• mindag2009

    Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop

    Har varit medlem nu i ca 12 timmar och jag har tappat hakan ett antal gånger redan efter alla betalbröllop, folk som ska ta betalt för att folk ska sova i lokalen man ska ha festen i och betalbarer!

    Nej, denna tråd är för oss som VILL spendera pengar på sitt bröllop. Som vill att dagen ska bli så perfekt som möjligt! Inte att man ska vrida och vända på varje liten krona. Här pratar vi om så kallade Lyxbröllop!
    Så finns det någon mer än jag som inte vill äta på papp-tallrikar eller ens skulle komma på tanken att ta betalt av sina gäster?

    Så tjejer ni som vill prata lyx och flärd skriv här!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-18 12:07
    Snälla ni som bara vill komma in och kasta skit. Gör inte det! Vi kommer ju inte in i budget trådarna och öser skit?

    Så de som vill planera bröllop skriver i denna tråd, annars är det OT och OT kommer att anmälas!

  • Svar på tråden Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop
  • Im yours

    Jättetrevligt meny-upplägg, det kommer garanterat att uppskattas.

    Jag funderar oxå på en extra ombytesklänning. Det verkar så praktiskt, m visst vore det det ljuvligt att festa runt i drömklänningen en hel kväll

    Härom kvällen läste jag en blogg, där skrivaren hade hittat en helt underbar lång vintageklänning i spets från 50- talet. Det vore helt underbart att bara springa på sin klänning, o veta att den här ska jag ha. Kosta vad, det kosta vill!!

    Vi funderar på att låta Efva Attling göra våra ringar. Någon som vill berätta hur era ringar ser ut.

  • mindag2009
    Pentan skrev 2009-06-16 20:33:08 följande:
    Osa är 26/6, 12 pers väntar jag svar från. Men du som har närmare 50 kvar - stackars dig - hoppas alla svarar JA i tid! Förstår att det måste vara en mardröm med bordsplaceringen sen! Kan du få hjälp med det?Min karl tycker att det är ganska kul med allt planerande, men sen så gör vid det dock bara för 65 gäster och inte över 300 pers + att ni ska ha i 3 dagar! Jisses vad med planering!! Men vi är här för att hjälpa dig och alla andra som behöver lite hjälp längst vägen till vad som förhoppningsvis kommer bli den underbaraste dagen i ens liv!Vi gifter oss på Edsbergs Slott.
    Ja jag kommer att "gå in i väggen". Nej, bordsplaceringen är vårat absolut största bekymmer.
    Vi kommer att ha totalt 3 sittningar. Först på lysnings middagen där vi ska ha placering. Sen själva bröllops festen!
    Men på lunchen på söndagen får dom F*N sitta vart de vill

    Kommer ni öppna presenterna på själva bröllops dagen? Vi hoppas ju själva att vi INTE ska få några presenter, men det kan vi nog glömma så vi ska ha öppningen på söndagen.
  • MimmiMama
    Pentan skrev 2009-06-16 20:29:05 följande:
    Men kom ihåg att det är ful att spendera pengar... Sticker alltid i folks ögon!
    det är inte själva grejen att spendera pengar som sticker i mina ögon snarare känslan av att de som inte gör de duger i era ögon...
  • Pentan

    Nej ingen presentöppning, tycker det dödar stämningen lite.


    mindag2009 skrev 2009-06-16 20:43:53 följande:
    Ja jag kommer att "gå in i väggen". Nej, bordsplaceringen är vårat absolut största bekymmer. Vi kommer att ha totalt 3 sittningar. Först på lysnings middagen där vi ska ha placering. Sen själva bröllops festen! Men på lunchen på söndagen får dom F*N sitta vart de vill Kommer ni öppna presenterna på själva bröllops dagen? Vi hoppas ju själva att vi INTE ska få några presenter, men det kan vi nog glömma så vi ska ha öppningen på söndagen.
  • mindag2009

    Im yours skrev 2009-06-16 20:38:38 följande:


    Jättetrevligt meny-upplägg, det kommer garanterat att uppskattas.Jag funderar oxå på en extra ombytesklänning. Det verkar så praktiskt, m visst vore det det ljuvligt att festa runt i drömklänningen en hel kväll Härom kvällen läste jag en blogg, där skrivaren hade hittat en helt underbar lång vintageklänning i spets från 50- talet. Det vore helt underbart att bara springa på sin klänning, o veta att den här ska jag ha. Kosta vad, det kosta vill!!Vi funderar på att låta Efva Attling göra våra ringar. Någon som vill berätta hur era ringar ser ut.
    Ja, jag tittade och tittade på klänningar men jag hittade igen jag trivdes med. Så då kom Lars och erbjöd sig att göra min klänning som bröllops present till oss. Blev riktigt glad
    Men jag kan verkligen inte dansa i den en hel kväll. Kommer också ha riktigt sköna skor till den andra klänningen för att kunna dansa så länge som möjligt och inte ha svullna fötter.

    Ska ta kort på våra ringar så får ni se!
  • Im yours

    Vi kommer att ha presentöppning, under brunchen dagen efter.

  • Pentan

    Det gör ni ju inte heller...

    Nej men gud det är klart att så inte är fallet!!! Bara olika vinklar att se på det. Någon som lägger 25 000 på sitt bröllop kanske tycker det är ett lyxbröllop - och då är de mer än välkomna in i denna tråd - enligt mig. Sen om vi kan byta samma typ av erfarenheter och tips är en annan sak. Jag har inte sagt att jag spenderar flera 100´ts kr - men jag tycker att jag kan skriva här ändå.


    MimmiMama skrev 2009-06-16 20:44:25 följande:
    det är inte själva grejen att spendera pengar som sticker i mina ögon snarare känslan av att de som inte gör de duger i era ögon...
  • Lady o Lufsen
    mindag2009 skrev 2009-06-16 20:37:38 följande:
    Lady o Lufsen skrev 2009-06-16 20:18:16 följande:Men det vet jag också, men denna tråd ska vara för oss som vill spendera MYCKET pengar på våra bröllop.
    Ja, det är upp till var och en att spendera MYCKET pengar på sitt bröllop
    MEN förringa inte att ett billigare bröllop (utan att för den sakens skull innehålla både papptallrikar och betalnota) är MINST lika bra och betydelsefullt!

    "Som vill att dagen ska bli så perfekt som möjligt" skrev du själv i trådstarten...Hmmm...mitt bröllop, och säkert fler härinne, har haft det mest perfekta bröllop som går att ha.

    Låter lite drygt i mina öron att tro att ett dyrt bröllop skulle bli mer "perfekt" än ett billigt, med eller utan papptallrikar...

    I rest my case...ciao!
  • mindag2009
    MimmiMama skrev 2009-06-16 20:44:25 följande:
    det är inte själva grejen att spendera pengar som sticker i mina ögon snarare känslan av att de som inte gör de duger i era ögon...
    Tycker precis att det är tvärt om. Jag kommer aldrig här inne att berätta precis hur mycket vårat bröllop kommer att gå på, för då får jag halva BT på mig för att jag inte skänker pengarna till svältande barn i Afrika.
  • MimmiMama
    MimmiMama skrev 2009-06-16 20:44:25 följande:
    tappade bort ett ord...

    det är inte själva grejen att spendera pengar som sticker i mina ögon snarare känslan av att de som inte gör inte de duger i era ögon...
Svar på tråden Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop