• Bobou

    Tantvarning 5

    Hej hej, nu hoppar jag in i tant-tråden!

    Har följt den ett tag nu, det har blivit som min eftermiddagssåpa att läsa om vad som händer i era liv. Fast en trevlig sådan, utan intrigerna, hihi!

    Ibland har jag velat kommentera, men jag har tänkt att om jag börjar skriva så kommer BT att ta ännu mer av min arbetstid och det vore verkligen inte bra. Men idag sitter jag hemma och har jättetråkigt, så nu kan jag bara inte hålla mig, trots att det är ett dåligt tillfälle - anledningen till att jag är hemma är nylasrade ögon som gör datorarbete mycket tröttsamt.

    Så - hej alla tanter!

  • Bobou

    Sonja, Fjosok, tack för välkomnande!

    Passion:
    Laseroperationen har gått över förväntan, fast jag gjorde en typ av operation där läkningen tar längre tid och gör lite ont. (Inte samma snabba som jag antar att Frulle gjorde...) Synen är ganska suddig än, men blir förhoppningsvis bättre när jag får ta bort plåsterlinsen ikväll!

    Nu sitter jag och tänker att eftersom jag ju faktiskt är rätt pigg borde jag ta itu med något här hemma som inte kräver perfekt syn; städa garderober eller fetta in en handväska som blivit lite torr och skör i sommar. Men det lockar ju inte alls... skulle hellre gå till jobbet!

  • Bobou

    Japp! Opererades i fredags. Jag har nog haft rätt tur för jag har inte alls haft särskilt ont, några timmar i fredags bara, men det känns att det är en läkningsprocess på gång i kroppen... Har varit trött och törstig och tung i huvudet.

    Du gjorde väl LASIK?


    Frulle skrev 2009-08-17 11:57:45 följande:
    Välkommen!!! Ahaa vilken har du gjort?? Är det Elsa??
  • Bobou

    Ja, eller hur?! Därför säger jag ELSA istället för LASEK... Undrar varför folk med tunna hornhinnor inte kan göra LASAK egentligen?


    Frulle skrev 2009-08-17 12:05:56 följande:
    Jag gjorde Lasak.. En nyare variant på Lasik.haha dom är helt knäppa som har typ samma namn på alla!Lasek, Lasik och Lasak!
  • Bobou

    *vinkar glatt till Villemoa, Aleta och Im yours*

    ...och vet ni vad! Jag städar garderober!

    Passionsblomman, jag skulle också gråta om jag hade så mycket att göra!
    ...och sedan så är det _dessutom_ så känslomässigt jobbiga saker som flytt och IVF, du har det verkligen inte lätt! Men du gör det bra, ska du veta!

  • Bobou

    Ah jo... han med "the pink, perfect ...", va?


    Frulle skrev 2009-08-18 09:51:33 följande:
    Har ni sett sex and the city??Han som Samantha dejtar ett tag.. Richard. Den lite äldre.. Typ så ser han ut!!! Me like!!
  • Bobou

    Haha, men vad ni blir upprörda över fjortisen! Jag vill ju bara utbrista "men naaaaw, lilla livet då!"...

    Man minns ju själv hur det var att vara tonåring och inte veta hur man skulle förhålla sig till omvärlden. Det är jättesvårt för många tonåringar att både läsa av andras reaktioner och se sig själv i ett sammanhang, för att pannloben inte riktigt hinner med i utvecklingen, har jag läst. Precis så var det för mig. Min reaktion på det var iofs diametralt motsatt den här tjejens, men jag kan ändå förstå hur det kan bli så. Och att detta finns kvar på nätet om tio år tror jag är värre för henne då än att ha en fet röv...

    Och Villemoa; jag tror att beteendet är en reaktion _mot_ värderingarna hon fått med sig hemifrån!

    Frulle: jättebra med värderingen!

    Vad god mat alla äter... Jag har just ätit middag också; korn- och havregrynsgröt. Men nu ska jag över till grannen och kolla True Blood o käka Polly!

  • Bobou

    Usch Sonja, vilket tråkigt sätt att börja dagen på! Men vet du, jag tror verkligen inte att det finns anledning till oro för dig och dina barn.

    Ur en rent praktisk synvinkel: jag har för mig att var tredje svensk får någon typ av cancer någon gång i livet. Så att båda dina föräldrar haft det är inte alls så osannolikt och behöver inte alls betyda att de bär på anlag! Snarare har de nog ganska bra gener, eftersom din mamma ju blev frisk, och din pappas prick är långsamväxande. Och dessutom, jag antar att din pappas prick beror på att han arbetat mycket utomhus eller så? Alltså att miljöfaktorer har en stor roll där...

    Men neggotankar vaknar ju när man är orolig, de kan inte bara resoneras bort... Ta en kopp kaffe i solen så hoppas vi att det känns lite bättre sedan!

  • Bobou

    På V-dala nation här i Uppsala, alltså ett partyställe (bland annat) finns det en bidé i ett damrum! Inne i samma bås som toaletten!

    Tycker det är kul att de tänkt till där, klart man vill fräscha till sig lite om man känner att det nappar

  • Bobou

    ...fast hur mycket flytningar har man då egentligen? *funderar* Räcker det inte att duscha innan man går ut? Eller är det för att dölja Röda faran?

Svar på tråden Tantvarning 5