• Humlan66

    Bröllop 2010 nr7

    Sundance skrev 2009-08-08 13:12:48 följande:
    Synd med skorna Makupala... Det är klurigt det här med skor. Jag är van att gå i höga klackar men tror inte jag vill ha så superhöga på bröllopet. Är inte så mycket kortare än min m2b heller. Men lite vill man ju ha. Dessutom vill jag ha röda. Ska ha röda skor, bukett med röda rosor, röda smycken och röda underkläder . Om det går att ha det förstås. Och så ska tärnorna ha röda klänningar och marskalkerna röda slipsar och min m2b ska ha röd plastrong, samt hans bestman. Tror det blir supersnyggt!
    ha ha rena julafton mao
  • Humlan66
    makupala skrev 2009-08-08 07:49:13 följande:
    fick svar från halens igår om att mina skor inte kommer att komma förrän i slutet av augusti... suck.. jaja.. så jag kollade runt lite mer och hittade ett par snygga skor på ebay. mailade företaget som sålde dem och de finns i england och skulle skickas på måndag.. så det tar ca 3 dagar innan de kommer till sverige! spännande! får vi se om de kommer i tid! lägger upp bild i galleriet!
    Herregud vilken PLATÅ orkar du verkligen knata runt med dom där en hel dag ?? Jag är van med höga klackar med jag orkar max ca 5 tim. vore jag som du skulle jag skaffa en reserv ifall fossingarna blir trötta . men va spännande, det är snart dags för dig
  • Humlan66
    makupala skrev 2009-08-09 10:48:30 följande:
    måste berätta om igår! skulle egentligen haft födelsedags kalas igår här på dagen, men vid 11-tiden blev jag kidnappad av mina tjejkompisar! Fick dra på mig ett par neon rosa leggings, en lika rosa fjäderboa och en rosa slöja med krona. sen bar det av ner i hamnen för champagne frukost. efter det åkte vi till trosa stadshotell o spa för att bubbla lite o bada bastu. stannade där i ett par timmar och hade det bra. sen gick vi ner i hamnen igen, tog en drink på ett ställe och sedan vidare till ett annat för att äta middag.efter middagen gick vi hem till en av tjejernas föräldrar och gjorde oss lite fina inför kvällen. dom fixade mitt hår o sminkade mig. vid halv nio tiden hade dom fixat så att det kom en tjej o hade sexparty. så vi fick se en massa leksaker o sånt, va jätte skoj! efter det gick vi ut på krogen och hade en toppen kväll! va så himla roligt!
    Åhh det lät som en bra hippa
  • Humlan66
    FruHögstadius skrev 2009-08-10 11:31:26 följande:
    Har bokat kyrkan och lokalen idag. Det blev den 25 september 2010. Tiden skulle vi återkomma till längre fram.Bokade församlingshemmet hela helgen så man kan förbereda allt innan.
    På min födelsdag hihi
  • Humlan66

    Hörrni jag behöver eran hjälp. I mitt galleri har jag 2 bilder på brudklänning märka med nr 1+2 är det något utav er som vet vad det kan vara för modell ( märke samt namn eller nr på modellen ) ägaren till klänningen ( finns både på blocket + bt ) VÄGRAR svara i telefon eller på mail så jag får inga svar kanske är för att jag har skyddat nr

    Har nu suttit i flera timmar och sökt hos olika märken ( sottero-forvere yours mm ) men nope inte hittat .. suck

    Vil ju verkligen ha den där kläningen

  • Humlan66
    MissMijah skrev 2009-08-12 23:38:36 följande:
    ..2 dagar kvar...
    WEEEEEEEEEEEEEEE va KUL åhh attans attans at jag inet kan vara där, men det kommer att bli SÅ kul att se era bilder sen

    Kram kram vännen
  • Humlan66
    workoutgirl skrev 2009-08-13 20:00:06 följande:
    Nu har en sten lyfts från mina axlar! Jag har hela tiden känt att det här med bröllopsplanering mest är jobbigt och inte alls kul som det borde vara men efter ett långt snack vi hade igårkväll så bestämde vi att vi ska ha ett mindre bröllop i stadshuset istället och bara gå ut och äta middag efteråt tillsammans med våra familjer. Det var nog rätt beslut för plötsligt känns det där med bröllop kul igen . Idag har jag bokat tid i stadshuset kl 17 den 28/8. Tjoho!
    Åhh vårat datum

    Nää bröllopsplaneringen känns inte sådär jättekul just nu måste jag medge, det är ju för att man inte hittar den där förb..de lokalen. Men idag va jag iaf på stan med min Tärna och började prova klänningar och eftersom hon ska ha samma klänning till sin studentbal sedan så kommer ju den att vara lite finare än vanligt och hon kommer att sticka ut lite .. But what the heck LOL .Hon va så fin i den Hilary morgan klänning hon provade
  • Humlan66

    Nääe tjejer. Nu är jag LESS på leta lokal det FINNS ingen.. buhu så jag har ÄNNU en gång tappat lusten att planera. Sen att vi inte bor på samma ort hjälper ju inte till direkt

    Skitlessen just nu

  • Humlan66
    makupala skrev 2009-08-14 23:22:02 följande:
    börjar bli lite nervös nu.. har idag varit o fixat i lokalen. den blev så otroligt fin. ska strax gå o lägga mig. måste ju upp tidigt imorgon. men har lite små saker kvar att göra..så jag önskar alla en trevlig helg och hoppas ni håller tummarna för att vi får bra väder imorgon! kl 13:00 ringer klockorna för oss..
    Men självklart gör vi det och till dig med missM
    Åhh va roligt
Svar på tråden Bröllop 2010 nr7