• mindag2009

    Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop

    Har varit medlem nu i ca 12 timmar och jag har tappat hakan ett antal gånger redan efter alla betalbröllop, folk som ska ta betalt för att folk ska sova i lokalen man ska ha festen i och betalbarer!

    Nej, denna tråd är för oss som VILL spendera pengar på sitt bröllop. Som vill att dagen ska bli så perfekt som möjligt! Inte att man ska vrida och vända på varje liten krona. Här pratar vi om så kallade Lyxbröllop!
    Så finns det någon mer än jag som inte vill äta på papp-tallrikar eller ens skulle komma på tanken att ta betalt av sina gäster?

    Så tjejer ni som vill prata lyx och flärd skriv här!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-18 12:07
    Snälla ni som bara vill komma in och kasta skit. Gör inte det! Vi kommer ju inte in i budget trådarna och öser skit?

    Så de som vill planera bröllop skriver i denna tråd, annars är det OT och OT kommer att anmälas!

  • Svar på tråden Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop
  • Im yours

    Mindag; Jättefina klänningar, verkligen. Du kommer knappast att bli besviken, och jag glädsmed dig. Lars Wallin är mycket, mycket duktig.

    Nej, det förstår jag. Olika nationaliteter ser annorlunda på saker och ting. Jag skulle inte protestera över något vi får i bröllopsgåva, huvudsaken är att det kommer från hjärtat.

    Nu ska jag sova. Nattinatt, vi hörs i morgon!

  • mindag2009

    Ja tjejer nu blir det sägen för mig!
    Ska till jobbet tidigt i morgon.

    Natti natti

  • MimmiMama
    mindag2009 skrev 2009-06-16 20:53:39 följande:
    Tycker precis att det är tvärt om. Jag kommer aldrig här inne att berätta precis hur mycket vårat bröllop kommer att gå på, för då får jag halva BT på mig för att jag inte skänker pengarna till svältande barn i Afrika.
    för min del får du spendera hur mycket du vill
    det är ju ändå inte summan som gör hela bröllopet
    oavsett summa så kan det ju bli ett perfekt bröllop!
    alla gör som de vill tycker jag
  • MimmiMama
    mindag2009 skrev 2009-06-16 21:08:51 följande:
    Vill bara lägga in en sak här i tråden!Snälla ni som vill prata om "lyx" bröllop skit i alla som kommer in och har kommentarer om våra bröllop! Totalt ignorera dom.
    oj vilken kommentar! blir förvånad
  • Lakritsbåten

    Åhh vad kul att någon startar en sådan här tråd igen... det var FÖR länge sedan sist. I mitt tycke har vi varken ett speciellt dyrt eller stort bröllop men det är inspirerande att läsa om spännande/annorlunda lösningar! Vi går inte på någon slags "maxbudget" utan på en nivå som är rimlig - för oss.

    Jag skulle inte gå på betalbröllop, tycker att man rättar munnen efter matsäcken alt till det belopp man vill lägga på bröllop.

    Men jag blir så trött på den kungliga svenska avundsjukan typ "synd om dem som inte kan spendera att behöva läsa om dyrare bröllop". Kan inte bara alla som inte vill läsa denna tråd hålla sig härifrån. starta en egen tråd med det tema Ni vill ha!!

  • MimmiMama
    mindag2009 skrev 2009-06-16 21:35:39 följande:
    Lady o Lufsen skrev 2009-06-16 21:11:16 följande:Bara för att jag inte vill ha något "bråk" här inne.Jag går inte in och bråkar i trådar som handlar om budget bröllop och hackar ner så varför ska andra få göra det här?
    jag såg inte denna kommentar innan mina förra inlägg
    jag inser att mina kommentarer kanske har uppfattas som "bråk"
    vilket jag inte avsett.
    Jag trodde att jag som aldrig kommer att kunna ha ett lyxbröllop vad gäller pengar skulle kunna få vara här och läsa och ta del av hur sådana lyxbröllop kan vara sen trodde jag att man skulle få diskutera. I min värld är det intressant att få andras ideér och synpunkter bara man har en trevlig stämning i diskussionerna.
    Jag lämnar tråden nu.
    Lycka till med era bröllop!
  • Mia1972

    Måste bara får fråga er tjejer som ska ha dessa "lyx" bröllop hur ni har löst detta rent ekonomiskt.
    Rena siffror bryr jag mig inte om utan jag är mer nyfiken på om ni har sparat ihopa alla dessa pengar själv.Eller hjälper era föräldrar/blivande svärföräldrar till och betalar?

    Har en väninna som skryter om sitt kommande bröllop (nästa år) och det kommer kosta en förmögenhet enligt henne.MEN pappa betalar så då är det ju inga svårigheter att lyxa till det.

    Och även om vårt bröllop kommer kosta betydligt mycket mindre än hennes så kommer vår dag bli precis som vi vill ha det ändå. Så slutsumman för hela kalaset är skitsamma i mina ögon.
    Vi är stolta över att i slutändan ha betalt varenda krona själv och att våra nära och kära vill dela denna dagen med oss.

  • giz83

    hej tjejer!!


    har inte läst hela tråden...men jag kliver in och känner mig hemmastadd iaf...=)


     


    vi kommer inte ha heller ha ett bröllop med papptallrikar eller att gästerna ska betala en kuvert avgift...


    vi ska ha vårt dröm bröllop på det sättet som vi själva vill ha det...och med en lite budget, men det går bra det också...=)


     


    och den stora dagen är 7/8 2010 så nu står planeringen undangömd...men kommer sätta igång igen efter sommaren...


    *kärleken är evig*
  • ario

    självklart, jag kan tala om för dig att jag har inte "sparat" några år eller nått sånt, utan min fästmans föräldrar betalar hela kalaset, det vill dem så gärna:) och inte säger jag nej till det:)


    Mia1972 skrev 2009-06-17 00:05:58 följande:
    Måste bara får fråga er tjejer som ska ha dessa "lyx" bröllop hur ni har löst detta rent ekonomiskt.Rena siffror bryr jag mig inte om utan jag är mer nyfiken på om ni har sparat ihopa alla dessa pengar själv.Eller hjälper era föräldrar/blivande svärföräldrar till och betalar? Har en väninna som skryter om sitt kommande bröllop (nästa år) och det kommer kosta en förmögenhet enligt henne.MEN pappa betalar så då är det ju inga svårigheter att lyxa till det.Och även om vårt bröllop kommer kosta betydligt mycket mindre än hennes så kommer vår dag bli precis som vi vill ha det ändå. Så slutsumman för hela kalaset är skitsamma i mina ögon.Vi är stolta över att i slutändan ha betalt varenda krona själv och att våra nära och kära vill dela denna dagen med oss.
Svar på tråden Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop