• mc2

    trettonde gången vi gjort det

    Hej!

    Jag är ny här och tänkte bara höra om man kan joina och "bara vara" och slöprata lugna kvällar?

    Verkar vara en rolig tråd där man bara är sig själv, trevligt!

    Hejsvejs från Bromma.

  • mc2

    Hej alla!

    Fredag! Äntligen en helg, första efter semestern. Mao första helgen med lite "rutiner" på, om man nu kan säga så. :)

    Idag var jag och min fru ute med lillen när han sov och plockade körsbär tills vi storknade. Nu är vi helt slut och sitter äntligen och vilar ut. Barnen har haft det jobbigt i värmen så nu är det skönt med lugn och ro.

    Vilket mottagande! Man tackar! Tror man kommer trivas bra här, de stunder man har tid att myssurfa lite. :)

    Här kommer min presentation:
    Ålder: 35 år för 6 dagar sedan.
    Civilstånd: Gift sedan 2002
    Skonummer: 48 ½
    Vilket djur du är: Blåval(!!)
    Jobbar/pluggar i vilken bransch: pluggade rymd och medicinteknik, jobbar med flyg.

    Appropå enkäten... Undras hur många i landet som faktiskt jobbar med det de är utbildade till.... Tror max 10% av dem jag känner. :D

  • mc2

    Muffin: Hihi, nej jag är en man. Verkar inte vara så vanligt på sådana här forum. :)

    APG: Wow! Grattis! Det är ju bara en dag mellan. Märkligt, just när jag fyller år (1/8) så vet jag fem andra personer. Och min mamma fyller dagen innan. Märkligt hur det blir ibland. ;) Kul att du jobbar med vad du är "utbildad" till... Och vet du! KAOS är det bästa som finns på jobbet! :) Låter konstigt men vad tråkigt om allt alltid var enligt planen och lika dant dag efter dag. :oD

    viktualia: Wow! Det är ett stort grattis till dig med! Själv blev det att jag jobbar med mitt f.d. fritidsintresse, programmering och hårdvarukonstruktion... .Men eftersom man jobbar med det nu så är det inte lika kul att göra't på fritiden. :)

    Annars då allihopa?! Vad händer en solig lördag som denna? Här är det lugnt, barnen sover tidigt och vi ska bara rensa körsbär sedan är det vuxentid! Spenderat dagen på IKEA. ;)

  • mc2

    Aha!! Stort GRATTIS!
    Hoppas allt går bra och att du får må bra. :)

    Ja, öl...... det är ju ruggugt gott fast ärligt, tycker jag Carlsbergs "alkofria" öl är det öl som har godast ölsmak! Speciellt om det fått ligga en halvtimma i frysen innan servering. Vi drack varsin ikväll!

    Hobbyelektronikprojekt? Låter farligt. :D

  • mc2

    Någon som har kolla på hermetisk konservering av mat? Vill veta att det verklign fungerar innan man gör det. :)

    Snart sängen här. Familjen håller på att bli förkyld igen, ha en trevlig lördagskväll/natt!

  • mc2

    APG: Hm, jag räknade nog fel när jag skrev dagarna. :) Augusti 1974 var i alla fall en bra månad hur som. ;D
    Var det inte Einstein som sade att "Endast ett geni kan handskas med ett kaos"? ;) Libanesisk mat är god men jag har aldrig smakat ett libanesiskt vin. Kanske skulle testa det någon gång? Något att rekommendera?

    Muffin: Huga, det låter rätt jobbigt. Hoppas värmen ger sig snart så du kan jpbba skönare! Jag skyr värmen så gott det går, har aldrig varit min grej. Är mer "gå-i-snöstorm", och "ligga-i-snön-och-glo-på-norrsken"-kille.... Fast.. hur många norrsken ser man i Fjollträsk? Har inte sett ett enda sedan vi flyttade hit. Sörjer!!!

  • mc2

    Viktualia:
    Wow! Det ÄR verkligen så "lätt" att konservera?! Tusen tack för tipset! Vi har köpt ett stort parti tomater till vrakpris så vi tänkte göra vår goda tomatsås, men vi vill inte fylla frysen med det. Där ska ju bären in. ;)

    Mjöd är ett annat gott alternativ till öl, tyvärr håller inte Bolaget så bra sortiment längre.

    Puff, vår fyramånaders bebis har magont ikväll, en viss föraning om natten, så nu blir det verkligen sängen. Svårt att slita sig. God natt alla.

  • mc2

    Viktualia:
    mmmh, det är nästan helande för själen. Norrland = Inga problem, van med hålor. Uppvuxen 4 mil sydväst om din stad. Sveriges närmaste stad. Bott många år i Kiruna, trevligt men man byggde upp en norrskensabstinens. ;)

    Nä, nu ska jag dra ur pluggen. ;)

    Hoppas ni nte blev uppätna av myggen!

  • mc2

    Ja, datorer är trevliga när de gör som man vill. BT är lite instabilt! Nu för tiden så kopierar jag alltid texten innan jag skickar iväg för säkerhets skull. Fast just den gången man INTE gör det, så är Murphy där och knackar på skärmen. ;)

    Sussa gott allihopa!

  • mc2

    APG:
    Hörru, hur tidigt är du uppe egentligen? :) Iofs skönt att komma upp tidigt. Packningsångest? Är du som min fru som packar kvällen innan vi ska åka, oavsett hur länge man ska vara borta? Hoppas det går bra.

    Viktualia: Nästan orättvist! Vi var i Meselefors i somras och vi åkte hem en vecka tidigare för att myggen, bromsarna, knotten OCH myrorna fick vår dotter att inte vilja vara ute. Säger bara grattis. ;)

Svar på tråden trettonde gången vi gjort det