• Hawaiiii

    Uppsalabrudar - del 4

    Idag har jag varit på Uppsala spa och testat "womens luxury treatment" och ögonbrynsplock och färgning. Det var en jätteskön behandling, kommer köra en likadan ett par dagar innan bröllopet. Kan jag verkligen rekommendera om ni har ett par timmar över någon dag:)

    På vägen till parkeringen såg jag en brud bli hippad på bastuflotten nedanför pumphuset. Åh, så kul det såg ut! Jag blev jätteavis.. hoppas jag också får en kul hippa.

  • Hawaiiii

    Jag köpte bra papper på akademibokhandeln! Bra utbud och bättre priser än Panduro. Annars finns ju just Panduro och Scrapbookingaffären.

  • Hawaiiii

    Jag tycker det är skitirriterande. M2b bror räknade med att han kunde ta med sin tjej, fast hon inte är bjuden... efter lite velande fram och tillbaka har vi nu förklarat att hon "egentligen inte är bjuden" så hon fattade vinken och kommer inte. *puh*

  • Hawaiiii

    och jag ska helt koppla bort allt som har med brollop att gora 4 dagar... ar i Italien med jobbet och njuter av sol och 30grader varmt, och vad gor man.. loggar in pa BT pa forsta mojliga internetcafe. Haha...Lite beroende kanske?

  • Hawaiiii

    Är det någon som känner till ett spa i uppsala-området som gör behandlingar för 2 personer samtidigt?
    Skulle vara skönt att gå tillsammans med mannen innan bröllopet och bli bortskämda :)

  • Hawaiiii

    Ok! Tack för tipsen! Någon som varit på Uppsala Lilla spa? Dom har någon form av "duo-relax", man kanske kan köpa till någon extra behandling på den?

  • Hawaiiii

    Åh, ni slår också till 1/8...det hade jag glömt! Vilka superfina inbjudningar ni har gjort! Har du inte fler bilder att lägga upp? Vi har ju också svart/vitt :)

    Var är din klänning förresten? Jag ska till sömmerskan imorgon för slutprovning, börjar bli nervös!

    Caketopper borde du kunna hitta hos någon av dom större bagerierna i stan. Ring runt och kolla, det finns ju "Fågelsången" och dom där andra stora på andra sidan ån.


    Mois81 skrev 2009-07-13 20:21:08 följande:
    Nu börjar ja bli nervös och stressad..... ca 2,5 vecka kvar och ja har ingen klänning =/ Mina nerver ligger utan på.. Tjejer ja behöver er hjälp... vart i den här stan hittar man en rolig Caketopper ?
  • Hawaiiii

    Var nånstans fotograferar ni er i Uppsala? Var och kollade i Botaniska igår, men vi bestämde oss för att fotas utanför slottet istället. Kan inte komma på några andra bra ställen, tips från er andra?

  • Hawaiiii

    Ja, Linnéträdgården har jag inte hunnit kolla in ännu. Har faktiskt aldrig varit där...

    Runt slottet finns det ju jättemånga fina ställen. Det där valvet man går under fungerar ju perfekt som tak om det regnar!

  • Hawaiiii

    Vi var ute vid Ulva kvarn och fikade idag, väldigt sött ställe! Vi kommer nog ändå köra på slottet, det blir nära och bra eftersom vi ska bo på Hotel Hörnan. Det SKA ju inte regna på vår dag... eller hur.

    Snart kan man se långtidsprognoser på SMHI som täcker 1 aug. Det blir spännande:)

Svar på tråden Uppsalabrudar - del 4