• Humlan66

    Bröllop 2010 nr7

    maj2010 skrev 2009-08-16 08:54:47 följande:
    Makupala & MissMijah: nu väntar vi otåligt på bildbevis från gårdagens stora händelser! Hoppas att ni klarade er undan det värsta regnet och att ni fick fina bröllop på alla sätt och vis!Själv svävar jag omkring på små rosa moln idag. Var ute på stan igår och hittade ett par alldeles underbara rosa skor som jag tror att jag ska ha till bröllopet, om jag bara lär mig gå i dem... De har nämligen skyhöga klackar! Bild kommer så småningom.Sen när jag kom hem väntade en hemlis. Jag fyller nämligen år idag och sambon envisades med att vi skulle fira igår. Han skulle fixa middag och jag fick inte vara hemma medan han gjorde det (därav shoppingrundan). När jag kom hem hade han dukat bordet jättefint med ljus och blommor. Jag fick byta om och sätta mig till bords, fick ett glas mousserande vin och så kom förrätten - en liten räkmacka. Vi skålade och åt och pratade. När det var dags för varmrätten säger han: den serveras inte förrän om två timmar, vi ska äta på Sjömagasinet! Det blev en fantastisk middag, bästa födelsedagspresenten jag nånsin har fått!
    Åhh sån underbart romantikst man du har ( hoppas det håller i sig hihi )

    STORT GRATTIS
  • Humlan66
    MissMijah skrev 2009-08-17 11:38:43 följande:
    Tack alla!Ja alltså, det går inte att beskriva med ord hur man kände den dagen.Regn? Ja, massor!! OCH?! Vi brydde oss inte det minsta! Det var det minsta problemet kan jag säga. Men nu i efterhand så känns det jättetomt! Ett års planering och förväntan, över på några timmar bara. Det är nästan lite sorg i all lycka för att bröllopet är förbi. Ni kommer att förstå lite senare vad jag menar. Nu blir det att äta den sista bitn av tårtan som blev kvar, muuums!!kram på er alla!!
    GRATTIS
    Åhh så fina ni va då .Funkade det bra att ha festen där ni va ?

    men det där du berättar om Tomhet efteråt känner jag igen och det är ingen rolig känsla faktikst. Jag har ju vart gift förut så jag vet vad du talar om. Jag va dessutom sjukskriven då så på måndagen gick mannen och jobbade han och där hemma satt jag .. å inget att göra.Så mitt tips är ju att försöka kasta sig in i nått annat så man får lite sysselsättning
  • Humlan66

    Hörrni tjejer. Jag har börjat tänka på vårat datum och hur vädret är NU i år. Det är ju nästan som höst och jag vill ha ett sommarbröllop. Kanske det är säkrare att välja i början på Aug istället för slutet ? Vad tror ni ?

    Det är ju så svårt med vädret. Förr va det ju säkrare väder I juli och början av Aug, men så är det ju inte längre.

  • Humlan66

    Jag måste få undra lite här med det där med Dj in a box. Där gör man ju spellistor om jag fattat det rätt MEN det gör man ju med spotify med och man kan ju betala för att slippa reklamen så då borde det ju gå lika bra om man hittar schyssta högtalare eller ??

    Vi har alltid spotify på när vi har fester och det blir alltid lyckat

  • Humlan66

    Åhh just det ( rodnar ) vi började prata om att byta datum till den 14/8 igår *Flinar* känns mer som sommar då än i slutet av Aug.Sen känns det bättre eftersom jag har en tärna som pluggar och då har inte plugget börjat ännu så man slipper det där med läxläsning och vänta på att hon ska sluta skolan
    men vi får se hur det blir hihi

  • Humlan66

    Hur många av er hyr festlokal där ni fixar mat +dricka och dekoration själva ?

  • Humlan66

    Jo vill ju ha catering vi med helst - Buffe
    så folket får röra lite på sig

  • Humlan66

    jaa jag längtar jag med - tills vi har bokat den där *piiip piiip* lokalen ... ha ha ha

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7