• mc2

    Fast bara när jag jobbar.... Då vill man ha mycket musik... Fördelen med mitt jobb är att det blir en massa gluggar i arbetet då man hinner chatta.

  • mc2

    *ler brett*

    Deny all knowledge.... Hihi, det brukar väl vara så. Mysigt.

    Nu ska jag sova, lååååång dag i morgon med utländska kunder. Pigg och rask, kaffe med kask.

  • mc2

    Jupp, det lovar jag... Kasken blir på representationen efteråt.. Om allt blir lyckat förståss.... Annars blir det väl gravöl..... Nä, jag ska inte dricka ngt själv..... Sist jag drack min vinflaska jag fick på födelsedagen (tog tre dagar att dricka) så blev jag så trött.

  • mc2

    Vilken box går hemma hos er nu? Här är det The Unit och Simpsons säsong 11. Vi är Box-tokiga.... Det är så irriterande att se lösa avsnitt, man vill ju ha alla avsnitten på en gång. :) Synd att man måste vänta så länge bara.

  • mc2

    So much for kundmöte.
    Ögonen rinner, snoret fräter i halsen och man vill bara ligga och sova. Har blivit entledigad från kundkontakt iaf. Sitter på kontoret och är i stand-by-mode. Finns att göra ändå.

    Mumsar på mikrad havregrynsgröt.

    God morgon Universum!

  • mc2

    Hihi. Som tur är är det bara en förkylning, det finns ju dem som har det lite värre.

    Tudors har jag aldrig sett men det är kul med lite nya tips när våra boxar tar slut.

    såg fram mot åskvädret som alla vädergubbar har pratat om men här är det bara solsken idag och man vill bara åka hem.. Fast snart är det dagishämtning så då är det; bye-bye.

  • mc2

    Oj, här var det fart ikväll! Trevligt. Blir inte länge för jag ska försöka få lite skönhetssömn inatt.

    Vin är gott, menundras om inte Laphroaig är ännu godare. :) Zippar lite i "medisinskt syfte" för att bedöva halsen. Gott, gott.

    Skål på er.

  • mc2

    Vickan:
    Aha, då vet jag vilken kyrka det är men den har vi bara gått förbi och registrerat att den finns. Och praktiskt att ha samma datum!

  • mc2

    Blev det någon god middag oxo eller bara gott vin och tilltugg? Verkar som om du tycker om att laga mat... Det gör jag med men min fru tycker inte om att jag experimenterar så mycket.... Så här hemma har det tyvärr blivit att hon lagar maten (när hon är hemma). När hon inte är hemma äter jag och dottern sådant vi "inte får annars", som lever och annat gott. :) Klagar man, får man göra't själv, eller vad var det det sades förra veckan?

Svar på tråden trettonde gången vi gjort det