• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hattis och Liten: jag har inte testat mer för sist de mätte hcg så låg det ju på 19 vilket borde ge ett minus, så jag känner inte för att slösa 100 spänn på ett onödigt test.

  • muggles

    Liten: jag där sa du ngt -

    FREEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!

    Nej ingen AW ikväll. Vi funderar på att knäcka en god flaska rött (Porcupine ridge kanske) och ett recept ur Niklas mat (kyckling i tomatsås med avocadosallad).

    Vi upptäckte plötsligt i veckan att dagiset har studiedag på måndag när vi har visning och då kan ju inte Moa vara hemma hela dagen och stöka till. Så vi får köra upp henne till farmor så får hon vara där mån-tis så hon är ur vägen. Det är ju en fördel för har vi piffat lgh till på mån så kommer den att hålla sig så till på tis om inte Moa är hemma på kvällen. Vi planerar tom att äta ut för att inte ens få ngn disk (diskmaskinen ska ju helst vara urplockad också).

  • muggles

    Liten: jag hade den gamla sortens tant - kom plötsligt utan spottings och är snart slut efter 5 dagar. Skönt! Ända sedan Moas födelse, minipiller och spiral har jag inte haft min gamla tant utan en mkt mer utdragen historia (tänk en 2m lång spinkig sak med kroknäsa och vårtor ) Så visst njuter jag!

    Hurra för kyrkan som nu kommer att viga homosexuella!!! Jag blev jätteglad - jag tycker det är så rätt.

    Telis: you've got email...

  • muggles

    Frullan och Cicci - nu får ni komma in och leka lite mer - är ni så busy med 2 barn?! Man kanske borde omvärdera...?

    Lappis: börjar kursen nu på måndag? Spännande, hoppas att den är bra! Ni adoptivföräldrar kanske får mkt bättre utbildning än vad många andra blivande föräldrar får...

    Ang framåtvänd vagn så tycker jag att det är lite överdrivet att barnen måste åka bakåtvända länge. Moa var likt Ru ett nyfiket barn som hela tiden satt och vände sig framåt, så vi vände sitsen rätt tidigt. Varför skulle barnen skadas av alla dessa intryck? Och hur som helst så är det ju lika många "intryck" bakom föräldern att titta på (om de sitter bakåtvända alltså) - det är ju inte så att föräldern skymmer utsikten helt och hållet.

    Vi lånade en BabyBjörn av Piggelin i början men Moa hatade den, så hon var inget selebarn.

  • muggles

    Ore: du har väl säkert en liten infektion i armen, det är väl det som vaccinet gör. Så det kan säkert ta några dagar till skulle jag tippa.

  • muggles

    Vickan: för mig funkar 5-minutersmetoden rätt bra för att komma igång. Man bestämmer sig för att jobba åtminstone 5 min innan man får göra ngt annat och då kommer man alltid igång och så upptäcker man efter typ 1h att man har jobbar jättemkt!

  • muggles

    AM: det var ju ett GRYMT namn på Nennes blogg!!! Vad var svaret då - sant el falskt?!

    Nenne: but absolutely!!!

  • muggles

    Och kaninens öron kittlar så skönt på sprattelknappen MOAHAAHAHAHAAAAAAAAAAAA

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor