• mc2

    trettonde gången vi gjort det

    Viktualia:
    :o) Jag är glad att jag får vara med här, stör jag får ni kollektivt sparka på mig. :)

    24 papp? Vilken lycka!! Fast iofs så är det ju pengar man egentligen skulle fått under året. För 24 papp skulle jag lägga några tusenlappar på en totalstädning av lägenheten.

  • mc2

    Fejjan har jag inte orkat sätta mig in i så mycket. Chattar via Meebo, det är det enda jag har fejan till.

    Sov gott!

  • mc2

    Som enda kille(?) här så får jag väl stå till tjänst med att svara på frågor som rör hur 17 killar tänker ibland. Use me.

  • mc2

    APG:
    Det är nog oftast så. Jag har nog flest kvinnliga bekanta och min fru har mest manliga bekanta. Fast när man ska prata lite djupare saker och när man behöver stöd så är det nog tre killar och en tjej jag vänder mig till, förutom min fru såklart.

    Kanske är lättast att umgås med motsatta könet i vardagen?

    Nä, nu ska jag inte tråka er mer ikväll... Ska nog bena knythögen, som dottern säger.

  • mc2

    Jo men så är det! Tyvärr har alla vänner spritt ut sig från Kiruna till Malmö så det är så sällan man ses. Fast som tur är finns det ju telefon och datorer idag. :) Fast på bröllopet vi var på i juli var de flesta samlade. Hur kul som helst! I Sundsvall dessutom och det är ju nästan i mitten av landet. :)

    Nu ÄR det nattinatti.. :)

  • mc2

    Här var det lugnt idag. Och det är väl det som är så skönt att man bara skriver när man känner att man har tid.... Eller så kan man ju bara babbla som jag gör. :)

    Lugn dag idag. Märklig start, vi fick sova till NIO i morse... Dagis var stängt och jag är ju föräldraledig på fredagar. KANON! Man kan behöva sådana starter ibland. Nu är det konstant huvudvärk i en vecka så man behöver lite vila.

    Fredag!
    I morgon, lördag! Middag hos svärföräldrarna.... De middagarna brukar allt te sig lite........ annorlunda... Nu ska svägerskan och hennes nya kille komma med. Hon har verkligen konstant dejtat fel killar.... Hon är ute efter någon som "mig".... Vet hur illa skrytigt det låter men poängen är att.... en sådan som jag vill inte dejta en som henne..... Hur förklara man det på ett snyggt sätt.... Jaja, det verkar fungera jättebra, roligt! Han heter dessutom samma som svärfar.... *ler* Vi undrade om inte svärfar kunde stå med en yxa när de ringer på på lördag.... Det är ju en knasig familj så han ska väl invigas i den....

    Nä, jag bara babblar... Borde lägga mig men vill inte.... Jaja, det kanske blir mer i morgon istället...

    Sov gott alla trettonar!

  • mc2

    Usch, dubbelpass är aldrig roligt... Fast om det leder till att man kan vara extraledig en annan dag så är det väl liiiite roligare. Hoppas du inte jobbar ihjäl dig.

    Citronpaj till middag?.... mmmmh.... vet inte ja... :D Energi i all ära. Hoppa till efterrätten på en gång. Varför slösa metabolistisk energi på tjafs som mat. Hoppas resten av kvällen varit lika slö.

    Vet hur det är! Det är ju NU, på senkvällen som man är kreativ och vill utnyttja att barnen sover... Men tyvärr straffar det ju sig senare. Har alltid varit en nattmänniska men som alltid har haft lätt att gå upp på mornarna... Nackdelen är att..... man hamnar på minuskontot på sömnen...

    När vi pluggade och gjorde exjobbet så var vi faktiskt uppe i 38 timamr och sov 10 timmar... Jäääklar vad man fick mycket gjort! ;) Och man var pigg!! Testa!

    babbel, babbel.... Lite mycket mögelost i hjärnan.

    Nu ska vi sova för snart är det matdags för lillen.

    Hoppas du slipper dubbelpass i morgon!

  • mc2

    Huff, nu är man hemma och barnen sover äntligen. Idag var det inte det minsta gnäll, alla var så trötta... Soft kväll i soffan. :)

    Anne:
    Hoppas det blir/blev en trevlig kväll! vi hade en jättetrevlig helg och invigningsmiddagen för svägerskans nya kille blev en hit. Han är jättegullig och man ser att de är vrålförälskade... Räknar åren sedan jag och min fru träffades... Nio år. :) Tioårsjubileum nästa år.
    Hur jag är? Ja, svårt att förklara men jag är en väääldigt lugn, näst intill sävlig person som om jag får säga det själv, lever efter bondvettets lagbok.... Svägerskan är.... Något spretig, FARLIGT tankspridd och lite så.... Det är kanske inte den perfekta mixen men jag hoppas att de fungerar ihop för han är verkligen trevlig (Det är svägerksan med!! En helt fantastiskt trevlig och varm person men ingen man skulle kunna umgås med på heltid).... Fast det är ju så bra att det finns en för alla. :)

  • mc2

    Hihi, det är klart familjer ska vara knasiga men sedan finns det ju skelett i varje släkt.... Svärmor är svårdefinierad men större martyr går inte att hitta och hon lägger sig i allt, vilket även min mor gör... Ibland vill vi bara fly landet..... Fast samtidigt är de ju guld att ha nära. Dubbelmoral...?

    För att minska stressen har vi sagt att EN högtidsdag om året räcker... Antingen påsk, midsommar, julafton, juldagen, annandagen ELLER nyårsdagen... :-I

Svar på tråden trettonde gången vi gjort det