• sindri

    augusti 2010

    nu när våran tråd är stängd så tänkte ja göra en ny. de måste ju finnas massor kvar att prata om.

  • Svar på tråden augusti 2010
  • sindri

    ja har varit inne och hittat mina inbjudnings kort men ska beställa dom efter augusti då ingen av oss är föräldraledig de blir lite mer pengar i kassan då.;)

  • Anna R

    Här hoppar en till med som ska gifta sig den 7:e augusti 2010.
    Preliminärbokade kyrkan igår! Men ännu så länge ingen festlokal.
    Har en fästman som gärna vill vara med och bestämma, han vill inte att jag sa bli någon "bridezilla". Det är skönt att han säger hur han skulle vilja ha det, men det är lite jobbigt när han inte håller med mig

  • sunzhine

    Vad kul att vi blir några fler o bolla idéer med.

    Här står planeringarna rätt still, måste ta tag i lokalletandet men nu är det ju semestertider så vi väntar tills vi börjar jobba igen. Jag har massa planer i huvudet som min sambo är med på som tur e :) sen har jag nog hittat min klänning men väntar ett tag med det inköpet ifall jag skulle hitta nån annan som jag gillar bättre

    Hur går det för er andra tjejer?

  • Sundance

    Jag hoppar hit igen. Har inte skrivit i den här tråden. Många trådar att hålla ordning på. En augusti 2010-tråd, en 2010-tråd och en skånebrudar-tråd

    Hur långt har ni kommit tjejer?

  • sindri

    ja har hämtat min klänning och ja e jätte nöjd den är underbar. nu ska vi se om tjejen vi köpte den av kan fixa en väst till min sambo så e vi nästan klara med kläderna. annars e de väl lungt förutom att ja har blivit av med jobbet:( vi har tappat kunder och de blir ca 30 pers som får gå.

  • Sundance

    Är här någon som pluggat heltid på högskola? Jag har blivit antagen till socionom-programmet vilket ju är jättekul men direkt börjar man ju räkna på det ekonomiska nu när vi satt en budget för bröllopet så hänger det ju på att man kan spara ett visst belopp varje månad. Så min fråga är; Klara man av att jobba 25 timmar/vecka när man pluggar heltid?

  • Anna R
    sunzhine skrev 2009-07-30 18:11:13 följande:
    Vad kul att vi blir några fler o bolla idéer med.Här står planeringarna rätt still, måste ta tag i lokalletandet men nu är det ju semestertider så vi väntar tills vi börjar jobba igen. Jag har massa planer i huvudet som min sambo är med på som tur e :) sen har jag nog hittat min klänning men väntar ett tag med det inköpet ifall jag skulle hitta nån annan som jag gillar bättre Hur går det för er andra tjejer?
    Har inte heller fixat lokal än, men vi vet en som skulle passa och tänkte kanske åka och kolla på den när folk börjar komma tillbaka från semestrar.
    Annars har vi inte heller kommit speciellt långt. Skissat upp en del, men ingenting bestämt. Känns som att det är så lång tid kvar, men det ändrar väl sig om ett par månader - då känns det väl som om tiden inte ska räcka till =)
    Har också kollat runt lite på klänning, men inte kunnat bestämma mig för om jag ska beställa på internet eller om man ska åka till någon butik och prova ut. Det skiljer ju lite i pris.......
  • workoutgirl

    Åh jag har missat den här tråden ju! Vi planerar att gifta oss 28/8 2010 men än har vi inte hittat nån festlokal

  • giz83

    nu har ja hittat hit igen!!!


    wow har verkligen inte varit inne på läääänge!!!!


    ska läsa igenom lite mer snart


    ha de bäst brudar


    *kärleken är evig*
  • Linaz

    Hej,
    Här hoppar en till hoppas det är ok?
    en som ska gifta sig den 14:e augusti 2010.

    Mvh Lina

Svar på tråden augusti 2010