• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, han kommer snart att tröttna på att sova hos er, han börja väl komma in i den åldern nu?

    Ikväll ska vi äta kräftor, det är så gott! Fast Iris gillar inte kräftor så jag har köpt räkor till henne, det är hon galen i. Och så min brors sambo som inte äter varken eller, henne får jag köpa en paj eller nåt till på vägen hem. Sedan vet jag inte vad deras ettåring ska äta men jag har köpt korv också, kan ju hända att Iris också vill ha.

  • Lapinette

    BS - låter som det blir ett smörgårsbord. Vi ska äta kräftor imorgon ute på landet och då blir det kräftor och mammas blåbärspaj .

  • BrudSommar2006

    Åh, blåbärspaj! Har inte ens tänkt på efterrätt, nästan försent att hinna fixa nu, kanske kan köpa lite glass på väg hem. Bara det att min bror och sambo är sådana hälsofreak så det duger nog inte åt dem.

  • Oupsie

    Passionsblomman - Det var ett jättefint hus! Det finns det säkert många som vill köpa.

    BS - Vad gott med kräftor och räkor!

    Nu ska jag ut med hunden. Tillbaka om en stund.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, jag kan inte riktigt släppa hur avundsjuk jag är på er som får flytta till ett sånt fint hus!

    Fast jag trivs så väldigt bra där vi bor så om vi skulle flytta så skulle kraven vara så höga så att vi inte skulle ha råd i alla fall. Om vi ska bo kvar i området där vi bor vill säga, och flytta från norr om stan vill jag absolut inte.

  • muggles
    BrudSommar2006 skrev 2009-08-14 10:40:55 följande:
    Passionsblomman, jag har som svårast att inte förlora tålamodet när vi ska byta blöja och hon bara sparkar mig i magen och skriker och vrider sig så att jag omöjligt kan byta på henne!
    Vi byter byxblöjor på Moa stående. Är inte det lättare?
  • muggles

    Jättefint hus Lappis, fint badrum en värdelöst planerat kök: minimalt med avställningsyta runt spisen, lååångt från kyl till spis och bara halv kyl/frys.

  • BrudSommar2006

    Muggles, när hon har gått med på det så, fast jag tycker att det är krångligt att byta bajsblöja så. Fast nu har hon precis vuxit ur sista storleken byxblöjor, vet inte vad vi ska göra om hon inte blir blöjfri snart för det finns snart inte blöjor att få tag på som är stora nog. På dagis tycker de inte längre att byxblöjorna går upp högt nog i ryggen så det fungerar dåligt när hon bajsar.

  • Telis

    Vickan, det som är det "comp-iga", dvs det som gör att man inte blir så trött, med Lergigan comp, Treo comp osv är koffein, och det kan man köpa separat på Apoteket. Man borde alltså kunna göra sig en egen Postafen comp genom att ta en halv koffeintablett också. Fråga på Apoteket, vet ja.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor