• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    hej på er,

    hoppar in lite snabbt & säger hej!

    Muggles - jag bryr mig inte om att skriva ngt här om ditt MA - vi har ju redan pratat en massa utanför tråden - men vad skönt att det kommit ut en massa nu. Hoppas verkligen att allt kommer ut! Hoppas att du piggar på dig lagom till lördag kväll

    Cicci - det finns alltid anledningar att fira - bra att du tog tag i restaurant-bokandet! 890 sopänn för BÅDE klipp & slong, det måste vara snorbilligt. Sist jag klippte mig kostade det nog runt 650 spänn & då var det ju bara klipp

    På tal om klipp - vi som inte lunchar med Lappis & AM - bilder till galleriet, tack!! Kan inte ngn ta bild med sin mobil nästa vecka när ni ses?!
    Muggles - hur ser en Tityo-lugg ut? *obildad*

    Telis - UNDERBART att semestern snart böjar för er! ÄNTLIGEN!

    Frullan - vad kul att du kikar in!

    Cicci igen - Moppy, det var ju hennes namn jag sökte när jag för ett tag sen funderade på folk som försvunnit! Hon fick ju barn i precis samma veva som jag, minns jag!

    Kängu - våra lunchplaner nästa vecka ligger väl fast?! Har skrivit in onsdag! Full förståelse om du får panik på att vara ensam med Ru hela dagarna utan ngn vuxenstimulans - jag hade klättrat på väggarna precis som du! Hoppas, hoppas att det snart ger med sig med öppna förskolan osv.

    Kängu igen - kommenterade aldrig förra veckan - men vad fina de där Beko Butterfly var! Massor av coola & fina mönster som man blir glad av!! Skulle vara sugen på att köpa flera om jag hade haft behovet

    Muggles igen - cool lampa! Själv såg jag en superfin lampa på en affär i stan häromveckan, som skulle passa kanon hemma i vår hall - måste ta mig dit igen & fråga var den är inköpt ngnstans!

    BS - vad skönt att sonen till kollegan kommit till rätta.

    Frejis - usch & blä vad du åker på mkt elände under din graviditet Men du verkar ta det så himla lugnt hela tiden & inte stressa upp dig - hatten av för dig!

    AM - hånglandet på indianfesten i helgen lät himla livat & kul Mer hångel åt folket!

    Lappis - ska bli spännande att följa er i adoptionsprocessen. Känns som om det kan komma många"intressanat" frågor från soc under den kommande resan

    PB - vilket ärkepucko du stötte på häromdagen Kan bara instämma i Sweets haranger!

  • Piggelin1

    Jeeesus - jag stavar verkligen som en kratta! Fort & fel mest hela tiden. Jaja...

    Nu ska jag snart logga av & hämta dottern hos dagmamman. Inskolningen har gått kanon, hon gick redan igår upp till "fulltid". Mannen är lite on-hold även denna veckan om ngt skulle hända, men nu kände jag för att hämta henne idag, mysigt!

    Ha det!

  • Piggelin1

    BS - vi flyttade bak Amandas stol till baksätet i början av juni när vi skulle bila upp till Sala & sen har stolen fått stanna kvar där & det funkar hur bra som helst - till & med bättre än när hon satt i framsätet. Hon finner sig liksom i att sitta där själv & är mkt lugnare där än när hon sitter fram! Har ett par andra kompisar med barn som upplvet preci samma sak, så döm inte ut det innan du testat
    Barn mår verkligen bäst (=det är absolut säkrast) av att sitta bakåtvänt ända upp till fyra års ålder, oavsett om det är trångt för benen eller ej.

    AM, förstår din frustration PRECIS Vem fasen vill vara ordningspolis hela tiden?! Du får rapportera hur det går

    Låter som era äldre barn får vara rätt många timmar på dagis - här får de bara vara på dagis 15 timmar i veckan om ngn av föräldrarna är hemma med bebis Tills i sommar var det tre timmar fem dgr i veckan (=knappt lönt att gå dit), nu har de visst ändrat hörde jag, så fem timmar tre dgr i veckan är också OK.

  • Piggelin1

    Ore - jag tycker faktist inte att din man har ngt som helst val i denna frågan Han följer med - basta! Är han rädd att förlora sin manlighet, eller vad är det?! ALLA pappor jag känner till går ju på föräldragrupper lika mkt som de blivande mammorna!

  • Piggelin1

    Haha, fler än jag som blir upprörda över Ores makes ovilja

    Koko - såg din länk till detta med Mola/druvbörd. En v äldigt nära väninna åkte på det för några år sen & precis som du sa, så fick hon på inga villor bli gravid igen innan ngt visst väårde hade gått ner & sen varit nere på noll under flera månader tror jag det var. Men sen fick de till det rätt snabbt & fick sin andra dotter ett år senare än ursprungligen planerat

  • Piggelin1

    Muggles,
    ett gäng såna där blå & vita saltisar under deppmanteln, kan det vara ngt? Kraaaaamar

    Koko,
    vi köpte dessa:
    www.namnlappar.se/namnlappar.se/
    Funkar bra! Köpte ett kombinerat kit med klisterlappar & textillappar.

    Koko igen - mest av nyfikenhet - hur mkt väger Conny (& för den delen andra barn här i tråden också)? Amanda är lååångt ifrån 18-kg-gränsen med sina tolv kg nämligen.

  • Piggelin1

    Frejis - kan mkt väl tänka mig att det nästan blir lite av motreaktion om maken & din mamma är oroliga för dig Typ, om de nu är så oroliga, så blir du lugn på ren pin kiv!

  • Piggelin1

    Nu måste jag förbereda ett möte som börjar om en halvtimme - tjing!

  • Piggelin1

    men oj!! vad fort det gick - STORT GRATTIS Koko!!!!
    KRAM

    ser fram emot att höra mer om förlossningen senare!

    Tillbaka till kräftskiveförberedelserna...
    Tjing!

  • Piggelin1

    Hej hej,
    kikar in en sväng - skulle suttit i möte hela em, men slapp undan med blotta förskräckelsen, gött!

    Frullan, här finns massor med bra tips!www.dopguiden.se/dopfest/doppresenter.html

    Oj, kom på att jag måste få tag på en leverantör före tre - jag återkommer strax!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor