Inlägg från: feministbrud |Visa alla inlägg
  • feministbrud

    Tantvarning 5

    Det går över. Det känns inte så, men det gör det. Jag har visserligen inte varit vanerökare, men när jag slutade feströka för 9 månader sedan så kände jag en enorm meningslöshet gentemot mycket. Det är borta, även om suget kommer tillbaka då och då.


    Frulle skrev 2009-09-07 10:22:54 följande:
    Men problemet här är lite knäppt..Det låter helt absurt men rökning är HALVA jag. Halva min personlighet. Jag är väl inte så där jätteröksugen och det är inte så värst jobbigt på det sättet.. jag är bara olycklig.
  • feministbrud

    Fjosok: Likheter finns absolut! Men måste tillägga att vi kallade marsalken för best man och vi skäms fortfarande

    Är det inte det som är det tyngsta argumentet FÖR brudöverlämning, att man inte ska ses förrän i kyrkan? Annars finnsd et väl INGEN poäng alls?

  • feministbrud

    Helt sant. Hur gärna jag än vill skrika åt dig att du ska sluta så måste du vilja själv.

    Liten parallell: När jag feströkte sa många åt mig att sluta eftersom det ändå var så lite jag rökte (logiken?). När jag sa att jag inte ville fick jag ofta till svar: "Åååååh, så säger aaaaaalla! Man tror att det är vilja, men du är säkert som alla andra fast i ett beroende." Jag svarade behärskat varje gång: "Jag sa inte att jag kunde sluta, jag sa att jag inte ville. Sådetså."


    Frulle skrev 2009-09-07 19:08:04 följande:
    Jag slutar när jag känner mig redo och VILL sluta för min egen del. Det går inte att enbart sluta för andras skull..Punkt slut.
  • feministbrud

    Det var bäst idag!


    Frulle skrev 2009-09-08 21:00:15 följande:
    Och så vill jag bara sjunga:under mitt paraplyplyplyply
  • feministbrud

    Håll ut! Jag vet hur det känns. Men det nya livet måste kunna få inslag av det gamla emellanåt för att man ska stå ut. MEN alla avsteg från det nya är undantag, det är viktigt att komma ihåg.

    Ikväll ska jag ha undantag med ost och vin och korv (enligt GI är det bra mat, om man tar bort drycken).


    Panzerfaust skrev 2009-09-10 19:07:05 följande:
    Maddafakka!Ont överallt, slut i hela kroppen, mitt "nya liv" suger kuk.Friskis och svettis är ondskans högborg, värre tortyr än CIA kan skaka fram.
  • feministbrud

    Kram på dig Passionsblomman! Det blir bättre, även om du inte tror det

  • feministbrud

    Stackars dig Bobou! Men hur är det med din pojkvän, kommer han att ha eget boende i USA? Isåfall tycker jag att du ska sticka dig och åka hem den dagen ett jobb blir aktuellt om det är möjligt. Ska han till en stor stad? Isåfall kanske du kan hitta någon bra praktikplats? Arbetslöshet för dig kan ju betyda möjligheter i detta fall!

  • feministbrud

    Grattis! Det är en fin ålder


    Panzerfaust skrev 2009-09-16 16:45:01 följande:
    Tack tack, jag klarade mig bra med tanke på vilken monumental vurpa jag gjorde stramar lite efter armen bara, kommer bli ett ganska fult ärr dock tror jag.Ja nu är man 32 då...
  • feministbrud

    Välkommen tillbaka! Du är saknad!!


    passionsblomman skrev 2009-09-22 20:46:12 följande:
    Hej alla! Nu har jag läst ikapp.....och lyckats installera mitt mobilabredband på min stationära dator. Det tar 4-6 VECKOR att få det vanliga bredbandet flyttat! Helt sanslöst! Och läsa på lapen kunde jag men inte logga in för jag har sedanlänge glömt mitt lösenord då jag ju har automatisk inloggning...Nå, nu är jag kontaktbar!
  • feministbrud

    Alltid den som väger minst!!!!


    Fjosok skrev 2009-09-28 19:45:24 följande:
    Paniiiiiiik!!!! (hehe)Vad ska man tro då en våg säger 109 kilo och en annan 107? OCh den som sa 107 var en stor elektronisk sak på gymmet. Min är visserligen elektronisk men kommer från Claes Olsson och kostade 200 spänn ...Vem ska jag tro på? Vad ska jag lita på? Tanter, hjälp mig!!
  • feministbrud

    Då kan du ju spara positiv viktnedgång tills enare, så det är kanske ett smart drag! Jag väger alltid minst hemma, förstår inte varför


    Fjosok skrev 2009-09-28 22:23:43 följande:
    Feministbruden: funderade så jag med, men det blir den som är mest nu ;)
  • feministbrud

    Stackars, stackars er! Jag liver verkligen med er! Stor kram!


    Villemoa skrev 2009-09-30 14:07:20 följande:
    Ja ont i hjärtat har jag allt. Vi provar igen efter nästa mens, ingen väntan här inte!
  • feministbrud

    Haha, nej så är det inte. Mycket annat att tänka på. Men jag smygläser


    Bobou skrev 2009-09-30 15:29:30 följande:
    Hej feministbrud, visst har du varit lite osynlig ett par dagar? Jag var orolig att du kanske också blivit varnad?
  • feministbrud

    Folk anklagar mig för att vara ofärskämd och det lackar jag på. Kort sammanfattat.


    TinkerBelle skrev 2009-09-30 15:47:32 följande:
    Va!?Vad har jag missat när jag varit borta????Har ni haft skoj för er...
  • feministbrud

    Jo, och framförallt är nog många inte vana vid att bli ifrågasatta. Så uppstår många konflikter på detta forum har jag märkt.


    TinkerBelle skrev 2009-09-30 16:06:32 följande:
    Du har starka åsikter och du står för dem. Finns säkert människor som har svårt att acceptera som blir både skrämda och irriterade över det faktumet.
  • feministbrud

    Jag ska åka till landet! Nu är det så stressigt på jobbet och jag är så trött att jag håller på att falla av stolen så det ska bli sååååå skönt!

  • feministbrud

    Åh Heloise, jag lider så med dig! Jag älskar julen, men i år kommer den att bli problematisk. Förra året firade jag och min man jul tillsammans för första gången och vi var hos oss. Vi kunde frossa i julmat och matlagning så mycket vi ville och det är något vi älskar. Iår blir det inte samma sak för min familj kommer inte. Min pappa jobbar inom svenska kyrkan och bor 50 mil ifrån oss, mao ingen bra kombination. Min mans mamma har cancer och det är inte aktuellt att inte fira jul med henne. Mina föräldrar klarar sig bra utan mig, men jag vet inte om jag klarar mig utan dem om ni förstår vad jag menar. Dessutom kommer jag sakna min bror.

    Vi kommer trots allt att bjuda hem min familj och så får de komma om de kan (vilket de inte kommer att kunna) och min bror får välja vad han vill göra (vi bor i samma stad, men han åker förmodligen hem). Jag vet att detta betyder långt mer för mig än vad det gör för dem. Min pappa skulle inte ens om han fick, ta ledigt på jul för att fira hos oss. Det är för mycket OB han går miste om...

    Kanske värsta i-landsproblemet, men det är mitt reella problem.

  • feministbrud

    Lycka till!!!! Kul att se att det rör på sig för folk här i tråden!


    Frulle skrev 2009-10-07 19:46:42 följande:
    Detta jobb är nog också skitkul! Det är ett företag som ska öppna en sprillans ny butik här i närheten där dom säljer hårprodukter samt har frisörer. FAN det vill jag ha!!!
Svar på tråden Tantvarning 5