• Frejis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Passionsblomman ? vilken skräckhistoria med tanten som bara dök upp igår kväll! Vilken galning, man kan få en hjärtattack av mindre? skrämmande. Hur har det gått med budgivningen?

    Cicci ? jag kan nog förstå att det inte är så enkelt att bara gå iväg till någon och prata och sedan ta tag och lösa alla problem. Livet är tyvärr ofta mer komplicerat än så. Funderar dock på om det här kan ha att göra med en slags förlossningsdepression? Man blir väl inte mindre känslig för att ha fått barn och två barn innebär ändå en omställning. Stödkramar till dig!

    Koko ? vilken pärs med bilen i Gbg, men det verkar ha löst sig fint och fort ändå. Tycker att ni köpte en fin bil Jobbigt med amningen som inte fungerar? hm, ju mer jag läser allt som ni skriver om amning, desto krångligare tycker jag att det är. *kliar mig i pannan*

    Muggles ? knepigt med husfunderingarna fram och tillbaka, men det finns kanske lite hopp att de andra köparna har hoppat av när ni är tillbaka från semester. Håller tummarna att deras specialönskemål inte kan fixas? 

    A M ? jaha, så din make har gått och blivit smygläsare? Tror nog inte att han är ensam om det *vinkar till andra smygläsare och uppmanar dem att komma fram *

    Sweet - underbart att Lillskruttan och maken är tillbaka hos dig och att ni snart ska iväg på en skön semester tillsammmans. Hoppas att de två kursdagarna då du är ifrån dem går fort!

    Lappis ? det låter jättemysigt med din helg på landet och din pappas besök. Hur länge stannar han?

    Snaily ? grattis till Korvens fina uppträdande och rosetterna; det är ju jättebra att han fick HP Hur gick provet ni skulle göra idag?

    Tinga ? härligt att ni trivs bra i huset. Hur mår Piff & Puff?

    Min vanliga kontroll på DS i torsdags slutade med att jag hamnade på förlossningen och fick stanna kvar där eftersom Bumsis hjärtljud hade dippat lite för mycket på ctg-kurvan. Fick bl a göra ett tillväxtUL, men allting verkade vara bra. Ny kontroll och nytt tillväxtUL på onsdag och nu är det drygt fyra veckor kvar 

  • Frejis

    Lappis - hm, hur är det med den s k andra andningen då? Vi borde nog hitta ett trevligt rehab åt dig någonstans i närheten som kanske inkluderar behagliga spabehandlingar och goda middagar MED alkohol, farligt att avbryta alltför abrupt

    Jag kommer att dricka vin i oktober hoppas jag, mmm...

    Härligt att din pappa stannar så länge

  • Frejis

    Mm, det börjar kännas som ett dåligt skämt då man kommer in till doktorn som säger att du inte får gå hem Hoppas bara på ett lyckligt och inte alltför komplicerat slut på det hela så att alla inblandade lever och mår någorlunda bra.

  • Frejis

    Tinga - kram tillbaka Ja, det blir nog planerat snitt i slutet av månaden.

    Ore - mm, farligt att skriva om tanter här

    Passionsblomman - jaha, så människan är känd? Skönt med en ordentlig budgivning, det får ni se till att fira sedan.

    Dags för mat!

  • Frejis

    Passionsblomman ? lite intressant ändå att den galna tanten ?gillar? just den mäklarbyrå som ni säljer genom. Herregud, att ha sådana kunder? hade en dam som ringde mig varannan dag på mitt gamla jobb och bara skulle prata om allt möjligt. Som tur var, krävde hon inte mycket respons utan det räckte med att säga ?mmm?. Lite surftid på nätet fick man iaf.

    Snaily ? att få HP på en utställning är jättebra. Nu var det länge sedan jag ställde ut, men om jag minns rätt krävs HP för att valpen ska kunna tävla vidare mot de stora rosetterna.
    Vad skönt att testet gick bra och det var en relativt enkel procedur. En aspekt som kan vara värd att tänka på är tiden och att när man själv känner sig redo för att köra igång med ivf tar det oftast en viss tid för att påbörja processen. Remisser ska skickas, cykeln ska tajmas, kliniken ska ha tid etc. Det går med andra ord alltid att ta en tidigare kontakt och säga vad man har tänkt sig samt höra hur det passar. Minns just att jag tyckte att det var väldigt frustrerande att jag ville köra medan kliniken inte kunde och då skulle man vänta.

    Liten ? välkommen hem skoj med ett ryskt bröllop och ja, de kan festa ordentligt. För det mesta
    Kul att Nupp/KUBB gick bra och att ni fick se en välmående bebis.

  • Frejis

    Heeej Frullan & tack för senast
    Härligt att psykologen var förstående och att du förmodligen får börja med psykoterapi snart eller iaf inom överskådlig framtid. Alltid skönt med någonting konkret.
    Att gå hos en psykoterapeut är väl inte galet utan bara modernt

    Vickan - vilket renoveringsprojekt ni håller på med! Hur är det med illamåendet?

    Brudsommar - japp, Bumsis är kvar i magen och verkar pigg. Ska se vad proverna på onsdag visar.

  • Frejis

    Tinga - grattis till de konstaterat normala ettåringarna
    Vilken prisskillnad det kan vara på olika saker, svårt att tro det förrän man får det svart på vitt. Det verkar finnas enorma pengar att tjäna.

    Passionsblomman - grattis till försäljningen och de extra pengarna som budgivningen gav. Underbart! När kommer soffan?

    Liten - dra in magen lite till, det är ju inte så extremt mycket kvar till högsta chefen är tillbaka. Går det inte att trolla bort magen med hjälp av en snygg lite löst sittande blus? (tänker då på någonting mitt emellan som inte väcker några misstankar)

    Cicci - vilken härlig historia med den äldre damen och Lillan. Har du fått veta någonting mer om henne?

    A M - jättefin matta!

    Koko - usch, vad det låter jobbigt med amningen och vilken tid det tar när det inte fungerar som det ska. Rätt så otroligt! Skickar stora stödkramar till dig och hoppas att det ordnar sig.

    Ore - superfin klänning som du kan "växa" i. Riktigt klassisk färg

  • Frejis

    Vickan - kan du inte ta tabletter i vilket fall som helst? Minns just att åksjukan var svårt att häva när den väl dök upp.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor