• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • Lapinette

    Morning ladies,

    Välkommen Hattis! Skostorlek och ort stämmer med mig ! Fast jag gillar möööörk choklad.

    nennelainen - ja, du måste ha ett snärtigt namn på din blogg som passar din stil.

    Piggelin - vad jobbigt det låter! Har du tagit ett snack med din "mesiga" chef? Sover man inte gott om natten så kommer det förr eller senare ta ut sin rätt ... du kommer att bli utbränd och då har ju företaget absolut ingen nytta av dig.

  • muggles

    Hattis: välkommen hit! Känner igen att det är jobbigt när det drar ut på tiden. Har du fått kolla hcg så du vet vad värdet är på?

    Kängu: nästa vecka har jag förmodligen en annan lunch men denna vecka kan jag.

    Nenne: Gungor och Karuseller?

  • Ore
    nennesjuttioåtta skrev 2009-10-19 21:58:48 följande:
    näjjje, är det så snart???jag har ju börjat förut, kan inte du skriva en start?
    JAG????? Hjälp, prestationsångest modell värre än värst.... Ni andra har skrivit så BRA trådstarter... Jag kan fundera litet på det...
  • muggles

    Det var förresten skilsmässa som låg bakom att det Veliga Paret hoppade av huset - tänk vilken otrolig tur vi hade! Tur att maken råkade fråga mäklaren om huset var till salu och tur att de bestämde sig att skiljas (ursäkta det lät hårt). Det andra visningshuset som finns i samma område ska säljas på budgivning. Hade vårt hus gått på budgivning hade det kostat ännu mer förmodligen.

  • muggles

    Förresten igen - de köpte huset i mars/april och skiljde sig i sept/okt. Jobbig sommar?!

  • BrudSommar2006

    Hej! Jag har så mycket att göra på jobbet just nu och inte verkar det mattas av heller. Dessutom ska de annonsera efter en vikarie till mig - nu - när jag bara jobbar ett par månader till, suck. Det betyder ju att det inte kommer att finnas någon att lämna över till den här gången heller, suck.

    MSW, bara ett par veckor kvar! Jag förstår att det är nervöst men skönt att få det gjort, det kommer säkert att gå jättebra.

    Muggles, men att de tog så lång tid på sig att bestämma sig om de ändå visste att de skulle skiljas, vilka struliga människor. Jag har i alla fall hunnit in och tittat på er lägenhet, jättefin! Det kan väl inte bli svårt att sälja den tycker man.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, om det var tio mil till närmaste skidspår för mig så skulle jag inte ta mig dit på flera år!

    Vi diskuterar fortfarande fram och tillbaka om vi ska åka till Sälen igen den här vintern, det känns som att om vi väntar med att boka tills vi vet hur det fungerar med bebisen så kommer det inte att finnas några stugor kvar och vi vill gärna bo på samma ställe som sist i och med att det är närmast pulkabacken. Det struliga med stugor är att det är så mycket våningssängar och varken vi eller mina föräldrar kan tänka oss att sova i en sådan. Att hitta en stuga med två sovrum med riktiga sängar är nästan omöjligt har vi märkt, suck, och inga av stugorna nära pulkabacken är sådana så några får ligga i utdragssofforna i vardagsrummet i så fall, sådär kul. Själv måste jag ha riktig säng om jag ska ligga och amma på nätterna.

  • Lapinette

    muggles - de trodde kanske att ett nytt hus skulle rädda äktenskapet. Jag har en fd kollega som flyttar hit och dit hela tiden för att då känns förhållande roligare och bättre för ett tag. De skaffade även en sladdis i det syftet (tror jag).

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor