• mindag2009

    Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop

    Har varit medlem nu i ca 12 timmar och jag har tappat hakan ett antal gånger redan efter alla betalbröllop, folk som ska ta betalt för att folk ska sova i lokalen man ska ha festen i och betalbarer!

    Nej, denna tråd är för oss som VILL spendera pengar på sitt bröllop. Som vill att dagen ska bli så perfekt som möjligt! Inte att man ska vrida och vända på varje liten krona. Här pratar vi om så kallade Lyxbröllop!
    Så finns det någon mer än jag som inte vill äta på papp-tallrikar eller ens skulle komma på tanken att ta betalt av sina gäster?

    Så tjejer ni som vill prata lyx och flärd skriv här!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-18 12:07
    Snälla ni som bara vill komma in och kasta skit. Gör inte det! Vi kommer ju inte in i budget trådarna och öser skit?

    Så de som vill planera bröllop skriver i denna tråd, annars är det OT och OT kommer att anmälas!

  • Svar på tråden Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop
  • camilla 32
    mindag2009 skrev 2009-06-16 21:19:53 följande:
    Så här ser nästan min vigsel-klänning ut!www.maggiesottero.com/dress.aspxMen med mycket längre släp och MYCKET mer tyll.
    oj, vilken drömklänning! Helt underbar.
    Precis en sådan jag skulle vilja fota någon i
  • Lady o Lufsen
    mindag2009 skrev 2009-06-16 21:35:39 följande:
    Lady o Lufsen skrev 2009-06-16 21:11:16 följande:Bara för att jag inte vill ha något "bråk" här inne.Jag går inte in och bråkar i trådar som handlar om budget bröllop och hackar ner så varför ska andra få göra det här?
    Fast då förstår du inte att det är ju precis det du gör ...bland annat genom att sinuera (i din egna inledningstext) att ett dyrare bröllop skulle vara mer perfekt än ett billigare...
    BRÅK tror jag nog att du själv startade....hoppas bara att FÅ hänger på!! Fast det är rätt smarta tjejer som hänger här inne så det är nog inget orosmoment.
    Lycka till med ditt bröllop!
  • ario

    va kul att ni startar denna tråd, jag har nyss blivit klar med all planering och jag är super nöjd nu:P

    och det ska lyxas till ordentligt:P 260 personer

  • mindag2009
    ario skrev 2009-06-16 21:39:56 följande:
    va kul att ni startar denna tråd, jag har nyss blivit klar med all planering och jag är super nöjd nu:Poch det ska lyxas till ordentligt:P 260 personer
    Oj, vill oxå vara klar När ska ni gifta er?

    Vart när hur?
    Vad ska du ha för klänning?
    Följe?
    Bröllopsresa?
  • mindag2009

    Lady o Lufsen skrev 2009-06-16 21:38:56 följande:


    Fast då förstår du inte att det är ju precis det du gör ...bland annat genom att sinuera (i din egna inledningstext) att ett dyrare bröllop skulle vara mer perfekt än ett billigare...BRÅK tror jag nog att du själv startade....hoppas bara att FÅ hänger på!! Fast det är rätt smarta tjejer som hänger här inne så det är nog inget orosmoment.Lycka till med ditt bröllop!
    Nu såg jag vad jag hade skrivit och det var verkligen klumpigt!
    Det jag menade med att få bröllopet helt perfekt UTAN ATT BEHÖVA VÄNDA OCH VRIDA PÅ VARENDA KRONA.
    Så jag ber så mycket om ursäkt om någon har tagit illa upp.
  • Birana

    Jag har lyx bröllop tror jag i alla fall. Vi har gjort som vi vill och vi har köpt det vi vill utan att prioritera hit o dit. Underhållningen ska vara den bästa, klänningen likaså (självklart) festen ska vara perfekt på alla sätt, från gräsmattan till smaken på kaffet, ja precis allt.

    Jag har behov av att kommentera detta med betalbröllop. Jag förstår inte det men ja alla gör som de vill. Men skulle man ta betalt för dopfest? Det har jag aldrig hört om. Fan, jag förstår inte de där.

  • Pentan

    Vi har 2 stora maffiga flyglar i vår vigselsal - vad ska ni ha för musik under vigseln? Troligen en ller två solister, min m2b är inom musik/teater/opera-branchen, så kanske två operasångerskor!

  • Pentan

    Håller med!!!


    Birana skrev 2009-06-16 21:51:21 följande:
    Jag har lyx bröllop tror jag i alla fall. Vi har gjort som vi vill och vi har köpt det vi vill utan att prioritera hit o dit. Underhållningen ska vara den bästa, klänningen likaså (självklart) festen ska vara perfekt på alla sätt, från gräsmattan till smaken på kaffet, ja precis allt. Jag har behov av att kommentera detta med betalbröllop. Jag förstår inte det men ja alla gör som de vill. Men skulle man ta betalt för dopfest? Det har jag aldrig hört om. Fan, jag förstår inte de där.
Svar på tråden Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop