• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • fru AM

    Nenne: jag tror att din blogg kan ha titeln/"namnet" Nyfiken Gul medan bloggadressen blir något som är ledigt ... Eller?

    JAG VILL LÄSA!!!

  • viktualia

    fru AM skrev 2009-10-23 10:31:25 följande:


    Nenne: jag tror att din blogg kan ha titeln/"namnet" Nyfiken Gul medan bloggadressen blir något som är ledigt ... Eller?JAG VILL LÄSA!!!
    håller med AM där!!!!!
  • snaily

    FREEEEEDAAAAG!! Tagit en vansinneslång sovmorgon och känner mig ganska nöjd!

    Nenne
    Oooooo vad kul med blogg snart!! Typiskt att namnet var upptaget - borde släppas fritt automatiskt om man inte skrivit något sen 2005, så det så!
    Mysigt med kamin - vill också ha! (Läser hela tiden kanin där det står kamin ovan - vill inte ha kanin däremot.)

    Muggles
    Fantastiskt att du fått en tant av gamla skolan, de var väl bättre förr, tanterna Jag försöker avskeda min veliga, krokiga, vårtiga fula tant...
    Mycket att tänka på inför visningen, spännande med budgivning sen.

    Maken på väg ut på hojåkning i skogen hela dagen, håller tummarna för att han inte bryter några armar och ben...

  • MSW

    Nu har jag stött på problem! Har i min (korta) text med en form av tabell, som verkligen svarar på min frågeställning, men som jag bara har tagit från en föreläsning och kan inte hitta något ställe där den är skriven att referera till..
    Vilket ska jag chansa på: Att frågeställningen får svar tillräckligt bra utan den? Eller att inte referera till den alls?

    Någon som vet? (eller vet var jag kan hitta en uppställning med skillnader mellan två läroplansteorier?)

  • fru AM

    Jag skulle jättegärna ha en kaNin! Men är allergisk (Lappis kom hit så ska jag klia dig bakom örat)

  • snaily

    Vet att jag pratar för de redan kaninfrälsta nu, men... *viskar* Jag tycker kaniner är rätt tråkiga... *duckar för flygande föremål* Förutom du förstås Lappis, ingen regel utan undantag!
    Säger inte att det aldrig blir någon, men just nu är jag nöjd med Korven. Annars gillar jag marsvin lite mer än kaniner.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor