• mc2

    trettonde gången vi gjort det

    Vickan:
    Usch, det där är något jag som kille aldrig kommer kunna förstå men det låter såååååå jobbigt att må så illa! :( Hoppas det släpper snart! Jag skickar över en kopp Lapsang Formosa och bäddar ner dig i soffan.

  • mc2

    Hehe, jojomensan. Té.... Det mest underbara té som finns. Du måste fått en fulevariant, eller Lapsang Sushong. Formosan är hästlängder mer rökigare än sushongen. The best a sick person can get. :) Är han en teoman alltså? Coolt. Vad hade han för hemska téer?

    Kul att du visste vad Lapsang var för ngt, inte m,ånga som vet. Espresso är ju inte heller fel. ;) Tyvärr finns det bara sunkmiga Selectamaskiner på jobbet, och det smakar verkligen skit i munnen.

    95 spänn för biljetten!? wow! Det är ju som att äta på Max eller så. Grattis! :) Hoppas den är äkta.

    Nu ska jag sova för det verkar bli en stökig natt inatt igen... Igår sov jag 3 timmar.... Tur att man är FLEDig på fredagar. ;)
    Sov gott tjejer och så hoppas vi att alla har en bättre dag i mrogon!

  • mc2

    Vilka livsnjutare vi har här! Vin på en onsdagskväll.. Mums. Jag tor jag passar på espresson då, själv vill ja nog ha kaffet så svart som det bara går.

    Russian Earl Grey är gott det med! Bara man slipper få de där slattpåsarna som twinings och vad de nu heter säljer. Det ska vara på lösvikt från en affär med bra ruljans på sakerna. :) Nu är jag petig men annars kan man lika gärna gå ut och plockadet nyklippta gräset och koka té på.

    Ny dag på jobbet... Inga missöden ÄN så länge... Försöker komma på något för att slippa undan ett av de två mötena idag. Sektionsmöte och Avdelningsmöte... Går man på båda så har mer än hlava dagen gått.. Snacka om ineffektivt.....

    Nåväl... Nu ska jag släcka ner BT.

  • mc2

    UR welcome. :)

    Usch, vilket jobbigt läge. Inte ens värt det om man är en frukostälskare. Ska jobba lite till sedan ska jag sova. Ni får ha det bra!

  • mc2

    Snacka om parallellskrivning. :)

    Nä, man kanske ska välja dagarna man försover sig. ;) kommer ihåg när jag var liten och sjuk och sov i 25 timmar.... Hoppas resan går bra.

  • mc2

    God natt alla! Orkar inte skriva något alls idag (Tittar bara in medan jag jobbar). Hoppas ni får en trevlig helg i alla fall. Den förbaskade förkylningen blir bara värre så nu ska jag köpa allt som går att köpa mot förkylningar. ;)

  • mc2

    Oj, jag missade visst en intressant diskussion igår. :)

    Mffins: Skönt att det känns bättre idag. Som Vickan sa är det ju ingen påverkan... Fast, det beror ju kanske påHUR han bli bi....
    1. Han var homosexuell och blev bi för att "verka mer normal".
    2. Eller han är hetero men har blivit nyfiken på samma kön eller för att han blivit bränd av en tjej och därför gett upp lite på heterolivet...
    3. För honom spelar det ingen roll, bara personen uppfyller mina samvarokrav...

    Något av alternativen borde det ju vara. Hoppas det blir en trevlig fortsättning!!

  • mc2

    Vickan:

    Såpass! God som cider alltså!?! Wow! Det var ju glada nyheter för dig!!!! Ska komma ihåg det om/när min fru blir gravid igen. :) Party on! Dricker just nu en flaska Relax som jag fick på födelsedagen. Det är väl mest en longdrink känns det so mmen den är god kall.

  • mc2

    Här hemma är det sjukt värre. Fyramånadersbebisen har blivit sjuk och har svårt att sova. Typiskt....

    Och på toppen av det så har svärmor matförgiftat oss.... Inte med flit men hon är fena på att köpa på sig massa saker när det är specialpris..... Då bunkras det och så får man en släng av matförgiftning, åtminstonde fyra gånger per år, Speciellt julen... (Låter som om jag bara snackar skit om henne men det är lättare att avreagera sig här).... Sorry.

Svar på tråden trettonde gången vi gjort det