• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Jag har också börjat köra mkt på sistone med det där att Amanda får två val Måste bottna i sunt bondförnuft?!

  • Piggelin1

    Vickan - garrtis till bra KUB-siffor & att ha fått se det lilla livet! Tvii för illamåendet

    Snaily - sicken kärring-j-l

  • Piggelin1

    Ngn som vet när Nenne kommer tillbaka? Antar att hon fortfarabnde har semester eftersom hon inte synts till på sistone?

  • Piggelin1

    Trist med regn - här är det helt OK väder! Funderar på att ta en sväng till Liseberg med Amanda & mannen efter jobbet idag. Borde vara lite mindre folk nu när folk börjat jobba igen.

    Vilket antiklimax det blev på lunchen idag förresten - Amanda skulle äta lunch för första gången hos dagmamman & sen bli hämtad efter det (runt halv tolv). Eftersom jag gärna vill vara med på ett hörn av inskolningen, så bestämde vi att jag skulle åka dit på min lunch för att hämta henne & sen käka lunch hemma med mannen. När jag var nästan där, så ringde mannen, då hade dagmamman ringt & berättat att A ätit massor till lunch & sen hade hon somnat på fem minuter, så hon undrade om det var ok att A sov kvar där istället för att bli hämtad?
    Såklart var det OK, det är ju bara bra om inskolningen går bra - fast jag fick inte hämta henne då...! Men jag fick en lunch med mannen iaf & det är ju inte så ofta det händer att vi har vuxentid så tillsammans, så det var bara trevligt!

  • Piggelin1

    Lappis - då är även jag helökonstig, eftersom jag varken var på dagis eller hos dagmamma utan vi syskon var allihopa helt enkelt hemma med mamma. Idag öär detta ju väldigt sällsynt, men jag tror & hoppas att jag inte har fått alltför stora "men" av detta Kan faktist inte minnas heller att jag var avis på de som gick på dagis - däremot minns jag det som jättekul när jag fick börja lekskolan!

  • Piggelin1

    Vickan - håller med Muggles - vi saxar för glatta livet!
    Den som inte lämnar, han/hon hämtar & så kör vi så varannan dag.
    Då vet jag att varannan dag kan jag jobba så länge jag vill - vilket är väldigt skönt att veta om man har mkt på jobbet...

  • Piggelin1
    Lapinette skrev 2009-08-13 14:15:50 följande:
    Jag visste faktiskt inte om att det fanns något som hette dagis för mina lekkompisar i villaområdet där min mormor bodde hade mammor som var hemma. Så jag förstod inte ens att jag borde vara avis ... och förstår inte ens av idag för jag hade det så bra där i villan precis bredvid den stora skogen.
    Lappis - när jag tänker efter så visste jag nog inte heller vad dagis var för ngt när jag växte upp! Har inget som helst minne av att ngn av mina kompisar då var på dagis
  • Piggelin1
    passionsblomman skrev 2009-08-13 15:03:58 följande:
    Jag har också gått hos dagmamma. -Och jag är ju ALLDELES normal! Men jag har varit hos både bra och värdelösa, så det jag kan konstatera är ju att man som barn blir mer beroende av den enda vuxna man har förutom föräldrarna, medan dagis har fler fröknar om en är en idiot. Som väl var uppdagades det småningom att idioten var just det och vi togs därifrån, men tiden där varinte rolig.
    Passion - förstår dig precis. Det var precis så vi reonserade nu när vi bytte från dagis i en annan srtadsdel till dagmamman. En av fröknarna på dagis var varken mannen eller jag imponerad av, men eftersom de andra två var OK, så vägde ju det upp. OM besöket hos dagmamman hade gett oss samma vibbar som vi fick med den "trökiga" fröken, då hade vi tackat nej. Nu var det istället så att vibbarna gick rakt åt andra hållet, dvs hon slog Amandas två andra fröknar med hästlängder Så det är bara att hoppas att first impression last!
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor