• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • viktualia

    Fredag betyder arbete hemifrån i min värld. Ska nu ta tag i ännu en dag som kräver mer av mig själv, än när jag "får" vara på kontoret... Inte helt lätt att få styrsel på en tyst jobbdag när man som jag är van vid ringande telefoner och drällande kollegor på besök.... men men... förutsättningarna att få en massa gjort är goda!

    Och jag bestämde mig för att skicka tillbaka brallorna och beställa blåa, något större som jag väl får om två veckor typ....

  • Ore

    Jipppiii, det är FREEEEEEDAAAAAG!!!

    Liten: Det finns faktiskt en hel del koftor med två-tre knappar upptill, som klarar en växande mage bra. Jag köpte en sådan på rea från Ellos, och den har inte varit sticksig. Och det går att dra ihop den över magen, även om det inte finns några knappar där...

    Jag har också ont i vaccinarmen. Rätt så stor röd bula. Borde den inte försvunnit såhär 2,5 dygn efter vaccinationen?

    Vickan: Om du tror att det funkar med stl 42 så skulle jag skaffa det... Mina gravidjeans var jag nästan på väg att byta till en mindre storlek precis när de kom, nu önskar jag att jag kunnat göra dem liiiitet större i linningen för det är litet obekvämt när jag sitter ner...

  • viktualia

    Ore - det är precis det jag bestämde mig för när jag hade grubblat igår... att som gravid är det rätt onödigt att tränga sig ner i brallorna...

  • muggles

    Ore: du har väl säkert en liten infektion i armen, det är väl det som vaccinet gör. Så det kan säkert ta några dagar till skulle jag tippa.

  • MSW

    Godmorgon!

    Här är en till som "jobbar" hemifrån idag! Har en inlämning som ska in i dag! Sen är det bara att börja läsa in sig på nästa veckas hemtenta (som jag ännu inte vet riktigt vad den kommer handla om)...
    Fast jag och A är hemma själva idag, så vi får väl se hur mycket jag verkligen kan få gjort!

    Annars har vi nu bara en vecka kvar av första kursen, och det känns märkligt att detta första landmärke är så nära inpå.. Och hittills har det juh gått bra också!

    återkommer!

  • viktualia

    MSW - *vinkar* Låter dock lurigt med så entusiastiskt sällskap... jag har svårt att komma igång med jobbet idag.. helt utan någon som pockar på uppmärksamhet...

    .... får nog göra en latte och hoppas att disciplinen och inspirationen rinner till sen..

  • MSW

    Håller med om att det är grrreeaat att homosexuella får vigas i kyrkan!

    Lappis: Spännande med kursen! Hopps det känns som den ger mycket!

    Vickan: Skönt att ha bestämt sig med byxorna!

    Kram!

  • MSW

    Vickan: Ja.. Vi får väl se hur det blir! Texten måste jag juh finputsa det sista på någon gång under dagen.. Men resten har jag inte så stora förhoppningar om!

  • muggles

    Vickan: för mig funkar 5-minutersmetoden rätt bra för att komma igång. Man bestämmer sig för att jobba åtminstone 5 min innan man får göra ngt annat och då kommer man alltid igång och så upptäcker man efter typ 1h att man har jobbar jättemkt!

  • nennesjuttioåtta

    instämmer i hurraropen!

    Heeeyyyy det är freeeeedaaaaaaaag!!!!!

    Jag har jättemycket att göra på jobbet, och det är nu när det är lite action som jag inser att jag har ett sjukt roligt jobb! Hoppas det håller i sig för jag hatar verkligen att sitta sysslolös och bara sitta av tiden från 8-17. Fast jag skulle ju inte grina över om jag skulle bli tvungen att gå på föräldraledighet heller, höhöhöhöhö!!!!

    Snaily,
    puregon är det jag haft. Oooh vad spännande att ni snart ska sätta igång!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor