• Flisa80

    Vi som precis har slutat med p-piller och hoppas bli gravida inom det närmsta...

    Jag hoppar helt klart in här!!!

    Gifter mig på lördag och slutade med p-piller för ett par veckor sedan. Jag slutade med p-piller under ett halvår för ett tag sedan, men jag blev så otroligt ful i hyn så jag började igen. Vill vara fin på bröllopet. Min mens var så seg så jag hann väl få mens typ 2-3 gånger under det halvåret... Testar därför med stickor denna gång, bara för att se om jag kan "förstå" hur kroppen beter sig vid ägglossning, för jag fattade ingenting sist. Då kanske jag fattar tills nästa månad, om jag inte har lyckan att få in ett plus redan försök ett!

  • Flisa80

    Jag går bara och väntar på att ägglossningen ska komma, men eftersom jag har ätit i så många år så vet jag egentligen inte alls när det är dags. Jag hade uppehåll under 6 månader för ett tag sedan, och jag tror jag hann ha 2-3 mensperioder då, så det är rätt långt emellan. Innan jag började med ppiller så hade jag cykler på allt från 21 dagar till 73, så det är svårt att veta vad man ska förvänta sig!

  • Flisa80

    Hejsan, länge sen jag var här. Nu är bröllop och bröllopsresa avklarade, och vi lyckades pricka in ÄL perfekt under resan, så nu går vi här hemma och hoppas och håller alla tummar vi kan får att mensen ska utebli. Känns otroligt pirrigt, spännande och hisnande!

  • Flisa80
    Flisa80 skrev 2009-07-04 21:08:56 följande:
    Hejsan, länge sen jag var här. Nu är bröllop och bröllopsresa avklarade, och vi lyckades pricka in ÄL perfekt under resan, så nu går vi här hemma och hoppas och håller alla tummar vi kan får att mensen ska utebli. Känns otroligt pirrigt, spännande och hisnande!
    Och idag kom den, tyvärr....
  • Flisa80

    Nalle Puh 40 skrev 2009-07-07 18:30:34 följande:


    Är det bara jag som får ett #&%¤#¤%%& humör en del dagar???
    Inte humöret som har förändrats hos mig, men jag har verkligen mått skit den här veckan då mensen har varit. Har aldrig haft så ont förut och blivit så himla dålig. Och ÄL har ju blivit otroligt mycket tydligare än innan. Titta på mina bröstvårtor när jag har ÄL och man få en smocka, så ont gjorde det sist.
  • Flisa80

    Nalle Puh 40 skrev 2009-07-08 22:17:05 följande:


    Nu väntar jag med spänning, min första "riktiga" mens bör komma nu i dagarna... Hoppas att den uteblir...
    Håller tummarna, min kom ju tyvärr, jag som ville ha en bröllopsresebäbis... Men, man kan ju inte förvänta sig att det ska ta sig på första försöket, snart dags igen.
  • Flisa80

    Nallepuh40 och roslagsbruden, still nothing?? Hoppas hoppas på inget....

  • Flisa80

    Nalle Puh 40 skrev 2009-07-12 16:10:09 följande:


    Jaha, så kom mensen igår kväll... Försöker att inte ha för stora förväntningar eftersom det "bara" var andra försöket men kan inte hjälpa det att man blir besviken...
    Fy, vad trist!!!! Har själv bara försökt EN gång och blev också jättebesviken, det kan man ju inte hjälpa. Men vi får köra på ändå, det är ju ändå vanligt att det tar fler än ett par tre försök... Ett bra tips är ju ändå, som passionsblomman skriver, att ha sex varannan dag, så kanske chansen ökar.

    Har bekanta som försökte varje ägglossning i fem år, samt 6 försök på "onaturligt" vis, innan det tog sig. Andra barnet gick på första försöket! Så man vet ju aldrig.

    Skickar styrkekramar och fortsätter att hålla tummarna för alla som försöker, inklusive mig själv.

    KRAM
  • Flisa80

    Nalle Puh 40 skrev 2009-07-29 09:22:14 följande:


    Hade äl i helgen men blev inget försök då, har inte mått så bra och då vill man ju inte ha sex heller
    Nej men det är klart, man vill ju inte tillverka bebis i olyckligt eller sjukt tillstånd. Snart är det dags igen ska du se, så då mår du säkert bättre!!!
    Kramar om!
Svar på tråden Vi som precis har slutat med p-piller och hoppas bli gravida inom det närmsta...