Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej hej, nu har jag hittat hit också! Jättebra trådstart Telis

    Nu är semestern äntligen här! Såååå skönt! Är precis hemkommen från en helg i Göteborg med U2 på Ullevi!!! Så bra!!! Var någon annan av er där?

    Har skummat igenom lite, det skrivs ju ganska friskt

    Skål för treårsjubileum i efterhand!

    Cicci - Jag röstar på Louise

    koko - Grattis till ny tvättmaskin!

    Ore - Morr för personer som inte förstår bättre än att tro att alla män kan allt tekniskt/praktiskt! Jag blir skitirriterad när folk vänder sig direkt till maken i vissa situationer som om jag vore mindre vetande!

    muggles - Grattis till att du har bestämt dig för hus! Jobbigt med hittelönsmänniskan, hur gjorde du till slut?

    Liten - Jag röstar också på Rom, finns så mycket vackert att se (har inte sett själv, men hoppas på att få göra det i framtiden)

    EA - Åh, vännen *kram* Vilket skit med BOM
    Starkt gjort med MC-semester, maken tjatar och jag vägrar. Inte längre turer än två timmar går jag med på, sen har jag så j-a ont i baken. Jag vill gärna bli mutad också med shopping eller nåt gott att äta, för så fantastiskt tycker jag inte det är att sitta bakpå...

    Tinga - Kul med shopping! Jag gillar också Boomerang men köper bara deras kläder om jag hittar dem på rea.

    Piggelin - Desigual var coola kläder, dock inget för en nordisk blekfis som jag

    lappis - Välkommen hem! Ni verkar ha haft en underbar semester, Jag har bara en lite lätt grön ton i ansiktet

    PB - Tummarna hålls stenhårt framöver för lyckat inseminarium och besiktning!!!

    Nenne - Oj vad ni varit produktiva på semestern, jag är imponerad! Vi kommer sträcka oss så långt att vi planerar för en renovering. Majbarn - självklart!

    Ego - Jag drog på mig svamp efter mensen, blä. Jag lyckades få ordning på det tills nu i helgen då ÄL troligtvis var. Så vi borde ha träffat rätt och enligt all info på nätet (vad gjorde man innan internets tid?!) så ska inte svamp påverka chanserna att bli gravid. Så nu är det bara att vänta...Tur att man har semester så man inte hinner fundera så mycket på det.

  • Snorkfröken77

    Hej hej, tassar in här och vinkar lite, har semester och ääälskar det. Har läst under veckan men inte kommenterat. Vi blev med kissunge förra veckan och det har varit fullt upp. I helgen firade vi vår första bröllopsdag, mysigt

    Så till det jag kommer ihåg:

    Snaily - Hoppas på BIM nudå! *kram*

    Tinga - Grattis till hus! Och hoppas allt blir bra med sonden nu!

    Vickan - Förstår att det känns skumt, kan verkligen förstå den där känslan vid Grattis, om det är ens första barn hur sjutton ska man veta vad man ger sig in på, ett grattis måste kännas så skumt. Men jag förstår ju dem som grattar, det är ju så man gör

    Telis - Tror jag det var du som skrev om killen som hjälpte ett lesbiskt par med insemination, han bor i staden som jag inte längre bor i och en kollega till mig känner honom på långt håll. Han är tydligen fortfarande helt knäckt över det hela och har ekonomiska bekymmer pga det. Hans familj vet inget, han skäms så. Tycker det var så j-a fult av tjejen att göra så, när han hjälpt dem, blä. Sånt får mig att tappa tron på mänskligheten.

    EA - Var är du?

    Stora kramar till alla som behöver det.

    Ego - Kunde inte somna i natt och låg och tänkte på vad jag håller på med egentligen? Jag vet inte om jag vill ha barn (jag tror det) och maken vet inte om han vill ha barn (han tror det), och ändå utsätter jag mig för detta varje månad, funderar på när ÄL är, sen nojar jag inför mensen. Om det hade gått fort och enkelt så hade jag inte behövt fundera, men nu när det inte går så fort så funderar jag. Maken föreslog att jag skulle skippa räknande och analyser och bara köra på utan tanke, men då är jag rädd att det aldrig kommer bli något med tanke på att inget hänt hittills. Men jag funderar alldeles för mycket på det här för att det ska kännas helt bra. Någon som har någon klok input?

  • Snorkfröken77

    Vickan - Jag tror jag tycker precis som du, jag vill ju försöka, för jag tror jag vill ha barn. Men jag tycker det är riktigt drygt det här att det inte blir nåt. Det gör mig inte mer övertygad om man säger så. Jag vet att det låter knäppt men så som du blev gravid hade varit min och mannens drömscenario. Vi körde ju med säkra perioder ett år innan och båda hoppades väl att de inte skulle vara så säkra så vi slapp ta något beslut och mer kunde konstatera att ja, nu är det så här. Sen vill jag ju gärna bli gravid men jag är inte så sugen på själva barnet, helt knäppt!

  • Snorkfröken77

    Vickan - Det är SÅ skönt att höra någon som tänker lite som en själv *kramar*

  • Snorkfröken77

    BS - Vad är det för perenner som dött för dig? Står de i ett utsatt läge? Har du försökt med sk mormorsväxter? De är ju extremt tåliga.

  • Snorkfröken77

    BS igen - Vilken tid på säsongen har du planterat dem? Har de bra jord?

  • Snorkfröken77

    AM - jag älskar Livias sätt att komma tillbaks till dagis, säger som Snaiily så skulle jag vilja känna inför jobbet

  • Snorkfröken77

    BS - Några exempel: Löjtnanshjärtan, Riddarsporre, Lavendel, Äldre rossorter, Kärleksört, Pioner, Fingerborgsblommor (obs giftig!) Rudbeckiorna är också tåliga tycker jag och finns i många fina färger.

    Mitt tips är att köpa perenner på hösten när de rear ut dem, då är de enkelt att plantera och man behöver inte hålla på att vattna en massa.

  • Snorkfröken77

    Snaily - Om det är någon tröst så är jag oändligt tacksam för att sådana som du finns som hjälper oss när våra älskade djur är sjuka eller skadade! Du är bäst!!! *Kramar så hårt att snigeln nog är glad att hon har ett hus som skyddar på ryggen*

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor