe i stan där man helst kan gå till för att prova hur det känns?

    Trevlig kväll till alla

  • Frejis

    A M ? japp, det är lite blandat, tycker att det både är segt samtidigt som tiden går rätt fort. Du har rätt när det gäller en sak, hur kan de få plats därinne Måste vara rejält trångt

    Snaily ? vad består Korvens vidriga beteende på ditt jobb av? *nyfiken* Ylar han eller? Vilken snäll make du har som tom bakar banankaka.

    Liten ? hur går det med tjänsten? Om jag minns rätt bör firmans viktigaste man vara tillbaka på jobbet snart. Är det han som har sista ordet? Vilken vecka är du nu i?
    Jag har en känsla av att Bumsis slukar alla onyttigheter som jag äter fast det får man se sedan när magen är borta.

    Piggelin & Lappis ? vi var på Rolfs kök som ligger på ?vår? gata. Mycket folk var det trots att det var en onsdag. God mat fast jag saknade rött vin; maken var solidarisk med mig och drack öl fast jag kunde sniffa mig till lukten av ett underbart rött vin från bordet bredvid. *låter som en gammal alkoholist eller hur *

    Piggelin igen - Måste ha missat det, men när ska ni till Paris? Är det för att fira femårsjubileet?

    Muggles ? det är nog väldigt mycket så jag känner när det gäller bebis samtidigt som jag knappast kan föreställa mig hur det kan vara att ha en egen Sedan kan jag bli lite irriterad på alla människor (särskilt äldre män ) som säger att det ska bli sååå fantastiskt? mycket möjligt att det blir, men hur vet de det?
    Skönt att du har bestämt dig när det gäller huset

    Snaily igen ? jag hjälpte ett par gånger svenska kyrkorgelexperter från Stockholm och Lund och då höll de på med renoveringar av kyrkorglar i Riga. Har förstått att det finns fantastiska saker där, men minns tyvärr inte var. Det går kanske att googla fram det? Dessutom en vacker stad, fast helst inte under vintern, tycker att det blir blåsigt och kallt då.

    Undrar också hur det är med Cicci?

  • Frejis

    Enligt läkarens inrådan köpte jag en vetekudde för att få bort det onda i ryggen och för att sova bättre. Tog också en sömntablett... mm, natten började ju lovande Vaknade ett par timmar senare med ett extremt kliande i ryggslutet där vetekudden har legat och kände bara oro i hela kroppen samtidigt som den skrek "sova". Får se om förmågan att tänka någorlunda klart kommer tillbaka under eftermiddagen.
    Men en sak är klar nu: ingen vetekudde för mig det kliar bara jag tänker på den ;-?

  • Frejis

    Liten - just ja, de här fulltecknade kalendrarna fast med lite tur borde det hela hinna bli klart precis innan bebismagen syns. Tycker att det är helt rätt att fortsätta äta biskvier, nu blev även jag sugen på någonting gott

    Ja, vi har badkar och jag är den enda flitiga användaren

  • Frejis

    Skriver kort, jätteirriterad på det dumma BT som stänger av sig...

    A M - Bumsis är jätteintresserad av vinteroverallen hon har en rosa fleeceoverall, men jag misstänker att den blir för kall.

    Planerat snitt 30/9 om hon inte tittar ut innan.

    Kikar in här ikväll igen, kram

  • Frejis

    Gott med kladdkaka, nu blev jag också sugen på någonting gott

    Koko - tack för tipset har tänkt att ta med mig maken och köpa lite saker som Bumsis kan tänkas behöva på lördag så att han får känna sig delaktig i babyshopping
    Roligt att se dig här och att du mår bättre.

    A M - fredag som shoppingdag låter inte alls dumt. Dessutom vackert väder

    Lappis - trevligt med cocktaildykning på Grill. Vill också (och ska, snart

    Kängu - imponerande samling med olika bärhjälpmedel, alla dina tips noteras

  • Frejis

    Nenne Grattis till de 18 Håller nu tummarna att de gillade makens soldater och att du får några embryon i frysen. Tycker synd om din stackars överkörda mage, usch för det onda efter ÄP.

    Brudsommar - tycker att det lät mysigt det du skrev i helgen, om svärmor som kokade äppelmos.

    Telis - jobbigt med förkylningen hoppas att det går över fort. Blä för ont i halsen, kan nästan själv känna hur det känns!

    Ore - hm, knepigt när din pappa och övriga släktingar inte inser att det inte bara är ditt hus utan även makens Stor kram till dig!

    Lappis - det låter väldigt trevligt med en ny klassisk 3/4 kappa
    Läste det som hänt Victory, hemskt!

    Stora stödkramar till Snaily, EA och Snorkis! Rent statistiskt borde det ramla in några plus under hösten för att det har ju inte varit några på ett tag. De kommer ju som alla skrev i vågor...

  • Frejis

    Telis - jadå, jag är här, i kulisserna jag mår faktiskt rätt så bra, förutom nätterna då jag vaknar av någon konstig kropplig oro... "myror i brallan" (eller rättare sagt myrstigar Men lite Alvedon och lite sömntabletter hjälper
    Börjar du få lite mer mage? *nyfiken* Här är det ännu mer sprickfärdigt än tidigare...

    Brudsommar - jag vill också se din mage

    EA - men det hela är ju oberoende av vad vi tror på, det sker ändå hm, det lät nästan religiöst.

  • Frejis

    EA -

    Telis - jag tycker att det låter rätt praktiskt. Ska bli spännande att se när gravidmagen kommer att komma fram

    Jag vill också vara med på trådens nästa brunch även om det kan bli knepigt med tanke på Bumsisbebis.

    Tänker även på Cicci - hoppas att allting är bra med dig.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor