• didis

    Tantvarning 5

    Blomman: GRATTIS!! Va´ roligt!!

    Då har ni inga bekymmer med tidsbrist nu framöver! Måste kännas kanon att flytta och få så mycket yta - i ett så fantastiskt vackert hus!!

    Skulle ni får lite tid över så glöm inte bort att ni har en stående inbjudan till "bränna ner thujahäck-evenemanget" i Norrköping!

    Saknar er hela högen! Vill så mycket, hinner så lite

    På fredag har jag äntligen semester 2v, ska bli så skönt att få sortera upp allt nytt senaste tiden. Då blir det en vecka på Österlen i svärmors hus, åh, jag längtar!

  • didis

    Hälsningar från en semesterrusig didis!

    Är i Brantevik på Österlen och har det härligt, badade i havet igår och ska på picnic med son o svärmor idag. Maken spelar golf idag med svärfar.

    Jag har inte hunnit läsa ikapp men skickar en hälsning till er alla och särskilt till blomman som snart snart kommer att bo i ett sagohus!

    Ha det bra allihopa!!

  • didis

    Nä, några dagar som alkoholist har jag allt kvar!

    På måndag är det dags även för en hårt arbetande didis att börja jobba igen.

    Konstigt nog förstod jag aldrig hur mycket jag vantrivdes på mitt gamla jobb förrän jag slutade. Nu ser jag tom fram emot att börja på måndag (fast jag erkänner att det inte är helt fel att ha semester heller!).


    feministbrud skrev 2009-08-11 15:44:47 följande:
    Nu ska semesteralkoholisten begravas och den nya hårt arbetande feministbruden ska gå ner i vikt. Snart: promenad hem. Sedan: Till cykelaffären med cykelhelvetet som är låst med lås som saknar hel nyckel och som dessutom har punka på påda däcken.Någon som är i samma sits?
  • didis

    Skickar mågna kramar till dig, blomman och också lite av makens Glühwein för halsen! Själv dricker jag helst vinet rent men för din skull sällskapsdricker jag!

    Har lite äppelkaka över som sonen gjorde tidigare idag, första äpplena på tomten har redan mognat.

  • didis

    När du är klar med städningen, passionsblomman, så kan du få komma hem till mig och städa. Ja, om du får abstinens alltså!

    Idag har i byggt oss en kompost, inget världens sexigaste sysselsättning kanske men välbehövlig.

    Och så måste jag sysselsätta mig med något, dottern har varit i Berlin sedan i lördags med en kompis och jag är skitnervös! Min lilla flicka i en storstad! (Inte blir det bättre av att de planerade att gå på gay-bar! Nähädu sa jag, det får ni allt vänta med ett tag, bra att ha lite mer information så man inte går in på FEL gay-bar...)

    I natt kommer de till Skasta i alla fall så då kan jag andas ut!

  • didis

    Du får ha lite mousse i pälsen på dem så de bevarar fluffet!


    Heloise skrev 2009-08-12 14:29:25 följande:
    Missarna är nybadade, fluffiga( ser ut som maränger) de är ävenvansinnigt förbannade och tjuriga. Fast det gick förvånandsvärt bra idag faktiskt.Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag laga lite mat.
  • didis

    Är allt klart med huset nu då?? När blir inflyttningsfesten?

    Det är väl bara det att maken måste flytta den gamla halvruttna komposthögen och det luktar INTE, jag upprepar INTE gott!!


    passionsblomman skrev 2009-08-12 18:53:49 följande:
    Ja jag lär nog ha att städa i resten av min tillvaro här i jordelivet när jag nu ska bo på mer än 6 ggr så stor yta som nu, men föralldel, jag är inte den som är den, var vill du att jag ska röja? Jag kastar så det står härliga till för närvarande, så det kan vara lite vanskligt att ta in mig, man vet aldrig vad jag hivar iväg!Utomlands! Nej det är tur att lilleman inte ska vara iväg på sådant än på ett tag...särskilt då gay-barer när du nu nämner det. Kompost är ju jättebra! Jag hade tyckt det var jättesexigt om min sambo skulle komma på att bygga en sådan. Jag tycker det är mycket attraktivt om han kommer på att diska också!
  • didis
    didis skrev 2009-08-12 18:58:03 följande:
    Det är väl bara det att maken måste flytta den gamla halvruttna komposthögen och det luktar INTE, jag upprepar INTE gott!!
    Det är liksom inget sexigt med fjolårets ruttna äpplen...
  • didis

    Hoho! Dottern kom hem så tryggt o säkert med Ryanair. Full av berättelser men vist nog berättar hon med visst urval för sin mamma...

    I går var vi på Liseberg, konstigt att fortfarande vaknar 10-åringen i mig när vi kommer dit (även om jag inte klarar lika häftiga åkattraktioner längre). Sov på Gothia Towers, även om det ligger mycket nära och bra och har fina rum är det inte att rekommendera, tyvärr. Frukostmatsalen var värre än högstadiets matsal och tro sjutton det när 700 pers ska äta samtidigt!

    Nu närmar sig semstern sitt slut och det känns - helt ok faktiskt! Sitter o planerar hösten/vintern så smått.

    Har ni tips om teatrar etc emottages det tacksamt, helst i storstäderna. Funderar på julmarknaden på Tivoloi, Köpenhamn, någon som varit där? Och så hoppas hoppas jag att jag får ledigt så vi kan åka till Alperna i år, har saknat det (och glühweinet!).

  • didis

    Vakna kl 6 BORDE jag väl göra, det finns massor att ta tag i - tex städa och tvätta kläder och packa inför arbetsveckan.

    Men - make o son är i Finspång och springer Kraftloppet, ett stafettlopp på över 7 mil så det tar hela dagen - och då liksom tryter ambitionen att städa...

    Dottern sover fortfarande men hon har flängt runt nu i flera dagar så det kan hon få göra ett tag till (fast vi brukar tvinga upp barnen i ottan - säkert så tidigt som 10!! ).

Svar på tråden Tantvarning 5