• didis

    Tantvarning 5

    Välkommen feministtanten!!

    Heloise: bra svärmödrar är värda sin vikt i guld! Själv skall jag bli den bästa av alla svärmödrar!

    Idag har jag riktigt kvalat in som tant! Som kanske är bekant veckopendlar jag numer och har därför köpt in en del nya prylar - SOM TEX EN KONSERVÖPPNARE FRÅN IKEA SOM KRÄVER BRUKSANVISNING!!! Till slut, medans grytan brände fast på spisen och burken med kokosmjölk blev alltmer demolerad så tröttnade jag och tog fram hammare o skruvmejsel! Bra tant reder sig själv!

    Sedan har jag fått hela datorn full i virus för att jag öppnade ett mejl med nakna, dansande män (det gick att öppna på jobbet men där finns väl effektivare brandväggar). Syns för annars hade jag skickat det till er. Tänkte skicka det till dottern som fyller 17 idag...

  • didis

    Jag har inte läst alla trådarna hon skapat men pendlar mellan "ryck upp dig för helvete,du har ju barn!" och medlidande.

    Frågan är om hn vill ha medlidande eller hjälp med sin situation, tyvärr verkar det inte finnas så stor vilja till egen förändring, baserat på inläggen.


    passionsblomman skrev 2009-07-08 19:47:43 följande:
    HUR dåligt mår man om man har det så här...www.brollopstorget.se/Forum-2-16/m3479711.htm...
  • didis

    Tung är emellanåt livets stig, håhåjaja..


    passionsblomman skrev 2009-07-08 20:08:21 följande:
    Hon har en lång väg framför sig.
    Idag har jag skrivit mina första röntgenutlåtanden som har blivit godkända utan ändringar!

    Några av övertandläkarna tycker fortfarande jag skriver för mycket (kan man det??) och tycker jag borde bli mer kortfattad... men hur roligt är det på en skala 1-10??

    BT-skadad som jag är vill jag helst bifoga glada gubbar till remissvaren också men till o med jag förstår att DÄR går gränsen!
  • didis

    "mandibularkanalen förlöper inferiort-buccalt. Inga radiologiska tecken på patologier *önskar lycka till med operationen*"

    Undrar om jag någonsin blir godkänd då??


    passionsblomman skrev 2009-07-08 20:26:50 följande:
    Hahahah! Åh vad roligt om du gjorde det!
  • didis

    Nu skall en liten didis gå å lägga sig o läsa. Inget kulturellt direkt utan Leif GW Persson. Perfekt kvällslektyr dock!!

    Go´natt!

  • didis

    Mina mamma brukar skrika "jävla helvete kuken i örat" är on blir förbannad (mest när o kör bil eller syr).

    Rätt effektivt de också!

    Fast hur får de in det manliga knsorganet i örat egentligen?

  • didis

    Och just nu svär jag över mitt tangentbord (hela min lilla bärbara faktiskt!) som låter bli att skriva ut alla bokstäver. *morr*

    Annars har jag varit väldigt duktig idag o städat hela lägenheten (det går snabbt när man bara har 38 kvm).I morgon em åker jag hem till familjen över helgen!

  • didis

    Tackar som erbjuder! (gör det något om jag pillar undan salmiakströsslet??)

    Du kan få lite rosévin i utbyte, jag öppnade flaskan i går och jag lär inte dricka upp allt idag ändå (men det är halvdag i morgon så 2 glas får jag ta!)


    feministbrud skrev 2009-07-09 19:13:48 följande:
    Nu ska jag strax äta kladdkaka med bla salmiakströssel i och till det vispad grädde och pepsi max. (Är ensam hemma!) Någon som vill smaka?
  • didis

    Då är vi gräsänkor båda två! (Även om det egentligen är maken om är gräsänkling).

    *skål!*


    feministbrud skrev 2009-07-09 19:27:39 följande:
    Men det är så gott med salmiaksmak i kakan! Fast min man gillar det inte heller. Jag tar gärna ett glas rosé, min bib är slut
Svar på tråden Tantvarning 5