Inlägg från: feministbrud |Visa alla inlägg
  • feministbrud

    Tantvarning 5

    Passionsblomman, jag har visserligen inte barn men flytten från Göteborg till Stockholm var inte helt enkel. Visst hade jag träffat kärleken här, men hela mitt liv och alla mina drömmar var ju i Göteborg. Det blir bra, det kan jag lova dig, men att inte gråta är en omöjlighet!

  • feministbrud

    Stackars stackars Passionsblomman! Jag tänker på dig i denna svåra stund! Livet är aldrig rättvis och det är lika jobbigt varje gång man fattar det...

  • feministbrud

    Var glad och strö inte salt i såren

    + 7 kg sedan min resa till Kina i april, men idag - 2 kg! Woho!


    TinkerBelle skrev 2009-08-25 22:39:12 följande:
    Men helt seriöst hur f*n gör ni för att gå upp så mycket i vikt?! Jag har ätit som en tock under min resa i Kina - inte hjälpte det....
  • feministbrud

    Jag försöker dra ner på kolhydraterna, dock inte hysteriskt GI än så länge. Ananrs har jag ändrat fasta rutiner:

    Frukost: 1 rågbröd med philadelphiaost och en halv mosad avocado + ett ägg med kaviar + te.

    Promenad till och från jobbet varje dag (om det inte ösregnar): 45 min x 2

    Träning 3 - 5 gånger i veckan, en optimal vecka: Styrketräning 2 ggr, löpning 6 km 3 ggr (ska variera löpningen med några kortare pass, intervaller och längre pass).

    Och så inget godis mån-tors.

    Det är klart att detta inte följs slaviskt, men jag klarar att göra små avsteg och ändå inte falla ihop helt (igår åt jag några bitar choklad, men klarade mig från att äta upp hela chokladkakan, å andra sidan gick jag till jobbet idag i ösregn).


    Sonja68 skrev 2009-08-25 22:44:24 följande:
    Men så bra gjort Nåt tips, hur gick du tillväga?
  • feministbrud

    Godmorgon tanter! Här är en sjukling Inget nöff nöff på G, hoppas jag iaf. Kikar in här lite innan det blir sängen igen.

  • feministbrud

    Sonja: Vad har debatterats? Jag vill vara med! Måste ju sysselsätta mig en dag som denna.

  • feministbrud

    Årets skrattfest! Vi vet ju all vem som gjort bort sig mest här


    passionsblomman skrev 2009-09-07 09:29:37 följande:
    Har du inget att göra kan du ju läsa den här tråden:www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m3533529.htmlOch det är inlägg 7 som fick tant Passion med flera att vakna till efter en luuugn och händleselös sommar på forumet.Det var jag som blev förfärad först. Men sedan blev det flera. Fast det var jag som skulle ut från bt. Nu måste man vara snäll i tonen för nu har moderatorn sagt till...
  • feministbrud

    Stackars oss, Im yours! Jag har dock ingen förkylning eller feber, men mår allmänt kasst. Mycket klok kommentar på din blogg!

    Jag ska nog snart lägga mig och läsa. Det orkar jag och jag har en del klassiker på min lista att ta mig igenom innan jul (jag gör egen litteraturkanon varje år på 20 böcker). Vad ska jag välja: Anna Karenina i tre band, Moa Martinsson eller kanske Röda rummet? Eller ska jag lägga mig och läsa om Baader Meinhofligan på tyska...?

  • feministbrud

    Jag förstår vad du menar med kämpa, Frulle. Mitt råd är att ta en minut i taget. Säg till dig själv att du bara ska klara dagen och inget annat. Aldrig mer är en lång tid.


    Frulle skrev 2009-09-07 10:20:12 följande:
    jaa det är helt absurt!! Folk vågar ju knappt gå utanför dörren pga av nöff nöff!!! Jo då. Det går väl "bra" antar jag. 5 dagar utan idag.. Igår var det såååååå nära att jag köpte cigg.. Vette fan om jag kommer klara detta.jaa jag vet, nu säger/tänker alla: men JOO du klarar det!! Kämpa!! Bläää I HATE ordet kämpa!!Im yours skrev 2009-09-07 10:16:25 följande:
Svar på tråden Tantvarning 5